Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

:sm_confused::sm_confused:
ay şu ikonu yapıncada aklıma dirimim geldi

napıyo ki canımcım kocişi gitmiştir askere herhalde (

allah tez vakitte dirimi kocasına kavuştursun kazasızca inşallah burnu bile kanamdan bitirir gelir askerliğini

kafamçokkarıştı
Ben iyiyim canlarım yıllık izinden sonra ilk iş günüm biraz zor oldu tabi.
Demek Boğa ları çekiştirdiniz ha eşim boğa burcu inatçılığı haricinde çok memnunum.Ben de başak burcuyum :)))))))
işte burçdaşım zemuszemus koçişlerde burçdaş zati zemuszemus

aklımda var bişeyler ama belli belirsiz daha, artı işten çıkınca yetiştirebilirmiyim onu düşünüyorum hazırlıklarımı fisfisfis[/QUOTE]
canım allah bir ömür yaşlanıp son nefesi vermeyi nasip etsin ne düşünüyosun bakalım koçişe süpriz? sizinle vakitlerimiz aynı sanırım bizimde ocakta 5. yılımız bitti
ay ne güzel ya.. opuyorumnanaktan

bende eşimle tanıştıktan 2 gün sonra askere gitmişti mafoldumben
hadi canımmmm :bbo: kız helal sana nasıl güvendin 2 günde öncedenmi tanıyodun,yoksa 2 güne herkes bekleyemez CADIARZU
ayyy ne romantikkk:asigim:10 gün sonra da bizim ilk evlilik yıl dönümümüz.ve benim aklım da hiiiç bişi yokk:1no2:
güzel i masa hazırlasın be birsam dert etme ilki özel olsa güzel olur bence :lepi:
evet ya kurtulmamız lazın bunlardan:))
biizm gelini bir görsen bir deri bir kemik yaa:kedi:
benimde canım istiyor öle olmak:)) buda ne demekse hehehhh
kurtulursun tatlım merak etme :lepi:
kızlar hade kilolarımızı yazalım bakalaım merak ettim :)
benim 56 kg, 175 boyum
:sm_confused::sm_confused:
ay şu ikonu yapıncada aklıma dirimim geldi

napıyo ki canımcım kocişi gitmiştir askere herhalde (
ya evet yaa, kuzum özledim dirimimi alah kolaylık versin ikisinede senağlama
bende evde olmak istiyorum bu aralar

bende yaa acayip uykum var çünkü

jazmin
izmire 3 günlüğüne geliyorum, giremiyodum oyüzden cevap veremdim tatlım kusura bakma nolur

Anladım cicim.ızmir acaip sıcak ve aynı zamanda da çok rüzgar var cicim.Ona göre getir eşyalarını:) Ben bu hafta sonu yine yazlıktayım.bavulu boşaltmayayım barikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…