Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mutlukız eşinle paylaş konuyu annenle babanlada paylaş bence... onameydan verme..

inanamıyorum canımyaa rabbim korusun böyle insanlardan :Saruboceq:

Mutlukız canım,
Bence konuyu hemen eşine ve annene aç.Aradı ve bu şekilde tehdit etti beni de.Ya bir de anne yarısı derler teyze için.Yazık ya.Üzme canım kendini..

canım topla kendini biliyorum çok zor ama güçlü olup ona meydan okuman lazım
sen kendini salarsan ipler onun eline geçer ve istediği gibi oynatır
hadi topla kendini ve hemen eşini ara olanları ona anlat

mutlukız bence güçlü ol. eminimki üzülüyosun. ki kim olsa üzülür..
ama bunu onlara belli etme .. ellerine koz verme.
ona sana öle dedikçe. git söle eşime de.. senin lafına inanıcanımı sanıyosun de. meydan oku
sinir olucak daha fazla ozaman..

dedim zaten poka benim korkum yok git söyle dedim benim alnım açık dedim eşimde gelsin söylesin bakalım dedi tokatı çarptımı birde yer çarpar dedi gelsin bi konuşmayı denesin bakalım dedi

bende iyiyim canım yoğun bi şekilde çalışıyorum
hoşbulduk alınyazımsın
nasılsın?
iyiyim tatlım saol :)
nasılsın canım
sağol sende desteğin için
şimdi kafam karışık ama burdan çıkmak istediğim kesin
hayırlısı bakalım
ne demek canım, sonuçta ne istediğini biliyosun üzülme sadece
böyle teyze olmasın, canım bencede eşine söyle haberi osun her türlü kötülük gelir öyle insanlardan, bugün sussa yarın sokar yılan gibi, hoş ısıracak köpek diş gösteremez oda ayrı ama eşinle paylaşmalısın
dedim zaten poka benim korkum yok git söyle dedim benim alnım açık dedim eşimde gelsin söylesin bakalım dedi tokatı çarptımı birde yer çarpar dedi gelsin bi konuşmayı denesin bakalım dedi

yok yaa deseydin seni kendisiylemi karıştırmış klava:

canım lütfen özür dileme herşeyimizi birbirimizle paylaşıyoruz burda
açıkçası ben sizlerle konuştukça dahada rahatlıyorum

mutlukız burada olmamızın amacı zaten birbirimize dert ortağı olmak. mutluluklarımızı paylaştığımız
gibi dertlerimizide paylaşmakk.. lütfen özür dilemene gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…