- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
koydum pokacığım bana telefonda sinir krizi geçirttirdi arkadaşım bileklerimi ovuyor kolanyayla şimdi bana diyorki sen yanlış anladın babanla aramda hiçbir şey yok diyor bana.bende inanmıyorum sana dedim sen babanla bana iftira atıyorsun dedi.bende senin yuvanı dağıtacağım kocana eve erkek alıyor diyeceğim dedi
çok kötüyüm kızlar ağlıyorum şuan mahfettiler beni ya
çok kötüyüm kızlar ağlıyorum şuan mahfettiler beni ya
bende iyiyim canım yoğun bi şekilde çalışıyorumevet tatlım daha dikkatli olacağım artık
cidden çok güzeldi yiğenlerim gitmeyi hiç istemediler zaten hatta ben kalsınlar dediğimde de yengem kızdı bana sen kendi bebeğinle ilgilen diye:)
bakalım haftaya da diğer abimlerin gelme ihtimali var keyfim yerinde o yüzden
birde ünv. den arkadaşlarım da geldiler yurtta beraber kalmıştık hiç susmadık bütün gün çok eğlendim:lepi:
sen nasılsın güzelim ?
iyiyim tatlım saol :)hoşbulduk alınyazımsın
nasılsın?
ne demek canım, sonuçta ne istediğini biliyosun üzülme sadecenasılsın canım
sağol sende desteğin için
şimdi kafam karışık ama burdan çıkmak istediğim kesin
hayırlısı bakalım
böyle teyze olmasın, canım bencede eşine söyle haberi osun her türlü kötülük gelir öyle insanlardan, bugün sussa yarın sokar yılan gibi, hoş ısıracak köpek diş gösteremez oda ayrı ama eşinle paylaşmalısınkoydum pokacığım bana telefonda sinir krizi geçirttirdi arkadaşım bileklerimi ovuyor kolanyayla şimdi bana diyorki sen yanlış anladın babanla aramda hiçbir şey yok diyor bana.bende inanmıyorum sana dedim sen babanla bana iftira atıyorsun dedi.bende senin yuvanı dağıtacağım kocana eve erkek alıyor diyeceğim dedi
dedim zaten poka benim korkum yok git söyle dedim benim alnım açık dedim eşimde gelsin söylesin bakalım dedi tokatı çarptımı birde yer çarpar dedi gelsin bi konuşmayı denesin bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?