Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlaryaa akşama misafirim var ama daha yemeğe mi çaya mı belli değil daha doğrusu herşey eşimin karıştırması yüzünden ne güzel çaya geleceklerdi hatta kendileride dedi size çaya geliriz die
neysee ayrılırken yarın akşamda buyrun bize gelin dedim eşimde evet yemeğe gelin dedi:)
ama yarın bi olsunda falan dediler bi işleri çıkmazsa gelecekler görümcemlerle konuştum yemek mi yapayım diye oda bugün için konuşur ayarlarız dediler şaşırdım valla ne yapacağımı

kocalarımız aynı desenizya kızlar benim eşimde çok sabırlı ama bağırır durur
evet, ama cidden erkekeler ağır başlı, benden 5 yaş küçük erkek kardeşim çok olgundur erkeklerde biz gibi olsalar geçinmke çok zor olurdu heralde
alınyazım anlattım ama biraz tartıştık bu yüzden artık bırak bu işleri dedi sende yuvanı kurdun o pislikten herşey beklenir ben senin üzülmeni istemiyorum dedi
canım takmmaaya çalış sende hakkaten, evliliğin çok zarar görebilir, teyzenin ne olduğunu biliyosun zaten değmeyecek insanlar için kendimizi üzmeye hakkımız yok olmamalıda değilmi ?
vallaa buyurayım valla, pazartesi sabah ordayım jazmin görevim var izmirde :))
benim eşimde başak burcu 1985 doğumlu bende yengeç burcuyum
başak erkekleri çok titiz ve hassastır, bakımlıdır.ama çok narindirler kızlar kadar ilgi isterler.bende başak kadınıyıım.başak burcunu kızlara çok yakıştırırım bende bayanlarda olması gerekn tüm özellikleri taşır fakat çok nazlılar ve çok alınganlar oyüzden ben kızım olursa başak olsun istemem alınganlığı ağır basıyo
kızlarrrr biz geldikkk
nasılsınız bakalımm
biri boğalardan bahsetmiş galiba:)
bende boğayım ama eşim kova kısmetse bebişte koç olacak :)
hoşgeldin tatlım naber ?benim koçişte boğaa
işte bizde bundan şikayetçiyiz aten siz gidi boğalr sizzii lmaz:
Jnazcım benim annem Koç burcudur ve gerçekten çok ama çok güzel bir burç.
koçlardada bi ayrı hava var ya, çok havalı oluyolar sizcede öylem acaba ?beim tnıdıklarım hep buşekildede
jazmin sizde demi kavga vardı akşam.. bizde aynen... gece 3 filandı heralde uyuduğumuzda.. gözümde yaş kalmadı artık ağlamaktann... ne yapacağımı şaşırdım artık..
hayırdrı anım ne olduki?

ertesi gün olabilir

bende iyim jnazcım çok şükür saol canım benim :)

mutlucum
evet biraz yoğunum off

alkisalkisalkisalkisalkisalkis Gel canım gellllllllllllllllalkisalkisalkis Nerede görevin canımcım???

Koç burcu havalıdır canım.Benim arkadaşım var,burnu kaf dağlarında:sinifsinif:

pokacım şekerim nasılsın bu hafta ayrı dştük be canım

jnaz ya eşin bişey demeseymiş keşke ne güzel çaya geleceklermiş ama bence yemeğe gelmezlerde olurda gelrseler şimdiden basit bi menü ayarlasan rahat olur heralde . benimkide araa bi karıştırır işlerimi :)) ah erkekler ahhh

evet ya ne güzel çaya geleceklerdi ve sen kendini yormayacaktın:umursamaz:

alınyazım evet yoğunluk bizi ayrı düşürdü

kızlar sitede problem vardı ay sinir oldummmmmmmm

allahtan düzeldi amaaa

herkese slm kızlar
ya bir ara geçici bir problem varmış giremedim kk ya şimdide bakıyorum kimse kalmamış burda
herkesler nerede fisfisfis

teşekkür ederimm yaa aslında utandım net soramadım hani 14 . gün meselesi flan varmış o yüzden dedim bittiği günden mi hesaplanıyor yoksa başlangıcından mı yaa da bunun bi önemi var mı onu da bilmiyorum çevremden duyduğum kadarıyla sordum cahilim bayaa :kedi: ilk kez olunca hani regl bittikten sonra hassas olabilir acı konusunda o yüzden ayarlanırken belki farklı bi husus vardır diye sordum çok da pimpirik yapmanın alemi yok diyorsunuz o zaman sağolun işte insan endişeleniyor soramayınca da sağolunn

alınyazım evet yoğunluk bizi ayrı düşürdü

kızlar sitede problem vardı ay sinir oldummmmmmmm

allahtan düzeldi amaaa
valla ayrı düşürdü bizi iş güç,

bende sinir oldum yaa allahtan düzeldi şimdi
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Gel canım gellllllllllllllllalkisalkisalkis Nerede görevin canımcım???

Koç burcu havalıdır canım.Benim arkadaşım var,burnu kaf dağlarında:sinifsinif:
doğru tespit desenekaydirigubbakcemile3 ben gen.müd. te çalışıyorum arazi tespitlerimiz oluyo onlar içinde gen müd çalışanları görevlendiriliyo.pazartesi saha aksilik olmazsa onu çin oradayız
herkese slm kızlar
ya bir ara geçici bir problem varmış giremedim kk ya şimdide bakıyorum kimse kalmamış burda
hoşgeldin canım nasılsın?

ben 14. gün davası nedir bilmiyorum gebeelik içinmi diyosun onu? acıda reglden 2-3 gün sonra daha az hissedilirmiş bildiğim kadarıyla ama çok korkma bence acı azaltıcı kremler var onları kullanabilirsin

slmmm bende seneye haziran gibi evllilik kervanına katılcam inş daha zmn var ama şmdiden düşünüo insan
taksitler başladı birlikte yapmaya başladık aillerin durumu belli sonuçta onlara yüklenmeyelim die ama altından kalkmakta zorlandığımız olcak elbet ailelerinde desteğiyle üstesinden gelcez inş ama en düşündüren yanı allah razı olsun kayınpederimin evi var orda oturcaz ama evin içinin ufak bi tadilattan geçmesi lasım nişanlımda biz yapalım babama zor olcak fln dio ama bende aldığımız paralar belli üstesinden gelemeyiz diorum bakalım zmn ne göstericek sizler nasıl yaptınız birlikte mi ailler mi üstlendi

herkese slm kızlar

Selam canım,hoşgeldin a.s. Evet ya sinir oldum bende...:1ninca:

Canım adetinin başlangıç tarihinden alıyorsun +14 ekliyorsun.O tarih senin yumurtlama döneminin en yüksek olduğu tarih;yani hamile kalabildiğin tarih aralığısüprizzzzz
Ayrıca acı konusunda da kasma kendini...Çok üzgünüm çoook

mwm canım merak etme oluo hepsi bizde herşeyimizi kendimiz yaptık canım...

mısra geldin şekerimm nasısınnnn:)

Hadi bakalım hoşgelin,sefa gelin canımcım...Kalacak mısınız peki?

Öncelikle hayırlısı olsun canım.Ailelerle biz beraber kalktık işin altından canımcım.

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Burçlarımı konuştunuz aşkolsun ilgi alanım :))))))))

Hoşgeldin mısracım... a.s.

Nasılsın?

mısra hoş geldin.. hepsi boğalardan şikayet ettiler:)
sizin burçlar neydi hanımlar, mutlukız yengeçmiş onu okudum ama
benim burcum balık bu arad, eşimde akrep.. düşünün artık halimizi:)

sağolun kızlar ben iyiyim çok şükür
neyseki düzeldi site..
bugün eşimle tanışma yıldönümümüz, aslında tarihi biliyo ama sanırım unuttu :umursamaz:
5.yılımızı bitiriyoruz bugün opuyorumnanaktan

biz herşeyi kendimi yaptık, sadece eşim ve ben.. halada borç ödüyoruz,, yılbaşında çoğu bitiyo inş borçların.. Allah veriyo bi kolaylığını, önemli olan sağlık. bütçene göre harcama yaparsan hiç bişey olmazz

simi benim burcumda balık eşim koç :)

mwm bizde hala borç ödüyoruz ama allah verio kolaylığını. bütçene göre
haraket edersen daha rahat edersin:) biz biraz aştık. sınırları zorladık:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…