Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

herkese gunaydın kızlar hayırlı gunler dilerim herkese huzurlu mutlu ve sağlıklı gunler :) program açılışı yada kapanışı gibi oldu ama idare edin artık mutlukız nasılsın cnm

sağol neclacım
nasılsın cnm

GÜnaydın gÜzeller nasılsınız ???

günaydın ciciş ben iyiyim kendi adıma
sen nasılsın canım

teyzem söyleyecek angel dün aradı beni babanla beni yakaladığınızı söylersen eşine bende sana iftira atarım dedi

eşine söylemenden neden bu kadar tedirginki
zaten yapacağını yapmış yani
annenin durumdan haberi varmı canım
(yani bu kadar soğukkanlılıkla soruyorum aslında şok oldum ama siz günlerdir konuşuyosunuz diye sordum cnm yanlış anlama)

Ya ikimizin sevgisinden en ufak şüphem yok.Aldatmadığını da çok ama çok iyi biliyorum,aldatmayacağını da..Kesinlikle süper bir eş;ama inat hem de tam bir keçi..Ben de ona keza öyle...Zaten birgün boşanırsak sevginin bitmesinden değil,bu inatçılık yüüznden olacak...

Bu yüzden bu inatçılığa bir son vermeye karar verdim...

Pokacım,ya çok saçma bir olay...Komedi yani konu...Ama beni sinirlendirmeyi başardı yani..

herkese gunaydın kızlar hayırlı gunler dilerim herkese huzurlu mutlu ve sağlıklı gunler :) program açılışı yada kapanışı gibi oldu ama idare edin artık mutlukız nasılsın cnm

günaydın canım

GÜnaydın gÜzeller nasılsınız ???

sana da günaydın kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın?

Günaydın kızlar....Uykusuzluktan geberiyorum resmen.Çok kötü bir gece geçirdim.Sabaha karşı 5.30'da yattım.Boşanmanın eşiğinden döndükmafoldumben

günaydın canım ya hayırdır umarım sorunu halletmişsinizdir

günaydın canım

sana da günaydın kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın?

günaydın canım ya hayırdır umarım sorunu halletmişsinizdir

Valla şuanda ikimizde uykusuz olduğumuz için tam belli değil.İşe geldik,akşam belli olur son durum..

anlıyorum seni jasmin genelde benimde olur eşimle bu şekilde tartışmalar cnm hatta sabaha kadar sürdüğü bile olur bende sen gibi söylerim yarın git beni mahkemeye ver boşanalım kurtul benden derim ama daha sonra gönlümü alır ve barışırız bende sen gibi biraz sürdürürüm sakın üzülme cnm oluyor böyle şeyler sıkma canını lütfen:teselli:

aman canım gönlünü almış ya buna sevindim
aman canım ya inat uğruna allah korusun yanlış şeyler yapmayın

jasmin varya zaten ne oluyosa o inattan oluyo ya. ama maalesef bende de hat safhada var.
alır o senin gönlünü jasmincim kesin. aynı fikirdeyim bu inat huyunu tam olarak kaldıramasak bile
aza indirgemekte fayda var..

hayır angel söylemedim anneme çünkü yeteri kadar yıprandı anlatmak istemedim ama sabaha kadar düşündüm durdum sürekli

Aynen;ama ilk kez bu denli bavulumu topladım..Şimdi bgn bi de onun yerleştirmesi varmirmirmirmir

aman canım gönlünü almış ya buna sevindim
aman canım ya inat uğruna allah korusun yanlış şeyler yapmayın

Öyle de canımcım..Valla inan o sinir harbinde insan hiç sağlıklı düşünemiyor malesefff

ya her iki tarafta inat olunca küçücük bir kavga kocaman oluyor büyüyorda büyüyor ama bir tarafın alttan alması gerekiyor böyle durumda

jasmin varya zaten ne oluyosa o inattan oluyo ya. ama maalesef bende de hat safhada var.
alır o senin gönlünü jasmincim kesin. aynı fikirdeyim bu inat huyunu tam olarak kaldıramasak bile
aza indirgemekte fayda var..

Yani canımcım aslında benim ki inatta değil...Bana bişi söylüyor ve kendimi savunacağım tabii ki..Savunma yapınca hemen inatlaştın diyor beyfendi..Aman ya keşke diyorum bazen aslında.En güzeli baba evi...Baş derdinden,baş ağrısından bişi değil şuanda benim için evlilik...Bir de bişiler yapar,kavga anında hemen ortaya atar.Ben bunu bunu yapmıştım diye.Yapma dedim zaten bundan sonra.Ondan gelecek hayır Allah'tan gelsinkötükedihüso

jasminciğim kıyamam sana cnm benim ben geleyimmi yardıma cnm seni varya çok iyi anlıyorum cnm çok iyi çünkü bende aynı olayları yaşıyorum zaman zaman ama ne yapalım oluyor evlilikte böyle durumlar

jasminciğim kıyamam sana cnm benim ben geleyimmi yardıma cnm seni varya çok iyi anlıyorum cnm çok iyi çünkü bende aynı olayları yaşıyorum zaman zaman ama ne yapalım oluyor evlilikte böyle durumlar

Canımcım çok sağol....:1hug:

Evet oluyor ve bizimki ilk te değil ve maalesef son da olmayacak...Ben elimden geldiğince alttan alcam;ama bir yere kadar söyledim..hep ben hep ben olmaz.Evlilik çift taraflı fedakarlıktır.Eğer yapıyorsan birşeyler öyle ortaya atmayacaksın,sanki ben zorla bişiler yaptırıyormuşum gibi...Ben de yapıyorum dedim;ama ne zaman ağzımdan ben sana bunu yapmıştım dediğimi duydun dedim.Sustu

Yani insanı zorla günaha sokuyor ya...:mymeka:

Neyse sabah sabah başınızı ağrıttım sizlerin.

Ben çıkıyorum birazcık...Çünkü başım acaip ağrıyor ve içim bulanıyor.Görüşürüz..

Günaydın kızlar....Uykusuzluktan geberiyorum resmen.Çok kötü bir gece geçirdim.Sabaha karşı 5.30'da yattım.Boşanmanın eşiğinden döndükmafoldumben

off canım ya

günaydın slszr nasılsın

kızlar hepinize günaydınnnnn

tubiş geçmiş olsunn

jasmin ne oldu canım benim yaaa

off ya hep aynıyız işte
bende öleyim inat yüzünden iki kere topladım valizi
ama sonunda kaldım işte çünkü kocişimi çok seviyorum
dünyada en çok kızdığım ve en çok sevdiğim insan kocişimmkaydirigubbakcemile3

hayır angel söylemedim anneme çünkü yeteri kadar yıprandı anlatmak istemedim ama sabaha kadar düşündüm durdum sürekli

yani annen bilmiyormu aldatıldığını(
hemde teyzen tarafından

evet canım en güzeli anne eviydi ama napıcan işte ne onlarla ne onsuz şimdi bırakmak istesekte bırakamıyoruz
ne zor ya bu evlilik(

estağfirullah jasmin böyle konuşma cnm sakin olmaya çalış galiba aynı kaderi paylaşıyoruz tatlım ama üzülme bende uyumadım sabaha kadar çünkü her şey yoluna girecek inan bana

Şöle bir nara atasım var valla yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Angelcım tatlım var ya...Bütün gece ağladım.Söyledim bitti,yarın avukat bulalım,boşanalım bir an önce dediğimde tamam dedi ya....Bitti dedim...Bitirdim kendi kendime dedim...Ama sonradan geldi,gel yatağa dedi..Sarıldı,ne kadar salağız,aptalız biz dedi...Orda eridim:kedi:

Hem gıcıklar,hem sevimliler işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…