Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın arkadaşlar..
dün baya kaynatmışsını, sabahtan beri onları okuyorum.. mutlukız bu kadar kafana takma bence, oda seni huzursuz etmek istedi zaten, ona istediğii verme, eşinle birbirinize güvendikten sonra açık açık heşeyi konuştuktan sonra sorun yok bence...

angel nasılsın canım.

ben diş ağrısı çekiyorum
yarın yapılacak ve kurtulucam inşallah.

iyiyim hayatım
geçmiş olsun ya diş ağrısı demek ölüm demek
inş bir an önce kurtulursun canım Allah sabır versin
benim dişim ağrıyınca kulağım boğazım başım hepsi birden ağrır(

günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız ben uykusuzum sabaha kadar uyumadım düşünmekten

günaydın mutlukız
o kadar okumama rağmen senin olayına pek vakıf olamadım o yüsden yorum yapamıyorum
ama sıkma canını lütfen

angel nasılsın cnm

iyiyim canım sen nasılsın yine canın sıkkın dimi(

günaydın simi nasılsın cnm

herkese gunaydın kızlar hayırlı gunler dilerim herkese huzurlu mutlu ve sağlıklı gunler :) program açılışı yada kapanışı gibi oldu ama idare edin artık mutlukız nasılsın cnm

teyzem söyleyecek angel dün aradı beni babanla beni yakaladığınızı söylersen eşine bende sana iftira atarım dedi

Günaydın kızlar....Uykusuzluktan geberiyorum resmen.Çok kötü bir gece geçirdim.Sabaha karşı 5.30'da yattım.Boşanmanın eşiğinden döndükmafoldumben

herkeslere günaydınnnnnnnnnnn

angel nasılsın canım.

ben diş ağrısı çekiyorum
yarın yapılacak ve kurtulucam inşallah.

canım çok geçmiş olsun
diş ağrısı çok zordur
işallah bir an evvel kurtulursun

günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız ben uykusuzum sabaha kadar uyumadım düşünmekten

günaydın mutlukız
sıkma canını tatlım
o kişinin seni daha fazla üzmesine izin verme

günaydın tubis
nbr cnm

günaydın angel

simiramis sanada günaydın canım

kızlar hepinize günaydınnnnn

tubiş geçmiş olsunn

jasmin ne oldu canım benim yaaa

jasmin hoşgeldin cnm benim ne oldu hayırdır bitanem

Hoşbuldum canım..Dün saçma sapan bir kavgayı ikimizinde inatçılığı yüzünden o kadar abarttık ki...Artık dayanamadım bitti dedim:gitme: Ve eşyalarımı toparladım bavula..Yarın herşeyden kurtuluyorsun,en önemlisi de benden dedim..Bugün ayrılacaktım evden;ama daha sonra gönlümü aldı:sinifsinif: Aslında halen süründürmek amacım amakötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…