Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

jasmİn cım hıpır oyun sİtesİnden 18 tane paket İndİrldİ dİye gÖzÜkÜor. Ben baĞlanmadım yanİ kesİnlİkle. Acaba Çantamda fİlanmı basılsı off yaa

Canım tuş kilidi falan yapmadın mı acaba:bbo: Hem tuş kilidi olmasa bile nasıl indirebilecek akıl alması güç.18 tane de baya fazlaymış.Peki oyunlar telefonunda gözüküyor mu?

Canım tuş kilidi falan yapmadın mı acaba:bbo: Hem tuş kilidi olmasa bile nasıl indirebilecek akıl alması güç.18 tane de baya fazlaymış.Peki oyunlar telefonunda gözüküyor mu?

jasmin cim telefonumda oyun filan yok sölüyorum wapa bağlanın ordan görürüsünüz dio. varya cidden çok sinirlerim bozuldu. iş yerinde bağıramıyorumdaklava:

offfffff teyzem aradı yine annenle otur konuş yavrum böyle bişeyin olmadığını söyle babanlada neden konuşmuyorsun o senin baban dedi bende dedimki artık arama iş yerimi yeter ben sizin peşinizi bıraktım dedim ne yaparsanız yapın boşanan boşansın evlenen evlensin ayrılan ayrılsın eşim ve ben annemin ve kardeşimin arkasındayım annemin üzülmesine izin vermem annemi üzen karşısında beni ve eşimi bulur dedim babam benim için bitti artık dedim bana yeminler ediyor ya babamla arasında ilişkisi olmadığına bu kadar yalancı olamaz bir insan bende bir daha sakın arama iş yerimi bitti artık seni ve babamı tanımıyorum ben dedim ve yüzüne kapattım telefonu

ikna etmeye çalışmadım aslında, kendisi önerdi... şimdiye kadarki tavrılarım kabullenme süreciydi, senide çok kırdım dedi, özür diledi... dokora gitmeye karar verdim, dedi... başına taş filan düştü herald ebenim adamın..
bu durumun evliliğimizi ktü etkilediğini farketti sonunda

cnm inş her şey yoluna girecek hiç üzülme.

mutlu kız keşke elimizden bişi gelse.bi sorum olcak izninle.siz%100 eminmisiniz babanla teyzenin ilişkisinden

mutlukız Allah yardımcın olsun okudum biraz da Allah sabır versinn:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…