- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
Ben de bir başak burcu olarak titizliğim yüzünden,bakteri öldürücü sabun kullanmamdan dolayı aynen böyle hastalanmıştım.Gerçi akıntı vs yoktuda o bölgede garip şişlikler ve acı olmaya başlamıştı.Gittiğim profesör çok yıkamaktan dolayı olması gereken savunucu bakterileride öldürdüğümü söyledi hatta kızmıştı.Birde akedemisyen olacaksınız diye
Aklınızda olsun çok yıkamak iyi değil,haşır huşur bastırarak silmekte zararlıymış.Tampon yapar gibi havluyla kurulamak gerekiyormuş.Hatta mümkünse bir süre çıplak gezmek:roflol:
kızlaryaa bu grip mahvediyo beni
nefes alamıyorum resmen bide boğazımda yanıyor ilaçlarımı içemedim su bile içerken tıkanıyorum
hoşgeldin canımben geldim kızlar
bende hiç iş yapmam
genelde kayınvalidem iş yapar ben otururum :))
aynı annem gibi,annemde hiç bize yaptırmaz,gelinler dahil
elinden zorla alırız
hastada olsa yapmaya çalışır
canım çok geçmiş olsunkızlar ya bişi sorucam size(( avea telefonuma 300 tl fatura geldi. ve bu kadar görüşme yapmamın imkanı yok!!
aveayı aradım. bana hıpır denen bi siteden wap aracılığı ile oyun paketi indirmiş olduğum sölendi. ardından orayı aradım. böle bişi yapmadım diye. hayır yapmışsınız dedi. asla böle bişi yok. tel kendi kendine nete girmişmi diyorum ama oda olmaz. aveaya itiraz ettim kabul görmedi.. şimdi yasal olarak işlem yapmak istiyorum itiraz edicem. nası bir yol izlemeliyim acaba. nereye başvurmam gerekir. çok bi fikri olna varmı yaaa offffffffffffffff
hiç bir fikrim yok ama madeye soralım yemekten gelsin
canım bende severim hizmet etmeyi aslında amamalesef öyle tatlım bende onu anlatmaya çalışıyorum
eşimde diyor sen hizmet etmeyi seviyorsun diye bu gelin olmadan öncede böyleydi
amannn neyse canımyaa inşallah bizler değiştireceğiz bu önyargıları
hoşgeldin canım
aynen öyle made cim
bişeyde demek istemiyorum ama zamanında çok çektim doktorlardan
biri hadi gelinler yapsın deyince
sinirlerim depreşiyor.yapacağım işide yapmak istemiyorum:umursamaz:
kızlar bu arada eşim aradı biraz önce telefon verdi,bu numaradan çağırttırsın beni diye
sesini duyunca çok mutlu oldum iş yerimi aradı.arar diye artık yerimden de kalkamamopuyorumnanaktan
bu arada stresten saçımı yolmaya başladım,
hoşgeldin canım
bende hiç iş yapmam
genelde kayınvalidem iş yapar ben otururum :))
aynı annem gibi,annemde hiç bize yaptırmaz,gelinler dahil
elinden zorla alırız
hastada olsa yapmaya çalışır
canım çok geçmiş olsun
hiç bir fikrim yok ama madeye soralım yemekten gelsin
canım bende severim hizmet etmeyi aslında ama
biri hadi gelinler yapsın deyince
sinirlerim depreşiyor.yapacağım işide yapmak istemiyorum:umursamaz:
kızlar bu arada eşim aradı biraz önce telefon verdi,bu numaradan çağırttırsın beni diye
sesini duyunca çok mutlu oldum iş yerimi aradı.arar diye artık yerimden de kalkamamopuyorumnanaktan
bu arada stresten saçımı yolmaya başladım,
anneler böle işte
şükür ki sorunsuz ve kompleksiz genç ve güzel bir kayınvalidem var:)))
yoksa yanmıştım
kızlaryaa bu grip mahvediyo beni
nefes alamıyorum resmen bide boğazımda yanıyor ilaçlarımı içemedim su bile içerken tıkanıyorum
anım çok geçmiş olsunkızlaryaa bu grip mahvediyo beni
canım çok şanslısınhoşgeldin canım
anneler böle işte
şükür ki sorunsuz ve kompleksiz genç ve güzel bir kayınvalidem var:)))
yoksa yanmıştım
bak benim kayınvalidemde beni küçük çocuk gibi seviyor,besliyor
mesela geçen pikniğe gittik,az bir yufka vardı,onu aramış bulmuş,içine patlıcan salatası koymuş bana yediriyor :kedi:
ne güzel kayınvalideymiş senin ki.. bize kısmet olmadı böylesi ne yapalım:)
bu arada arkadaşlar, eşim doktora gitmeyi kabul etti, ürolog bi arkadaşımız, onunla görüşeckmiş..
ortada bi sorun olduğun kabul etti en azından bu bile benim için mucizee
jasmİn Çok saol canım benİm:) of umarım bİ İŞe yarar. Bu arada bende senİn gİbİym. Hemde bayaĞı bİ Çİrkefİm. Aveaya aÇtım aĞzımı yumdum gÖzÜmÜÜ. Bakalım arıcam bİrazdan yİne. Çıldırmak Üzereyİm. made nerelerdeseİn
eh işte :kedi:ne güzel kayınvalideymiş senin ki.. bize kısmet olmadı böylesi ne yapalım:)
bu arada arkadaşlar, eşim doktora gitmeyi kabul etti, ürolog bi arkadaşımız, onunla görüşeckmiş..
canım benim ramazana 1 hafta mı kaldıaayyyyy haftaya bugün sahura kalkacağız dimi
anım çok geçmiş olsun
yat dinlen istersen biraz
canım çok şanslısın
bak benim kayınvalidemde beni küçük çocuk gibi seviyor,besliyor
mesela geçen pikniğe gittik,az bir yufka vardı,onu aramış bulmuş,içine patlıcan salatası koymuş bana yediriyor :kedi:
evet ya o konuda şanslı hissediyorum kendimi bende
hep gözümün içine bakar illa bişey alır her geldiğinde bu seferde hem bi elbise almış hemde elbiselik kumaş:)) abimin düğnüne o kumaştan elbise diktircemzemuszemus
falan filan işte iyiyiz yaniopuyorumnanaktan
ne güzel kayınvalideymiş senin ki.. bize kısmet olmadı böylesi ne yapalım:)
oo süper bi gelişme bu
çok hızlısınız maşallah
nasıl ikna ettin kocişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?