Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ben siminin resimlerine bakıyordum.Bu arada ben de koydum simicim bakabilirsin.Baktıktan sonra haber verir misin?Sileyim:)

Hoşbuldum. iyiyim canım sen nasılsın? güzeldi walla geçti bitti. keşke daha uzun olsa.
sen nasılsın? bulantı devam ediyormu?

evet o yüzden.

inşallah canım. beklicez hayırlısı.

İyiyim tatlım bende..Aynen katılıyorum tatil konusunda...Ben de yeni döndüm tatilden..Bulantı mı???Ben operasyon geçirdim canım.Artık hamiş değilim...:çok üzgünüm:

simi cim çok tatlı bi gelin olmuşun canım benim yaaaa
kınadada aynen öleeee. çok beğendimmm

kızlar size bişi sorucam ya. sizinde bazı bıçaklarınız bulaşık makinsında çıkınca paslı gibi
oluomu ?

yaaa hiçbişide olmuo. bitane bıçak takımı var. çıkınca pas gibi 1 -2 leke oluo üstünde..

kızlar size bişi sorucam ya. sizinde bazı bıçaklarınız bulaşık makinsında çıkınca paslı gibi
oluomu ?

Canım benim olmuyor.Ben tablet kullanıyorum bu Calgonit'in en son çıkanından.İçinde parlatıcısı olmasına rağmen ayrıca parlatıcı da koyuyorum.Bir de muhakkak ayda 1 kez Calgonit'in makine temizleyicisini kullanıyorum..

kızlar ben yemeğe gidiyorum afiyet olsun hepinize gelince görüşürüz öpüyorum hepinizi

Afiyet olsun canım..

eheheh geçen bizde öle bişiler yapmıştık :)))):roflol:

Ben de herkese daha önceden vermişimkaydirigubbakcemile3Şimdi veremiyorum:roflol:

jasmin cim bende tablet kullanıyorum 3ü1 arada. ayrıca parlatıcıda kullanıyorum.
calgonit makina temizleyici nası bişi bak onu kullanmıyorum jasmin..
ayrıca tuzda koyuyomusun peki şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…