kızlar size bişi sorucam ya. sizinde bazı bıçaklarınız bulaşık makinsında çıkınca paslı gibi
oluomu ?
kızlar ben yemeğe gidiyorum afiyet olsun hepinize gelince görüşürüz öpüyorum hepinizi
Benim de günlük sebze bıçak setim de oldu aynı şey.Belki bıçaktan kaynaklanıyordur.Hemen zeytinyağ ile siliyorum geçiyor:)
aa zeytin yağı ile silince geçiosa iyi deniyim hemen..
benimde günlük bıçak setimde oldu bide rendemde oldu.
senin bulaşık makinasına atmadığın şeyler varmı peki jasmin ?
evet angel bida elde yıkamak gerekio:) en iyisi atmim makinaya onları elde yıkıyım:)
evet angel bida elde yıkamak gerekio:) en iyisi atmim makinaya onları elde yıkıyım:)
jasmin cim bende tablet kullanıyorum 3ü1 arada. ayrıca parlatıcıda kullanıyorum.
calgonit makina temizleyici nası bişi bak onu kullanmıyorum jasmin..
ayrıca tuzda koyuyomusun peki şekerim.
aa zeytin yağı ile silince geçiosa iyi deniyim hemen..
benimde günlük bıçak setimde oldu bide rendemde oldu.
senin bulaşık makinasına atmadığın şeyler varmı peki jasmin ?
kızlar ya nefret ediyorum bu işyerinden artık iyice soğudum
canım burnumda yani
patlamak üzereyim şu an
mesai saatlerimizin iş çıkışını 19 00 yapmışlar(
bizimkilerde hemen kabul ediyor bari dedim nöbetçi usulü olsun üçümüz birden beklemeyelim yanımdaki diyo ki neyse diyo öle istiyolarsa öle olsun diyo tabi ikiside bekar dünya umurlarında değil
hayır yani itiraz etmek te yok hemen herşeyi kabulleniyosunuz dedim biz bi söyleyelim belki kabul eder dedim tık yok adam da yaa
nefret ediyorum herşeyden ve herkesten
ama 3 aylık primimiz içerde duruyor itiraz eden yok yine alalım diyen yok
hep mal gibi kafa sallıyolar ya
kociş bi iş bulmuş tam tesadüf biraz uzakmış ama servis falan varmış
maaşıda çok iyi
bakalım görüşmeye giderim belkii(
kızlar ya nefret ediyorum bu işyerinden artık iyice soğudum
canım burnumda yani
patlamak üzereyim şu an
mesai saatlerimizin iş çıkışını 19 00 yapmışlar(
bizimkilerde hemen kabul ediyor bari dedim nöbetçi usulü olsun üçümüz birden beklemeyelim yanımdaki diyo ki neyse diyo öle istiyolarsa öle olsun diyo tabi ikiside bekar dünya umurlarında değil
hayır yani itiraz etmek te yok hemen herşeyi kabulleniyosunuz dedim biz bi söyleyelim belki kabul eder dedim tık yok adam da yaa
nefret ediyorum herşeyden ve herkesten
ama 3 aylık primimiz içerde duruyor itiraz eden yok yine alalım diyen yok
hep mal gibi kafa sallıyolar ya
kociş bi iş bulmuş tam tesadüf biraz uzakmış ama servis falan varmış
maaşıda çok iyi
bakalım görüşmeye giderim belkii(
walla ben he elde yıkıyom cnm yaa cok hevesim yok makinaya aslında olsada olur olmasada amaçalışan kadınlar için şart sanırım he
ya pokacım sen bankacımısın benim bildiğim banka memurları kafaların kaşıyacak vakit bulamazlar :)
ama burda olmanda cok güzel de merak ettim hani nasıl ?
bu arada bende yemege kaçtım kızlar koçişde gelcek öptm sizleri :1hug:a.s.:enbuyukkk:
walla ben he elde yıkıyom cnm yaa cok hevesim yok makinaya aslında olsada olur olmasada amaçalışan kadınlar için şart sanırım he
ya pokacım sen bankacımısın benim bildiğim banka memurları kafaların kaşıyacak vakit bulamazlar :)
ama burda olmanda cok güzel de merak ettim hani nasıl ?
bu arada bende yemege kaçtım kızlar koçişde gelcek öptm sizleri :1hug:a.s.:enbuyukkk:
Tuz aslında tam 1 yılı geçti koyalı:) Ama uyarı ışığı da vermiyor,eli kulağındadaır.Yakında biter.Tuz koymak zorundasın zaten şekerim.Yoksa makine düzgün yıkamaz.Lekeli lekeli bırakır ve çıkarmaz yemek artıklarını.Temizleyici de marketlerde satılıyor hayatım.Makine boşken koyuyorsun şişesini 60 derecede çalıştırıyorsun;ama ben yabana gitmesin diye ocağımın demirlerini koyuyorum içine:)
Yok canım,ben herşeyi atıyorum canım.
Canımcım seni çok;ama çok iyi anlıyorum.İnşallah kocişinin bulduğu yer olur da kurtulursun o yerden..:Saruboceq:
walla cnm bend egörüyorum memleket mal dolu inan koyun gibiler yaa allah kolaylık wersin cnm yaa
afiyet olsun canımcım
ben kullanıyorum ya memnunum yıkamasından da:kedi:
evet canım bıktım artık yaa
inş iyidir bakıcaz bakalım
zaten c tesi de bütün gün çalışıyorum bıktım yaa
tazminatım var diye çıkmak istemiyorum ama onlarda beni kovmaz zaten:umursamaz:
aynen öle ya
bıktım kimse bişeye itiraz etmiyor herşeye salla başı al maaşı olmazki yaalmaz:
Tazminatını alamıyorsun değil mi canımcım?Sen çıkmak istediğinde evliliğinin üzerinden de 1 yıl geçti tabii...Aman sen kurtulda senin sağlığın o tazminattan daha önemli canım.İnşallah diğer iş olur canım..
inşallah canım
ben çıkarsam tazminat alamam
dua ediyorum Allah a ne olur beni kovsun diye...
Slm kızlar nasılsınız İŞler Çok yoĞundu yemeĞe bİle Çıkamadık sİze bİ slm verİm dedİm
Slm kızlar nasılsınız İŞler Çok yoĞundu yemeĞe bİle Çıkamadık sİze bİ slm verİm dedİm
slm cnm hoşgeldin angel jazmin az önce slm vermemişim ben size de slm:)
Merhaba canım nasılsın?Gördüm resimlerinizi çok güzel çıkmışsınız valla...İyi bir hafta sonu geçirmişsin bellizemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?