Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

birsam süper görünüyosuuz süperdi dimi neler yaptınız

jazmin tatlım hoşgelmişsin ben seni öbür hafta gelcen sanıyodum, nasıl geçti tatil, kenan doğuluya gitmişsin :lepi:

simi süper görünüyosun ya siyahlar çok yakışmış aşallah

jazmin senin fotoları göremedim kaldırdınmı?

sağol alınyazım.. kına resimlerim onlar.. düğünden eklemeye çalışıyotum ama pc donuyo, düğünde yarın artık:):)

jazmin tatlım hoşgelmişsin ben seni öbür hafta gelcen sanıyodum, nasıl geçti tatil, kenan doğuluya gitmişsin :lepi:

saol cnm:)önce yemek yedik sonra pierlotiye çıktık çay içtik oturduk baya öyle işte.bol bol sohbet ettik

Hoşbuldum canım.Keşke öbür hafta gelseydim ya...:gitme: Geldim;ama hala ayılamadım valla:) Yok canım Kenan'a gitmedim ona daha önce gitmiştim.Serdar'a gittim bu sefer kaldırdım canımcım ben fotoları ama ekliim istersen..

kızlar yzdıklarınızı okuyor takip ediyorum iyi kötü yorum yapamıyorum
kafam dolu tabi çok....
sadece burdayım demek istedim yerimseniben

zamanında baya azalmış atık derya... heyecan tavan yaptı tabii dimi.. hazırlıklar ne alemde peki, herşey tamammı, yolunda gitmeyen bişi yok inş?

alınyazım hşgeldin cicim :)

bende yemek yedim geldim..

birsam cok güsel yaaa. süperr. ne güsel eğlenmişinizzz:) senin yüzün neden karartıldıki :)

ne güzel eğlenmişsin canım
darısı ankaralıların başına:)))

Sen de birazcık agresif davransan olur mu acaba?CADIARZU

olmazki o zaman bahane uydurur atarlar ve işyeri kurallarına uymadığım için tazminatta alamam
kovulduğumla kalırım

Slm kızlar nasılsınız İŞler Çok yoĞundu yemeĞe bİle Çıkamadık sİze bİ slm verİm dedİm

slm alınyazımsın hayırdır cicim ne bu yoğunluk

kendini kovdurana kadar uğraş sende... akşam çıkış saatlerine filan uyma mesela:)

simicim jazminede dediğim gibi öle kovdurmak olmaz
tazminat alamam yani :))

slm cnm hoşgeldin angel jazmin az önce slm vermemişim ben size de slm:)

slm canım nbr

zamanında baya azalmış atık derya... heyecan tavan yaptı tabii dimi.. hazırlıklar ne alemde peki, herşey tamammı, yolunda gitmeyen bişi yok inş?

canım herşey bitti işte gün sayıyorum............
heyecan son noktalarda....
duygusallığımda son safhada
ama evde ağlayamıyoru şu an içe atma durumundayım
nikahtan sonra sanırsam patlaycağım
herşeyin hayırlısı

Canım ben son günlerim de ağlamadım hiç...Hatta düğün bitti hala ağlamadım.Sanırım taş kesildim...Ama balayından döndük ve annemlere gittik..Odama girdiğimde çok kötü oldum..:gitme:

Bir de nikah saatinde resmen ellerim ayaklarım tir tir tittredi heyecandan,bayılacaktım...Ama inan çok güzel ve hoş anılar bunlar.Keşke bir daha o günü yaşasam..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…