Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

jnaz hoşgeldin canım öslettin kendini :))

angel hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğni olur..

mutlukız afiyet olsun bende yemeklten geldim tatlım..

sağol canım inşallah
sizin gibi dostlarım sayesinde dualarınız sayesinde herşey güzel olcak eminim:))

aynen öle bebişim:))

dedem iyi çok şükür dün hastaneye gittiler damarlarında daralma varmış ama hap verdiler onu kullanıcak ve rahatlıcak inş.

:kedi: Mango'dan aldığım etek oydu işte canımcım:kedi: Bu arada teşekkür ederim utandım
YOK CANIM UTANMA CİDDEN ÇOK HOŞ OLMUŞ TAHMİN ETTİM MANGONUNKİ OLDUĞUNU :))
öyle tabi canım babanın hayrına değil nersi uyarsa oraya takılırsın onlarında işine gelmezse kimsenin gözünün yaşına bakmazlar o yüzden hayrlısı olsun.üzülmende çok normal be canım
canım dikkat et kendine ya, eminim ailenle vakit geçirmek mükemmel moral vermiştirde nasılsın şimdi peki?
jnaz hoşgeldin canım öslettin kendini :))

angel hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğni olur..

mutlukız afiyet olsun bende yemeklten geldim tatlım..

bende geldim kızlar .):)

yemeğimi yedim ve geldimmmmmmmmmmm

hoşgeldiniz kızlar

ohh çok şükür tatlım geçmiş olsun tekrar

canım dikkat et kendine ya, eminim ailenle vakit geçirmek mükemmel moral vermiştirde nasılsın şimdi peki?

evet tatlım daha dikkatli olacağım artık
cidden çok güzeldi yiğenlerim gitmeyi hiç istemediler zaten hatta ben kalsınlar dediğimde de yengem kızdı bana sen kendi bebeğinle ilgilen diye:)
bakalım haftaya da diğer abimlerin gelme ihtimali var keyfim yerinde o yüzden
birde ünv. den arkadaşlarım da geldiler yurtta beraber kalmıştık hiç susmadık bütün gün çok eğlendim:lepi:
sen nasılsın güzelim ?

nasılsın canım
sağol sende desteğin için
şimdi kafam karışık ama burdan çıkmak istediğim kesin
hayırlısı bakalım

ohh çok şükür tatlım geçmiş olsun tekrar

sağol cnm inşallah geçmiştir

ne istiyoki hala senden.. sen ona karşı net bi tavır koymadın mı mutlu kız ?????????????????*

koydum pokacığım bana telefonda sinir krizi geçirttirdi arkadaşım bileklerimi ovuyor kolanyayla şimdi bana diyorki sen yanlış anladın babanla aramda hiçbir şey yok diyor bana.bende inanmıyorum sana dedim sen babanla bana iftira atıyorsun dedi.bende senin yuvanı dağıtacağım kocana eve erkek alıyor diyeceğim dedi

canım bence bu konuyu hemen eşinle konuş
ne demek eve erkek alıyo diycem yaaa
allah böyle insanlardan korusun yarabbim

yuh nasıl yaa baban ve teyzenmi nasıl bir şey buyaa peki baban ne diyor cnm ya kusura bakma ben bilmiyordum eger konşmak istemessen söle cnm bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…