Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tamam şekerim anlaştık unutkanlık yok bundan sonra, kızdım kendime :mymeka:
oohh ohh maşalah gelininize annene tebrikler istediği gibi gelini oldu inş huyuda çok iyi olur :Saruboceq:ekle resimlere bakalım valla yaa, ay canım pardon yaa aşınızdan geçen olay kötüydü düşünemedim, bende bugün bi acayiplik va zaten şefte iş söylüyo yanlış anlıyorum dedi en sonunda aşıkmısın be kızım die:) kususruma bakma olurmu
anladım canım
bencede nickler i kullanmak daha hoş
ben zaten bir angel im:))

evet pokacım haklısın
saate bi baktım daha 4 çeyrek(
benim daha 3 saatim var:1shok:

angel şu otomotiv sektöründe satış danışmanlığına bakacağız sigortacılık için başvuru yapacağımda yine

Evet canımcım farklı yerleri.Aliağa İzmir dışındadır sadece.Diğerleri içinde.Şimdiden iyi gezmeler,işte olsayerimseniben

saol canım bencede işte olsa güzel memleketete güzel bi anı olarak alır :))

jazmin ya benm koçişin kafasına taş düştü galiba :bbo: geçen sordum kadınlar kulubüne girebilirmiyim diye,nerden güveniyosun erkekler vardırfalandedi, bende yok dedim konuşmalarda anlaşılıyo kadın oldukları falan diye sonra girebilirsin dedi :lepi: :lepi: :lepi: inanamıyorum sana dedim epeyce, sonra dediki demekki kötü biyer bukadar tepki verdiğine göre, bende yok şaşırdım yalnızca dedim.meğerse izin almamı bekliyomuşmuş sırnaşık şey

kızlar ben çıkıyorum canlarım kendinize iyi bakın hayırlı akşamlarınız olsun yarın allah izin verirse görüşürüz öpüyorum sizleri

:1shok: Canım şok geçiriyorum:1shok:
Ne güzel canım ya sen kurtuldun;ama ben hayatta söleyemem:gitme:

kızlar ben çıkıyorum canlarım kendinize iyi bakın hayırlı akşamlarınız olsun yarın allah izin verirse görüşürüz öpüyorum sizleri

Görüşürüz canım öpüyorum seniopuyorumnanaktan

kıslar bi tane ekledim resim
ama karanlık :)))

Canım çok hoşmuş gelininiz.Allah bir ömür boyu mutlu etsin abinleri:Saruboceq:

tamam o zaman anlaştık unutkanlık yok:))
canım önemli olan huy zaten inş anlaşırlar birbirleriyle zaten bi tane kardeşim yani abim var o benim canım onunlada eşi yüzünden kötü olmak istemem yani hiç istemiyorum öle tartışmalar darılmalar surat asmalar laf sokmalar hayırlısı hakkımızda canım:))
ekledim bi resim bak bakalım gelinciğime:))
kusura bakacak bişey yok canım ne olcak insanın dalgınlığına gelir yani

bakın canım ya inş hayırlısıyla iyi bir yer bulursunuz :))

erkekler ilginç yaratıklar canım yaaa

hoşçakal mutlukız:)

angel güselmiş gelin :)

sağolun canlarım
inş mutlu olurlar ömür boyu sağlıklı huzurlu olurlar
tek duam bu valla:Saruboceq:

merhaba kızlarrr
bir ara kk ya giremedim sonrada tlf geldi misafirler hakkında:) çaya geliceklermiş kendini yorma sakın sen hamilesin dediler:)
bende hazırlık yaptım herşey hazır sayılır şimdi dinlenme zamanı :)
bakın bakalım menüme
sodalı börek
çamlıca simiti
vişneli ıslak kek
kayısılı turta
patates kayıklar
yeter dimi kızlar?

canım görüşürüz ii akşamlar
ya sorma bende 2gün boyunca şoktaydım vede havalarda uçuyodum bide dediki beraber gireriz bakarız artık, çok afedersin amaa ohhhhaaaaaa dedim koçişime kafamçokkarıştı

inş canım sizlerde abinde gelininizle çok çok ii olur allah geçim güzelliği versin hem onlara hem bizlere,gelininiz çok hoşmuş vede çok güler yüzlü galiba, cici gelininiz yani :lepi: senden büyükmü peki

erkekler cidden tuhaf yaa

jnazcım hoşgeldinnn:))
yeter tabi bitanem yetmezmi süpper valla ellerine sağlık...

Angelcım işyerindeki pc nin ekranı karanlık gösterdiği için resmi çok net göremedim.Ama gelininizin çok ince ve güleryüzlü olduğu belli.Abinde hoş görünüyor çok yakışmışlar.Allah tamamına erdirsin inşallah

jnazcım hoşgeldin maşallah kız ne çok şeyler yapmışsın ellerine sağlık yorulmuşsundur heralde

çamlıc simidi ile patatesli kayıklar nasıl oluyo bilmiyoruda

Canım hoşgeldin.Maşallah bence yeter hatta fazla bile:lepi:

Girin canım nolcakki:kedi:

Amanın süperrrrrrrrrrrr bunlar tariflerini rica edelim jnazcım.
Jet gibisin vallahi tebrik ederim

jnazcım hoşgeldinnn:))
yeter tabi bitanem yetmezmi süpper valla ellerine sağlık...
hoşbuldum pokacımm
teşekkür ederimm
jnazcım hoşgeldin maşallah kız ne çok şeyler yapmışsın ellerine sağlık yorulmuşsundur heralde

çamlıc simidi ile patatesli kayıklar nasıl oluyo bilmiyoruda
hoşbuldum alınyazım valla kendimi durduramadım :)
çamlıca simidi tarifini netten aldım şekerim daha tadına bakmadım eğer bu akşam beğenilirse veririm:)
patates kayıklar da çok basit patatesi haşlayıp eziyorsun içine baharat ekleyip kayık şekli veriyorsun sonra ortasına mayonezli yoğurt ekleyip yağda kırmızı biber yakıp döküyorsun
Canım hoşgeldin.Maşallah bence yeter hatta fazla bile:lepi:

Girin canım nolcakki:kedi:

hoşbuldum jazmincimm
kendimi engelliyorum ekleme yapmamak için :)

Yeter tatlım.Zaten onlar gelince de yorulacaksın.Dinlen birazcık senyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…