saolun kızlar aman dikkat en az iki doktor kuralını unutmuyoruz:)
kızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz
kızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz
malesef öyle tatlım bende onu anlatmaya çalışıyorumcanım zamanında onlar çok çekmiş sanırım eşlerinin ailesinden
o şekilde alışmışlar.şimdide aynı şeyi gelinlere yapmaya çalışıyorlar.
onlar gelinken yapmış,şimdide bizlere aynı şekilde davranıyorlar.
ama ben gelin olduğum için yapmıyorum,istemesem yapmam :umursamaz:
anlasınlar artık :umursamaz:
hoşgeldin canımben geldim kızlar
saolun kızlar aman dikkat en az iki doktor kuralını unutmuyoruz:)
güle güle canımkızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz
kızlar ya bişi sorucam size(( avea telefonuma 300 tl fatura geldi. ve bu kadar görüşme yapmamın imkanı yok!!
aveayı aradım. bana hıpır denen bi siteden wap aracılığı ile oyun paketi indirmiş olduğum sölendi. ardından orayı aradım. böle bişi yapmadım diye. hayır yapmışsınız dedi. asla böle bişi yok. tel kendi kendine nete girmişmi diyorum ama oda olmaz. aveaya itiraz ettim kabul görmedi.. şimdi yasal olarak işlem yapmak istiyorum itiraz edicem. nası bir yol izlemeliyim acaba. nereye başvurmam gerekir. çok bi fikri olna varmı yaaa offffffffffffffff
kızlar ya bişi sorucam size(( avea telefonuma 300 tl fatura geldi. ve bu kadar görüşme yapmamın imkanı yok!!
aveayı aradım. bana hıpır denen bi siteden wap aracılığı ile oyun paketi indirmiş olduğum sölendi. ardından orayı aradım. böle bişi yapmadım diye. hayır yapmışsınız dedi. asla böle bişi yok. tel kendi kendine nete girmişmi diyorum ama oda olmaz. aveaya itiraz ettim kabul görmedi.. şimdi yasal olarak işlem yapmak istiyorum itiraz edicem. nası bir yol izlemeliyim acaba. nereye başvurmam gerekir. çok bi fikri olna varmı yaaa offffffffffffffff
Hoşgeldin canım. a.s.
hoşbulduk cnm
katılıyorum size :)hoşgeldin cnm çok sevindim senin adına:)
slm hoş geldin necloş
hoşbulduk pokoş .)
bekliyoruz haberlerini:)
zor zor hemde cok zor:) katıl şekerim ösledik seni :)
bende hiç iş yapmam
genelde kayınvalidem iş yapar ben otururum :))
meb simicim
iyi yolculuklar cnm ne güzel Allah kavuştursun cnm
slm neclacım nasılsın canım
saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın tatlım
ohh gözün aydın canım
sevindim senin adına:))
hoşgeldin cnmben geldim kızlar
walla benim eşimede avedan 500 tl gelmişti fatura itiraz etti müşterizhizmetlerinden aramışlardı eşimi bedava internet diye oda girmiş bedava internet var diye bi geldi 500 tl fatura hatta aramışlar eşimi böle oldu diye eşim durmuş öle dedikleri için yoksa devam etcek bin ikibin fatur gelcek neyse eşim itiraz etti telefon kayıtları incelendi ve borcu silindi ama seninki biraz karışık cnm yani bilmiyorum ama pek ümitli değilim cnm yaa
bak ne dicem sana öle faturayla bilmem neyle ugraşma cicim eşim de yaptırdı avea her yöne sınırsız tarife 67 tl fatura o kadar yok kntrmüş yok fatura cok gelmiş ne geleceğini de biliyorsun daha iyi bence
ama aveadan geçişlerde bi 70 lira geçiş ücreti ödüyorsun o akadar :) nasıl ama
Canım aynı şey bizim başımıza geldi.O link gönderdikleri mesajlar var ya.Oraya yanlışlıkla girip, oyunu iptal etmeye çalışsan bile maalesef senden alıyor tüm ödemeyi.Ben aradım aveayı biz bakmıyoruz dediler,o oyun şirketini aradım resmen ağzıma geleni söyledim:) Gerekirse dava açıcam dedim ve beni genel müdürlerine aktardılar onnla konuştum ve para ertesi gün hesabıma yattı..Benim gibi çirkeflik yap sende:roflol:
:dance:
bak bu cok doğru cirkeflik değil bence bunun adı akllı olmak hakkını aramak ve gayet normal böle adamların hakından böle gelceksin cnm benm dinsizin hakkından imansız gelir misali
valla sevindim jazmin böle yapmana helal sana cnmsın yaa :):1hug::teytey:
Canım hak aramak=Ben:dance:
Çok pis kavga yaparım ben bu yöndenaniknanik
Bankalarla az mı kavga etmedim.EFT masrafı,kredi kartı aidatı yüzünden.Hep ben kazandım:lepi:Avea ile de aynı.Eşim uğraşma dedi;ama ben neden bırakıcam onlara paramı.Aynen kavga adam artık sustu biara sırf ben konuştum.Herhalde benimle uğraşmak zor geldi tamam dedi:roflol:
jasmin cim sen ödemeyi yaptnmı kiiii
bide hıpır denen oyun sitesinemi çirkeflik yaptın ?
ya neler dedin söle bende arim bari ya canım. allahım ya bu kadar borç varken off
yok mantar değil sadece az bir akıntım vardı ve onunda rengi açık renkliydi,sonra gittiğim doktor bazen çok yıkamaktan bile olabilir bu fazla temiz kadınlarda daha sık görülür yararlı bakterilerin azalmasından olur problem yok dedi,ne fitil nede antibiyotiği kullan hepsini bırak dedi,işin asıl kötü yanı antibiyotik çok ağır bi antibiyotikmiş ya böbrek rahatsızlığı olanlara veriliyomuş yada penisilinle geçebilecek iltihaplanmalarda...
salak adam öldürecekti beni
walla cnm eşimde senin gibi aynı yaa :lepi: banda sen böle ol diyor ama ben biraz içime kapanıgım
eşim kaç bankayla tartıştı ben unttum nitekim doktorlarlada aynı hastanede olay cıkarıyor walla haksızlıga dayanamıyor en sonda finansbanka kart aideatını geri almıştı eşim :) ama öle olmak lazım aslında ama bakalım inşallah üzüm üzüm ebaka baka karar :lepi:delikafadulden:dance::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?