Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlaryaa bu grip mahvediyo beni
nefes alamıyorum resmen bide boğazımda yanıyor ilaçlarımı içemedim su bile içerken tıkanıyorum

evet canım aynı şey benim başımada geldi (
takıntıdan dolayı işte çok yıkadım
sonuçta hassaslaştı iyice malesef:sinifsinif:

nefes alamıyorum resmen bide boğazımda yanıyor ilaçlarımı içemedim su bile içerken tıkanıyorum

ay canım ya geçmiş olsun
sen iyileşemedinmi hala(

ben geldim kızlar
hoşgeldin canım

Canım benim kötü dönemde yakalandın hastalığı iki kat zor geçtiğini tahmin ediyorum.
Sen de çok iyi biliyorsun ki en kısa sürede iyileşmenin yolu istirahetten geçiyor.
Pc başındada fazla oturma lütfen

anım çok geçmiş olsun
yat dinlen istersen biraz

ne güzel kayınvalideymiş senin ki.. bize kısmet olmadı böylesi ne yapalım:)
bu arada arkadaşlar, eşim doktora gitmeyi kabul etti, ürolog bi arkadaşımız, onunla görüşeckmiş..
ortada bi sorun olduğun kabul etti en azından bu bile benim için mucizee

Canım senin adına çok sevindim.Umarım sorunlarınız ortadan kalkarkaydirigubbakcemile5

jasmın Çok saol canım benım:) of umarım bı ıŞe yarar. Bu arada bende senın gıbıym. Hemde bayaĞı bı Çırkefım. Aveaya aÇtım aĞzımı yumdum gÖzÜmÜÜ. Bakalım arıcam bırazdan yıne. Çıldırmak Üzereyım. made nerelerdeseın

Rica ederim canım.Umarım istediğin sonucu alırsın.Peki oyun falan mı indirdin.Yani fatura açıklaması ne gözüküyor??

eh işte :kedi:
canım bir sorun mu varki??

aayyyyy haftaya bugün sahura kalkacağız dimi
canım benim ramazana 1 hafta mı kaldı
az kalmış,eşime tutma dedim ama tutacak,inşallah zorlanmaz,eğitimler yorucu geçeceğe benziyor

evet dirimciğim 1 hafta kaldı bencede tutmasın eşin zor olabilir onun için allahım yardımcısı olsun eşinin ve tüm askerlerimizin

jasmın cım hıpır oyun sıtesınden 18 tane paket ındırldı dıye gÖzÜkÜor. Ben baĞlanmadım yanı kesınlıkle. Acaba Çantamda fılanmı basılsı off yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…