Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sonrası bipp haakaydirigubbakcemile33 günde mi indi göbeğin alla allla:1shok:

Canım bende bir hışım plates DVD aldım;ama yapabilene aşkolsun-tatlicadiarzu- Top şişmiş bi şekilde evde beni bekliyor:sinifsinif: Antalya'da Kipa var mı canım.Ben Kipa'da görmüştüm.

Evet Kipa var cnm topun fiyatı ne kadardı?
Migrosta buldum 29 tl,Boynerdede 55 tl karar veremediğim için almadım.
Bugün iş çıkışı sinemaya gideceğiz arkadaşlarla,birde Kipaya bakayım yarın teşekkür ederim.

romantik arkadaşım benim:asigim:

ya platesi herkes öneriyor ama ilal topa ihtiyaç varya dediğin gibi onu nerden temin edicez
acaba pahalımıdırki??

sonrası bipp haakaydirigubbakcemile33 günde mi indi göbeğin alla allla:1shok:

Evet cnm inan buna sadece 3 günde üstelik tatlı yedim ve her hareketi 5-6 kere ancak yapabildim.Şimdi karnımın içi nasıl acıyor bilsen.
Lütfen dene Ebru ŞALLInın dvd si vardı evde daha hiç bakmadım yarın iyice inceleyeceğim.
Sen evdesin daha şanslısın 2-3 kanalda sabah saat 10 gibi pilates dersi var bakabilirsin

Rica ederim tatlım.Canım inan bilmiyorum;ama hatırladığım kadarıyla Reebok'tı markası. Ucuza birşeyler al bence;ama yine de sen bilirsin.Markalı alınca markaya veriyorsun gibi geliyor bana parayı.Benimki markasız mesela.

romantik arkadaşım benim:asigim:

ya platesi herkes öneriyor ama ilal topa ihtiyaç varya dediğin gibi onu nerden temin edicez
acaba pahalımıdırki??

Canımcım illaki topa gerek yok bazı hareketler için gerekli sadece.
Ankara da mutlaka bulursun tatlım az öncede yazdığım gibi Migros ta var,Boyner de var,jazmin Kipa dada görmüş bak.
Tam bizlik angelcım göbişler gidecek :))))))))

Mısraacım Ebru Şallı'nın DVD sini nerden temin ettin.Bendeki İngilizce ve çok ayrıntılı.Bir de biz kocişle yapıyoruz:kedi:

ben plates değil de mısracım sana yolladığım linklerde ki vdeoları indirdim onları yapıcam.bak bide callanetics die bişi var o da harika.plates lastiği aıryorum bende.ne kadardır acaba:=)

evet ya kurtulmamız lazın bunlardan:))
biizm gelini bir görsen bir deri bir kemik yaa:kedi:
benimde canım istiyor öle olmak:)) buda ne demekse hehehhh

evet ya kurtulmamız lazın bunlardan:))
biizm gelini bir görsen bir deri bir kemik yaa:kedi:
benimde canım istiyor öle olmak:)) buda ne demekse hehehhh

Kıskanç angel kıskanç angel:roflol:

Bu arada abin ne zaman düşünüyor düğünü düğüne kadar zayıflarsın?

ben plates değil de mısracım sana yolladığım linklerde ki vdeoları indirdim onları yapıcam.bak bide callanetics die bişi var o da harika.plates lastiği aıryorum bende.ne kadardır acaba:=)

Plates lastiğini sağlık dükkanlarından alabiliirsin canım.Sanırım fiyat 35 TL kadar bişi.Kayınvalideme fizik tedavi hareketleri için vermişlerdi.

Birsancım o linkler de neler var bakiim:sinifsinif:

Tatlım eşimin dükkanında var satıyor.

D&R dan alabilirsin

Teşekkür ederim canımcım. a.s.

Kıskanç angel kıskanç angel:roflol:

Bu arada abin ne zaman düşünüyor düğünü düğüne kadar zayıflarsın?

evet ben kıskancımmm:kedi:

düğünü kasıma düşünüyor abim coştu kızzlaarrrrrkaydirigubbakcemile3

bilmiyorum yapma etme diyoruz ama olmaz yapıcam diyor:))

yemekli düğün düşünüyormuş beyimiz :))

bakalım haklarında hayırlısı :Saruboceq:

bu arada gelinciğimizde yarın geliyor bizi ziyarete annesiyle:içelim:

Hayırlısı olsun canım.Sen de o zamana kadar göbüşü eritirsin iştekaydirigubbakcemile5

kızlar bende mamamı yedim geldim...

bu arada g.g de plates topu var.. fiyatları daha makul...

teşekkür ederim yasmincim:) bu arada bende sana afiyet olsun yazdm ama sitedeki
sorun dolayısı ile kayıt olmamış

Pilates lastiği Migros ta 10 TL cnm

bizde hiç öyle lükse gereksize kaçmamaya çalışıyoruz allah iş rastlığı versin hepsi olur elbet
ama işte evin içini yaptırma işi girince yorcak gibi çünkü bilirsniiz bişi yapmıcaz fazla die başlanır yaptıkça çıkar durur bişiler ama biz ikimiz nasıl o kdr şeyi başaralım kayınpederim kouşurken ben yaptırcam çoğu şeyi dio ama nişanlım saolsun bi anlık ufacık tepkiyle hemen ben yaparım diyip geçio sonrası malum güzelce anlatma çabaları yerimseniben
allah herkesin yardımcısı olsun allah huzurumuzu ağzımızın tadını bozmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…