kızlar hepinize günaydınnnnn
tubiş geçmiş olsunn
jasmin ne oldu canım benim yaaa
herkese gunaydın kızlar hayırlı gunler dilerim herkese huzurlu mutlu ve sağlıklı gunler :) program açılışı yada kapanışı gibi oldu ama idare edin artık mutlukız nasılsın cnm
GÜnaydın gÜzeller nasılsınız ???
teyzem söyleyecek angel dün aradı beni babanla beni yakaladığınızı söylersen eşine bende sana iftira atarım dedi
herkese gunaydın kızlar hayırlı gunler dilerim herkese huzurlu mutlu ve sağlıklı gunler :) program açılışı yada kapanışı gibi oldu ama idare edin artık mutlukız nasılsın cnm
GÜnaydın gÜzeller nasılsınız ???
Günaydın kızlar....Uykusuzluktan geberiyorum resmen.Çok kötü bir gece geçirdim.Sabaha karşı 5.30'da yattım.Boşanmanın eşiğinden döndükmafoldumben
günaydın canım
sana da günaydın kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın?
günaydın canım ya hayırdır umarım sorunu halletmişsinizdir
Hoşbuldum canım..Dün saçma sapan bir kavgayı ikimizinde inatçılığı yüzünden o kadar abarttık ki...Artık dayanamadım bitti dedim:gitme: Ve eşyalarımı toparladım bavula..Yarın herşeyden kurtuluyorsun,en önemlisi de benden dedim..Bugün ayrılacaktım evden;ama daha sonra gönlümü aldı:sinifsinif: Aslında halen süründürmek amacım amakötükedihüso
Ya ikimizin sevgisinden en ufak şüphem yok.Aldatmadığını da çok ama çok iyi biliyorum,aldatmayacağını da..Kesinlikle süper bir eş;ama inat hem de tam bir keçi..Ben de ona keza öyle...Zaten birgün boşanırsak sevginin bitmesinden değil,bu inatçılık yüüznden olacak...
Bu yüzden bu inatçılığa bir son vermeye karar verdim...
Pokacım,ya çok saçma bir olay...Komedi yani konu...Ama beni sinirlendirmeyi başardı yani..
anlıyorum seni jasmin genelde benimde olur eşimle bu şekilde tartışmalar cnm hatta sabaha kadar sürdüğü bile olur bende sen gibi söylerim yarın git beni mahkemeye ver boşanalım kurtul benden derim ama daha sonra gönlümü alır ve barışırız bende sen gibi biraz sürdürürüm sakın üzülme cnm oluyor böyle şeyler sıkma canını lütfen:teselli:
aman canım gönlünü almış ya buna sevindim
aman canım ya inat uğruna allah korusun yanlış şeyler yapmayın
jasmin varya zaten ne oluyosa o inattan oluyo ya. ama maalesef bende de hat safhada var.
alır o senin gönlünü jasmincim kesin. aynı fikirdeyim bu inat huyunu tam olarak kaldıramasak bile
aza indirgemekte fayda var..
jasminciğim kıyamam sana cnm benim ben geleyimmi yardıma cnm seni varya çok iyi anlıyorum cnm çok iyi çünkü bende aynı olayları yaşıyorum zaman zaman ama ne yapalım oluyor evlilikte böyle durumlar
Günaydın kızlar....Uykusuzluktan geberiyorum resmen.Çok kötü bir gece geçirdim.Sabaha karşı 5.30'da yattım.Boşanmanın eşiğinden döndükmafoldumben
herkeslere günaydınnnnnnnnnnn
canım çok geçmiş olsun
diş ağrısı çok zordur
işallah bir an evvel kurtulursun
günaydın mutlukız
sıkma canını tatlım
o kişinin seni daha fazla üzmesine izin verme
günaydın angel
simiramis sanada günaydın canım
kızlar hepinize günaydınnnnn
tubiş geçmiş olsunn
jasmin ne oldu canım benim yaaa
Hoşbuldum canım..Dün saçma sapan bir kavgayı ikimizinde inatçılığı yüzünden o kadar abarttık ki...Artık dayanamadım bitti dedim:gitme: Ve eşyalarımı toparladım bavula..Yarın herşeyden kurtuluyorsun,en önemlisi de benden dedim..Bugün ayrılacaktım evden;ama daha sonra gönlümü aldı:sinifsinif: Aslında halen süründürmek amacım amakötükedihüso
hayır angel söylemedim anneme çünkü yeteri kadar yıprandı anlatmak istemedim ama sabaha kadar düşündüm durdum sürekli
Yani canımcım aslında benim ki inatta değil...Bana bişi söylüyor ve kendimi savunacağım tabii ki..Savunma yapınca hemen inatlaştın diyor beyfendi..Aman ya keşke diyorum bazen aslında.En güzeli baba evi...Baş derdinden,baş ağrısından bişi değil şuanda benim için evlilik...Bir de bişiler yapar,kavga anında hemen ortaya atar.Ben bunu bunu yapmıştım diye.Yapma dedim zaten bundan sonra.Ondan gelecek hayır Allah'tan gelsinkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?