Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet canım aynen işte
bende bir defasında toplanıyodum bitti dedim gidiyorum o da dedi git
ama sonra baktı ciddiyim toplanıyorum ki bi taraftan da napıcam ben şimdi diyorum ama inat ya topandım çıkıcam:kedi:
sonra dedi saçmalama gel buraya bırak dedim ya baya bi iddialaşmadan sonra sarıldık barıştık aman dedim bundan sonra yok böle şeyler hafif hafif toparladım kendimi
2 senede ancak evlilik rayına oturuyor zaten yaopuyorumnanaktan

günaydın alınyazım hoşgeldin nasılsın ben iyi olmaya çalışıyorum
canım düzelttinmi moralini ? eşinle konuştunmu? bende iyiyim
kızlar hepinize günaydınnnnn
günaydın
tubiş geçmiş olsunn

jasmin ne oldu canım benim yaaa
günaydın canım
kötü olmuş bu yaaa
canım inş biran evel sonv erirsiniz hepimizin bu yüzden çok sorunları oluyo, zaten biten evliliklerde genelde inatan bitiyo inş kırarız inat damarlarımızı
sana da günaydın kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın?
bende iyiyim sağol :))
jasmin varya zaten ne oluyosa o inattan oluyo ya. ama maalesef bende de hat safhada var.
alır o senin gönlünü jasmincim kesin. aynı fikirdeyim bu inat huyunu tam olarak kaldıramasak bile
aza indirgemekte fayda var..
kesinlikle katılıyorum, bendede acayip bi damar var inat konusunda

kızlar bendeki son modaya bi bakın kendime ben bile gıcık labiiyorum bazen, sırf eşimi yaptığına pişman etmek için kavga ettiğimizde onla hiç konuşmuyorum geçiyorum cmın önüne, napıyosun diyo, az sonra göreceksin naptığımı kurtulacvaksın diyorum :))ben çok kötüyüm bazen ya klava:.oda tabi hemen yağ yapmaya başlıyo :lepi:

Ben de eşyalar toplanıyor görünce zaten..Saçmalama dedi.Gel buraya dedi...Sonra sarıldıkkaydirigubbakcemile3Rahat batıyor sanırımkaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 Canım sen de fenamışsın.Valla benimki peşimden geliyor.Ben nereye o oraya:sinifsinif:

o an bende 2 yada 3 kez yaşadım çıkma nişan ve elilik hayatı karışık olmak üzere.hem seviyosun hem vazgeçiyosun,insanın içi sızlıyo ama inadını bırakamıyosun.benim eşim çok sabırlıdır hep derki ozamanlar bana bu kadar basitmiyim, madem bu kadar hiçim hayatında bitsin dedi sadece 3 kez ama oan asıl ben bittim allah yaşatmasın bu anları kimseye :umursamaz:
al birini vur ötekine işte.aynısını benim eşimde yapıyo maalesef.önce saçma sapan kavgalar sonra sarılıp ağlaşmlar.ki bizimkine bütün apartmanda şahit olmuştur bazen sevdiğim komşularla karşılaşınca çok mahçup oluyorum bu üzden.allahım bizlere bolca sabır versin inadımızıda alsın inş :Saruboceq:

Benimki de sabırlıdır ve ben üstüne gittikçe o deliri.Sonra da yanında durma zaten
Aprtman baya bi duydu canım;ama dün bağırmadık,konuştuk hepkaydirigubbakcemile Ayrıca bizim apartman yeni evlilerden oluştuğu için ayda birkaç kez oluyor.Alışığızdelikafadulden

alınyazım konuştum ama sabaha kadar uyuyamadım
eşine anlattınmı anlamadımı yani ?

çok fenayım sorma, işte bendeki inatta böyle saçma sapan tehtidlere varıyo :gitme:

alınyazım anlattım ama biraz tartıştık bu yüzden artık bırak bu işleri dedi sende yuvanı kurdun o pislikten herşey beklenir ben senin üzülmeni istemiyorum dedi

ya burçları bile aynı baksana tepkilerde aynı, galiba biz kadınlar alttan alamıyoruz fazla.

valla bende sisin apartmana taşınnsammı ne kaydirigubbakcemile3 bizimkilerde hep yaşlı sayılır hepsinin çocukları evlenmiş apartmanın en genci benden enz 4 yaş büyük :)))

:))))

ilahi yasmin
öl eyeni evli herkes alışık deyince güldüm
ay ne komiktir yaaa

Evet tatlım ya Boğa değil mi aman aman kaçççççççççççççççkaydirigubbakcemile

Buyurun gelin canımbuyrunnnnnnnnn Bizim site yeni yapıldığı için,genelliğini yeni evliler oluşturuyor:)O yönden her ay bir kavgaya şahidiz yanikaydirigubbakcemile3

kızlarrrr biz geldikkk
nasılsınız bakalımm
biri boğalardan bahsetmiş galiba:)
bende boğayım ama eşim kova kısmetse bebişte koç olacak :)

kızlarrrr biz geldikkk
nasılsınız bakalımm
biri boğalardan bahsetmiş galiba:)
bende boğayım ama eşim kova kısmetse bebişte koç olacak :)

Günaydın hoşgeldinz canım...

Kocişlerden bahsediyorduk da...Boğa benim kociş ve inanılmaz inatçı:gitme:

bizim apartmanda tek yeni evli biziz son katta oturuyorum ama ben bağırmamaya özen gösteririm eşim çok bağırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…