hoşgeldin canımm
afiyet olsun canım hoşgeldinn
sağol jnaz hoşbuldum
tşk ederim cnm hoşgördük :)alkisalkisalkis
jnaz hoşgeldin canım öslettin kendini :))
angel hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğni olur..
mutlukız afiyet olsun bende yemeklten geldim tatlım..
evet tatlım bencede çayın yanına bir kaç çeşit yaparım yine ama yemek olayı olunca mutfaktan hiç çıkamıyorum
alınırlarsada hiç umrumda değil sonuçta dediğin gibi bebiş bekliyorum ve en önemli zamanlarım
bu arada deden nasıl oldu güzelim?
YOK CANIM UTANMA CİDDEN ÇOK HOŞ OLMUŞ TAHMİN ETTİM MANGONUNKİ OLDUĞUNU :))
:kedi: Mango'dan aldığım etek oydu işte canımcım:kedi: Bu arada teşekkür ederim utandım
öyle tabi canım babanın hayrına değil nersi uyarsa oraya takılırsın onlarında işine gelmezse kimsenin gözünün yaşına bakmazlar o yüzden hayrlısı olsun.üzülmende çok normal be canıminşallah alınyazımsın çünkü çok yoruldum burdan
aslında o kadar çok seviyorumki işyerimi patronumu çok alıştım burda büyüdüm evlendim 17 yaşında girdim az değil yani ama napim babamın hayrı için çalışmıyorum sonuç ta para için çalışıyorum ama her ay prim bekliyoruz ve yoruldum artık hakkım olan parayı alamıyorum ve sıkılıyorum tabi( zaten işten ayrılırsam herkeste çok etkisi yaratır eminim bende ağlaya ağlaya giderim burdan
ama artık umrumda değil tazminattan da vazgeçtim(
canım dikkat et kendine ya, eminim ailenle vakit geçirmek mükemmel moral vermiştirde nasılsın şimdi peki?kızlarrr kızlarrr biz geldikk
iki gün boyunca çok yoruldum ama değdi harika geçti haftasonumda dünde
pazar günü abim, eşi ve 2 yiğenim geldiler ve bizde kaldılar ama pazartesi sabahı 8 gibi yola çıkacakları için 6 da kalktım kahvaltı hazırladım ve gittiler maleseff . onlar gittikten sonrada 11 de de arkadaşlarım geldiler çokkkk eğlendim ve evimde onları ağırlamak müthişti Allahtan tren rötar yaptı 3 saat daha çok vakit geçirmiş olduk
bugünde yerimden kalkamadım tabi farkında olmadan çok yormuşum kendimi belim ağrıyor şimdide
sizler nasılsınız bakalım
angelcım nişanınızda hayırlı olsun bitanem rabbim tamamına erdirsin
jnaz hoşgeldin canım öslettin kendini :))
angel hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğni olur..
mutlukız afiyet olsun bende yemeklten geldim tatlım..
bende geldim kızlar .):)
yemeğimi yedim ve geldimmmmmmmmmmm
teşekkürler jnazcım bende iyim çok şükür :)
sağol canım inşallah
sizin gibi dostlarım sayesinde dualarınız sayesinde herşey güzel olcak eminim:))
aynen öle bebişim:))
dedem iyi çok şükür dün hastaneye gittiler damarlarında daralma varmış ama hap verdiler onu kullanıcak ve rahatlıcak inş.
canım dikkat et kendine ya, eminim ailenle vakit geçirmek mükemmel moral vermiştirde nasılsın şimdi peki?
YOK CANIM UTANMA CİDDEN ÇOK HOŞ OLMUŞ TAHMİN ETTİM MANGONUNKİ OLDUĞUNU :))
öyle tabi canım babanın hayrına değil nersi uyarsa oraya takılırsın onlarında işine gelmezse kimsenin gözünün yaşına bakmazlar o yüzden hayrlısı olsun.üzülmende çok normal be canım
canım dikkat et kendine ya, eminim ailenle vakit geçirmek mükemmel moral vermiştirde nasılsın şimdi peki?
hoşgeldiniz kızlar
ohh çok şükür tatlım geçmiş olsun tekrar
hoşgeldin canımm
afiyet olsun canım hoşgeldinn
Kızlar kusura bakmayın teyzem olcak kadın aradı
koydum pokacığım bana telefonda sinir krizi geçirttirdi arkadaşım bileklerimi ovuyor kolanyayla şimdi bana diyorki sen yanlış anladın babanla aramda hiçbir şey yok diyor bana.bende inanmıyorum sana dedim sen babanla bana iftira atıyorsun dedi.bende senin yuvanı dağıtacağım kocana eve erkek alıyor diyeceğim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?