Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

herkese slm kızlar
ya bir ara geçici bir problem varmış giremedim kk ya şimdide bakıyorum kimse kalmamış burda
herkesler nerede fisfisfis

selam dzcelim nasılsın canımyerimseniben

ay maşallah canım 5 sene demek:))
unutmamıştır merak etme sen:kedi:

Dzclicim inşallah bir ömür boyu mutlu bir beraberlik geçirisiniz canım benim...opuyorumnanaktan

Kızlar ben yemeğe kaçtım.Görüşürüz.Bugün dışarıda takılcam biraz hava alayım hem

kız angel ben sanaaa günaydın demedimmmiiiiiiii (((
canım benim yaaaaaa. çok özür dilerim başım okadar yoğunkiiiii
günaydın angel cim canım benim nasılsın ????????*

selam dzcelim nasılsın canımyerimseniben

ay maşallah canım 5 sene demek:))
unutmamıştır merak etme sen:kedi:
sağol canım iyiyim çok şükür.
evet canım ya kocaman 5 yılı devirdik bugün, günler nasıl geçti inananmıyoruz bazen hala
umarım unutmamıştır, ben ne yapsam acaba ya bu aksam bizim için en az evlilik yıldönümü kadar özel bi gün çünkü kavuşmak için çok çabaladık, oyüzden tanıştığımız an da önemli
pahalı bi hediye eşya falan değil sadece romantik bi aksam olsun istiyorum :kedi:

slm herkese.sitede sorun mu var hala.bazı sayfaları açmıyo.nasılsınız bu arada.ben dün kk dan bi ark la daha buluştum.es_se ile.sürekli konuştuğum biri idi msn den kk dan.güzel geçti.o da benim gibi spor ve diyet yapıyo.ortak noktamız da bu zaten öle tanışmıştık:)

kk beni deli etti kızlar. bir sürü alıntı yaptım ama hepsi gitti.

geçmiş olsun diyen fıstıklar teşekkür ederim.

jazmincim, kocişiyle tartışmış üzüldüm inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazlar.
inat hepimzide var o yüzden oluyor bazen hep kendi dediğimiz olsun istiyoruz.
ama herşeye rağmen hepimiz kocişlerimizi seviyoruz.

birsamcım, kk kızlarıyla tanışma turlarındasın ne güzel resimlerinizi gördüm.

kız angel ben sanaaa günaydın demedimmmiiiiiiii (((
canım benim yaaaaaa. çok özür dilerim başım okadar yoğunkiiiii
günaydın angel cim canım benim nasılsın ????????*

demedin ya
bende çok üzüldümm:gitme:

evet canım hediye falan bahane zaten
önemli olan beraber olmanız hemde dediğin gibio kadar uzun zaman ve zorluklardan sonra :))a.s.
Allah ım hiç ayırmasın inş. sizi canım:asigim:
sen güzel bişiler düşünürsün artıkınopuyorumnanaktan

bu 5. kişi oldu kk dan tanıştığım.eşi de cüzdanını çaldırmaz mı arkadaşın.nese ki sonra bulundu.sadece para gitmiş.ehliyet kimlik vs duruyo du

Ben iyiyim canlarım yıllık izinden sonra ilk iş günüm biraz zor oldu tabi.
Demek Boğa ları çekiştirdiniz ha eşim boğa burcu inatçılığı haricinde çok memnunum.Ben de başak burcuyum :)))))))

evet canım hediye falan bahane zaten
önemli olan beraber olmanız hemde dediğin gibio kadar uzun zaman ve zorluklardan sonra :))a.s.
Allah ım hiç ayırmasın inş. sizi canım:asigim:
sen güzel bişiler düşünürsün artıkınopuyorumnanaktan
[/QUOTE]

aklımda var bişeyler ama belli belirsiz daha, artı işten çıkınca yetiştirebilirmiyim onu düşünüyorum hazırlıklarımı fisfisfis

12 gün sonra da bizim eşimle yüzyüze tanışma günümüz.1 saat oturup kalkarım deyip deniz kenarında 8 saat oturduğumuz,hiç uyumadanda işe geldiğim gün :roflol:

ya bide ben şu herkesten ayrı ayrı alıntı yapıp cvp yazma işini beceremedim
geçen anlatmıştı kızlar ama niye yapamadımki ya :uhm:

12 gün sonra da bizim eşimle yüzyüze tanışma günümüz.1 saat oturup kalkarım deyip deniz kenarında 8 saat oturduğumuz,hiç uyumadanda işe geldiğim gün :roflol:
ay ne güzel ya.. opuyorumnanaktan

bende eşimle tanıştıktan 2 gün sonra askere gitmişti mafoldumben

ayyy ne romantikkk:asigim:10 gün sonra da bizim ilk evlilik yıl dönümümüz.ve benim aklım da hiiiç bişi yokk:1no2:

Slm canım.Ne kadar güzel ya keşke bende buluşabilsem:umursamaz:

Canım benim sağol...Umarım olmaz;ama bu boğanın inadı adamı canından bezdiriyor yakaydirigubbakcemile

Buarada ben size küstüm:gitme: Yemeğe didiyorum dedim hiç afiyet olsun dmemişsiniz:umursamaz: Dzlcim sizi tebrik ettim görmemişsin:umursamaz:

Bgn çok alınganım yaws:1ninca:

jazmincim ben o msjına cvp yazmıştım ama site bugün problemli
sorun var diyo neyi gönderdim neyi göndermedim bilemedim.
afiyet olsunda demişti, tebriğin için tşk etmiştim ben masumum:ecrin_bebek:

jazmincim ben o msjına cvp yazmıştım ama site bugün problemli
sorun var diyo neyi gönderdim neyi göndermedim bilemedim.
afiyet olsunda demişti, tebriğin için tşk etmiştim ben masumum:ecrin_bebek:

Canım benim:teselli: Bugün huysuzluğum üzerimde sanırım:gitme:
beni affedin böyle ufak alınganlıklar yaptığım için:gitme:

ayyy ne romantikkk:asigim:10 gün sonra da bizim ilk evlilik yıl dönümümüz.ve benim aklım da hiiiç bişi yokk:1no2:

En sevdiği yemekleri hazırlayabilirsin mum eşliğinde romantik bir masa.Sizin için anlamı olan şarkılar eşliğinde yemeğinizi yersiniz sonrada güzel bir pasta yaparsın şöyle kalp şeklinde falan.

Kendinide süsler püslersin kokularını sıkarsın..............vs.

Sonrası bipppppppppppppppp olur kanımca:asigim:

Bu arada birsamcım pilates yapmanı şiddetle öneriyorum antronör bir arkadaşım 4-5 hareket gösterdi 3 gün çok çok az sayıda yapmaya başladım mucize gibi göbeğim indi .Şimdi harıl harıl pilates topu arıyorum

Son düzenleme:

Canım bende bir hışım plates DVD aldım;ama yapabilene aşkolsun-tatlicadiarzu- Top şişmiş bi şekilde evde beni bekliyor:sinifsinif: Antalya'da Kipa var mı canım.Ben Kipa'da görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…