Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşbuldum bitanemm
çok güzeldi cidden ama bir yandanda arkadaşlarım gittikten sonra öyle kötü oldumki eğer istanbulda olsaydım görüşebilmek için 9 ay beklemek zorunda kalmazdık en son kınamda görmüştüm arkadaşlarımı
bugünümüze de şükür tabiki
bugün bende kendime çok kızdım daha dikkatli olmam gerekiyor du diye işte sıcağı sıcağına farketmiyor insan
hoşbuldum jazmincimm
çok haklısınnn daha da dikkatli olacağım bundan sonra eşimede söz verdim zaten akşam öyle azarladıki beni haklı olarak tabi oda beni düşünüyor

hoşbuldum tubişçimm
valla sende haklısınnn
çokk çokkk özür diliyorum bebişimden daha mercimek tanesi kadar olsada bebişim sonuçta
afiyet olsun tatlım

Jnazcım eşin haklı ama...ınan o işler bekler seni.Evdeki iş senin hayatından ve bebişinin hayatından daha önemli değil...

Jnazcım eşin haklı ama...İnan o işler bekler seni.Evdeki iş senin hayatından ve bebişinin hayatından daha önemli değil...
kesinlikle haklı güzelim işlere daldınmı unutuyorum herşeyi bide çok şükür bebeğimde zorlamıyor beni sanırım onunda etkisi var geöen haftaya kadar kolumu kıpırdatacak halim yoktu ve hiçbirşey yapmıyordum bu hafta daha iyiyim o yüzden böyle oldu bide yatılı misafir olunca ister istemez yoruluyorsun sağolsun eşimde yardım ediyor ben sadece yemeklerle uğraştım temizliğ hep o yaptı
kızlar bende yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsun
gelince görüşürüz

afiyet olsun canım görüşürüz

ahh bitanemm hayırlısı olsun hakkında inşallah bulursun gönlüne göre bir yer :Saruboceq:

inşallah canım
dua edin bana:Saruboceq:

Dualarım seninle canım.Eğer hayırlıysa senin için olur inşallah:Saruboceq:

sağol canımın içi

canım sağlık olsunda arkadaşlarını da görürsün
daha dikkatli olacağından eminim canım bu son olur inşallahlmaz:

inşallah canım
dua edin bana:Saruboceq:

sağol canımın içi

canım sağlık olsunda arkadaşlarını da görürsün
daha dikkatli olacağından eminim canım bu son olur inşallahlmaz:
evet tatlım çok şükür bugünlerimize
dün eşimin dayısı ve hanımı gelmişler silivri de oturuyorlar eşimle konuştuk bir iki gün sonra çağırırız akşam çaya dedim yemeğe alamam çünkü bu yorgunluk yeter bana birde çağırdığımızda sadece onlarıda almayacağız ananeydi göümcemlerdi derken nerden baksan 15 kişi oluruz

[/I]
angel benimde dualarım seninle cnm hayırlı olsun inşallah

sağol canım Allah razı olsun hepinizden:))

evet canım çay yeter bencede madem bu kadar kalabalık gelecekler
bir kek bir poğaça vs. yaparsın yeter:))
sen hamişsin hemde en önemli zamanlarındasın ona göre dikakt et cnm:))

jnaz hoşgeldin canım öslettin kendini :))

angel hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğni olur..

mutlukız afiyet olsun bende yemeklten geldim tatlım..

evet tatlım bencede çayın yanına bir kaç çeşit yaparım yine ama yemek olayı olunca mutfaktan hiç çıkamıyorum
alınırlarsada hiç umrumda değil sonuçta dediğin gibi bebiş bekliyorum ve en önemli zamanlarım
bu arada deden nasıl oldu güzelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…