- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
evet, ama cidden erkekeler ağır başlı, benden 5 yaş küçük erkek kardeşim çok olgundur erkeklerde biz gibi olsalar geçinmke çok zor olurdu heraldekocalarımız aynı desenizya kızlar benim eşimde çok sabırlı ama bağırır durur
canım takmmaaya çalış sende hakkaten, evliliğin çok zarar görebilir, teyzenin ne olduğunu biliyosun zaten değmeyecek insanlar için kendimizi üzmeye hakkımız yok olmamalıda değilmi ?alınyazım anlattım ama biraz tartıştık bu yüzden artık bırak bu işleri dedi sende yuvanı kurdun o pislikten herşey beklenir ben senin üzülmeni istemiyorum dedi
vallaa buyurayım valla, pazartesi sabah ordayım jazmin görevim var izmirde :))Evet tatlım ya Boğa değil mi aman aman kaçççççççççççççççkaydirigubbakcemile
Buyurun gelin canımbuyrunnnnnnnnn Bizim site yeni yapıldığı için,genelliğini yeni evliler oluşturuyor:)O yönden her ay bir kavgaya şahidiz yanikaydirigubbakcemile3
başak erkekleri çok titiz ve hassastır, bakımlıdır.ama çok narindirler kızlar kadar ilgi isterler.bende başak kadınıyıım.başak burcunu kızlara çok yakıştırırım bende bayanlarda olması gerekn tüm özellikleri taşır fakat çok nazlılar ve çok alınganlar oyüzden ben kızım olursa başak olsun istemem alınganlığı ağır basıyobenim eşimde başak burcu 1985 doğumlu bende yengeç burcuyum
hoşgeldin tatlım naber ?benim koçişte boğaakızlarrrr biz geldikkk
nasılsınız bakalımm
biri boğalardan bahsetmiş galiba:)
bende boğayım ama eşim kova kısmetse bebişte koç olacak :)
işte bizde bundan şikayetçiyiz aten siz gidi boğalr sizziihoşbuldum tatlımm
keyfisizsin galiba bugün ama çok şükür yoluna girmiş yerimseniben
bir boğa olarak kabul etmesemde o inat bende fazlasıyla var canım ve eşimde çok şikayetçi bu huyumdan bide en ufak bişeyi büyüttükçe büyütürüm kafamda
koçlardada bi ayrı hava var ya, çok havalı oluyolar sizcede öylem acaba ?beim tnıdıklarım hep buşekildedeJnazcım benim annem Koç burcudur ve gerçekten çok ama çok güzel bir burç.
hayırdrı anım ne olduki?jazmin sizde demi kavga vardı akşam.. bizde aynen... gece 3 filandı heralde uyuduğumuzda.. gözümde yaş kalmadı artık ağlamaktann... ne yapacağımı şaşırdım artık..
şimdi birden lafa dalmış gibi olacak ama özür dileyerek sözünüzü balla keserek yoruma geçeyim :) zaman zaman sizleri okuyp takip ediyorum çok hoş sohbetleriniz,sıcak, samimi.. ben de aklıma takılan bir konuda danışmak isityorum.. düğün tarihimiz az çok belli ama regl günü olarak hesap ettiğimde tam bittiğindeki tarih ... sizce bittikten kaç gün sonraya ayarlamak lazım :kedi:
evet, ama cidden erkekeler ağır başlı, benden 5 yaş küçük erkek kardeşim çok olgundur erkeklerde biz gibi olsalar geçinmke çok zor olurdu heralde
canım takmmaaya çalış sende hakkaten, evliliğin çok zarar görebilir, teyzenin ne olduğunu biliyosun zaten değmeyecek insanlar için kendimizi üzmeye hakkımız yok olmamalıda değilmi ?
vallaa buyurayım valla, pazartesi sabah ordayım jazmin görevim var izmirde :))
başak erkekleri çok titiz ve hassastır, bakımlıdır.ama çok narindirler kızlar kadar ilgi isterler.bende başak kadınıyıım.başak burcunu kızlara çok yakıştırırım bende bayanlarda olması gerekn tüm özellikleri taşır fakat çok nazlılar ve çok alınganlar oyüzden ben kızım olursa başak olsun istemem alınganlığı ağır basıyo
hoşgeldin tatlım naber ?benim koçişte boğaa
işte bizde bundan şikayetçiyiz aten siz gidi boğalr sizziilmaz:
koçlardada bi ayrı hava var ya, çok havalı oluyolar sizcede öylem acaba ?beim tnıdıklarım hep buşekildede
hayırdrı anım ne olduki?
ertesi gün olabilir
kızlaryaa akşama misafirim var ama daha yemeğe mi çaya mı belli değil daha doğrusu herşey eşimin karıştırması yüzünden ne güzel çaya geleceklerdi hatta kendileride dedi size çaya geliriz die
neysee ayrılırken yarın akşamda buyrun bize gelin dedim eşimde evet yemeğe gelin dedi:)
ama yarın bi olsunda falan dediler bi işleri çıkmazsa gelecekler görümcemlerle konuştum yemek mi yapayım diye oda bugün için konuşur ayarlarız dediler şaşırdım valla ne yapacağımı
valla ayrı düşürdü bizi iş güç,alınyazım evet yoğunluk bizi ayrı düşürdü
kızlar sitede problem vardı ay sinir oldummmmmmmm
allahtan düzeldi amaaa
doğru tespit desenekaydirigubbakcemile3 ben gen.müd. te çalışıyorum arazi tespitlerimiz oluyo onlar içinde gen müd çalışanları görevlendiriliyo.pazartesi saha aksilik olmazsa onu çin oradayızalkisalkisalkisalkisalkisalkis Gel canım gellllllllllllllllalkisalkisalkis Nerede görevin canımcım???
Koç burcu havalıdır canım.Benim arkadaşım var,burnu kaf dağlarında:sinifsinif:
hoşgeldin canım nasılsın?herkese slm kızlar
ya bir ara geçici bir problem varmış giremedim kk ya şimdide bakıyorum kimse kalmamış burda
herkesler nerede fisfisfis
teşekkür ederimm yaa aslında utandım net soramadım hani 14 . gün meselesi flan varmış o yüzden dedim bittiği günden mi hesaplanıyor yoksa başlangıcından mı yaa da bunun bi önemi var mı onu da bilmiyorum çevremden duyduğum kadarıyla sordum cahilim bayaa :kedi: ilk kez olunca hani regl bittikten sonra hassas olabilir acı konusunda o yüzden ayarlanırken belki farklı bi husus vardır diye sordum çok da pimpirik yapmanın alemi yok diyorsunuz o zaman sağolun işte insan endişeleniyor soramayınca da sağolunn
herkese slm kızlar
ya bir ara geçici bir problem varmış giremedim kk ya şimdide bakıyorum kimse kalmamış burda
herkesler nerede fisfisfis
teşekkür ederimm yaa aslında utandım net soramadım hani 14 . gün meselesi flan varmış o yüzden dedim bittiği günden mi hesaplanıyor yoksa başlangıcından mı yaa da bunun bi önemi var mı onu da bilmiyorum çevremden duyduğum kadarıyla sordum cahilim bayaa :kedi: ilk kez olunca hani regl bittikten sonra hassas olabilir acı konusunda o yüzden ayarlanırken belki farklı bi husus vardır diye sordum çok da pimpirik yapmanın alemi yok diyorsunuz o zaman sağolun işte insan endişeleniyor soramayınca da sağolunn
valla ayrı düşürdü bizi iş güç,
bende sinir oldum yaa allahtan düzeldi şimdi
doğru tespit desenekaydirigubbakcemile3 ben gen.müd. te çalışıyorum arazi tespitlerimiz oluyo onlar içinde gen müd çalışanları görevlendiriliyo.pazartesi saha aksilik olmazsa onu çin oradayız
hoşgeldin canım nasılsın?
ben 14. gün davası nedir bilmiyorum gebeelik içinmi diyosun onu? acıda reglden 2-3 gün sonra daha az hissedilirmiş bildiğim kadarıyla ama çok korkma bence acı azaltıcı kremler var onları kullanabilirsin
slmmm bende seneye haziran gibi evllilik kervanına katılcam inş daha zmn var ama şmdiden düşünüo insan
taksitler başladı birlikte yapmaya başladık aillerin durumu belli sonuçta onlara yüklenmeyelim die ama altından kalkmakta zorlandığımız olcak elbet ailelerinde desteğiyle üstesinden gelcez inş ama en düşündüren yanı allah razı olsun kayınpederimin evi var orda oturcaz ama evin içinin ufak bi tadilattan geçmesi lasım nişanlımda biz yapalım babama zor olcak fln dio ama bende aldığımız paralar belli üstesinden gelemeyiz diorum bakalım zmn ne göstericek sizler nasıl yaptınız birlikte mi ailler mi üstlendi
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Burçlarımı konuştunuz aşkolsun ilgi alanım :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?