- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
canım allah bir ömür yaşlanıp son nefesi vermeyi nasip etsin ne düşünüyosun bakalım koçişe süpriz? sizinle vakitlerimiz aynı sanırım bizimde ocakta 5. yılımız bittikafamçokkarıştı
işte burçdaşım zemuszemus koçişlerde burçdaş zati zemuszemus
aklımda var bişeyler ama belli belirsiz daha, artı işten çıkınca yetiştirebilirmiyim onu düşünüyorum hazırlıklarımı fisfisfis
canım ya saol iyiki söyledin yoksa ben hiç uzunkol bile almazım yanıma :) çok saol şekerşm.bncede bavulu boşaltma bile gideceksiniz madem, geceden kalan bavul dimikaydirigubbakcemile3 :lepi:Anladım cicim.İzmir acaip sıcak ve aynı zamanda da çok rüzgar var cicim.Ona göre getir eşyalarını:) Ben bu hafta sonu yine yazlıktayım.bavulu boşaltmayayım barikaydirigubbakcemile3
uyualım bencede :lepi:hadi uyuyalım alınyazım
yoo geçenn bizde kızlarla burada gerçek isimlerimizi sölemiştik zaten :)
bende sölerim ama forum ortamında nicklerle hitap edilmesi taraftarıyım şekerim :)
böle daha güvenli gelio bana... lale adım...
yoo geçenn bizde kızlarla burada gerçek isimlerimizi sölemiştik zaten :)
bende sölerim ama forum ortamında nicklerle hitap edilmesi taraftarıyım şekerim :)
böle daha güvenli gelio bana... lale adım...
ben sana küsmüştüm alınyazım
çünkü bana selam vermemiştin sabahtan((
canım ya saol iyiki söyledin yoksa ben hiç uzunkol bile almazım yanıma :) çok saol şekerşm.bncede bavulu boşaltma bile gideceksiniz madem, geceden kalan bavul dimikaydirigubbakcemile3 :lepi:
uyualım bencede :lepi:
aynen katılıyorum sana arkadaşım bi 5 aldın bende hmide yıldızlı kaydirigubbakcemile3
Canımcım sadece 1 tane baharlık ceket koysan yeter sanıyorum.Akşamları soğuk olmuyor.Ama yazlık bölgelere gidecekseniz akşamları hava serinliyor.İzmir'in içindeysen gerek kalmaz bile şekercim abartıp bi sürü uzunkol almana..
Evet tatlım akşamdan kalma bavulum.Benim eşyalarım hepsi ama:roflol:
hımm anladım canım, Aliağa, gaziemir ve konak'a gideceğiz, ben ilkkez gelcem oyüzden bilmiyorum nasıl olur, yazlık değil galiba oralar değilmi ?
hadi canım :1shok: nası yaparım ben yaaaCADIARZU kız valla ben sana yazdığımı hatırlıyorumda sabah ki selamlarda mı atladım yoksa sitenin hata verdiği zamanmıydı acep.canım arkadaşım hadi barışlım özür dilerim nasılsın şekerim iyisin dimi, ayrıca kaç gündür sorcam nişan asıldı neler yaptınız?evdemiydi?oynadınmı iyice?gelininiz ne cicler giydi sen ne giydin anlatsana hadi
angel cim gercek isimlerden konu açıldıda. bende forum içinde nicklerle hitap
edilmesi daha güvenli dedim okadar:)))
ayy patlıcam yaaaaaaaaaaaaaaaa sıkıldımmmm ne bitmezzzz günmüş
Aliağa mı:lepi: Canımcım Aliağa yazlık bir bölgedir.Yani İzmir'in kuzeyinde kalır ve sürekli rüzgarlıdır.
Konak İzmir'in şehir merkezi canımcım.Konak Cumhuriyet Meydanı falan var ya belki duymuşsundur.Oraları... Ve İzmir içi olduğu için sıcaktır.
Gaziemir'de sıcak;çünkü o da İzmir içi:)
tamam canım sağol ya yabancısı olunca insan anlayamıyo :) izmirin farklı yerlerini görcez desene, neyse ben çok abartmadan birer bieyler koyayaım uzun kısa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?