Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

saolun kızlar aman dikkat en az iki doktor kuralını unutmuyoruz:)

evet canım haklısın
benimde iki doktorum var sürekli gittiğimkaydirigubbakcemile2
etliğe gidiyorum mueyene kontrol oluyorum testleri ultrasonu çektiriyorum
sonuçları alıyorum koşuyorum diğer doktoruma o bakıyor testlere hemen o da bir ultrason yapıyor rahatlıyorum böylece:))

hoşbulduk cnm işler çok yoğun bugün işlerin maaş günü geliyor ya onlarla ilgileneceğim diye çay bile içemedim şimdi yemeğe gideceğim gelince öğleden sonra nasipse yazarım kızlar hepinize afiyet olsun öpüyorum sizleri

kızlar ya bişi sorucam size(( avea telefonuma 300 tl fatura geldi. ve bu kadar görüşme yapmamın imkanı yok!!
aveayı aradım. bana hıpır denen bi siteden wap aracılığı ile oyun paketi indirmiş olduğum sölendi. ardından orayı aradım. böle bişi yapmadım diye. hayır yapmışsınız dedi. asla böle bişi yok. tel kendi kendine nete girmişmi diyorum ama oda olmaz. aveaya itiraz ettim kabul görmedi.. şimdi yasal olarak işlem yapmak istiyorum itiraz edicem. nası bir yol izlemeliyim acaba. nereye başvurmam gerekir. çok bi fikri olna varmı yaaa offffffffffffffff

malesef öyle tatlım bende onu anlatmaya çalışıyorum
eşimde diyor sen hizmet etmeyi seviyorsun diye bu gelin olmadan öncede böyleydi
amannn neyse canımyaa inşallah bizler değiştireceğiz bu önyargıları
ben geldim kızlar
hoşgeldin canım
saolun kızlar aman dikkat en az iki doktor kuralını unutmuyoruz:)

aynen öyle made cim
bişeyde demek istemiyorum ama zamanında çok çektim doktorlardan

kızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz
güle güle canım

canım benimyaa hiç bilmiyorum ne yapmak gerekir made bi soralım en iyisi

Canım aynı şey bizim başımıza geldi.O link gönderdikleri mesajlar var ya.Oraya yanlışlıkla girip, oyunu iptal etmeye çalışsan bile maalesef senden alıyor tüm ödemeyi.Ben aradım aveayı biz bakmıyoruz dediler,o oyun şirketini aradım resmen ağzıma geleni söyledim:) Gerekirse dava açıcam dedim ve beni genel müdürlerine aktardılar onnla konuştum ve para ertesi gün hesabıma yattı..Benim gibi çirkeflik yap sende:roflol:

:dance:
bak bu cok doğru cirkeflik değil bence bunun adı akllı olmak hakkını aramak ve gayet normal böle adamların hakından böle gelceksin cnm benm dinsizin hakkından imansız gelir misali
valla sevindim jazmin böle yapmana helal sana cnmsın yaa :):1hug::teytey:

Canım hak aramak=Ben:dance:

Çok pis kavga yaparım ben bu yöndenaniknanik

Bankalarla az mı kavga etmedim.EFT masrafı,kredi kartı aidatı yüzünden.Hep ben kazandım:lepi:Avea ile de aynı.Eşim uğraşma dedi;ama ben neden bırakıcam onlara paramı.Aynen kavga adam artık sustu biara sırf ben konuştum.Herhalde benimle uğraşmak zor geldi tamam dedi:roflol:

jasmin cim sen ödemeyi yaptnmı kiiii

bide hıpır denen oyun sitesinemi çirkeflik yaptın ?
ya neler dedin söle bende arim bari ya canım. allahım ya bu kadar borç varken off

walla cnm eşimde senin gibi aynı yaa :lepi: banda sen böle ol diyor ama ben biraz içime kapanıgım
eşim kaç bankayla tartıştı ben unttum nitekim doktorlarlada aynı hastanede olay cıkarıyor walla haksızlıga dayanamıyor en sonda finansbanka kart aideatını geri almıştı eşim :) ama öle olmak lazım aslında ama bakalım inşallah üzüm üzüm ebaka baka karar :lepi:delikafadulden:dance::enbuyukkk:

jasmin cim sen ödemeyi yaptnmı kiiii

bide hıpır denen oyun sitesinemi çirkeflik yaptın ?
ya neler dedin söle bende arim bari ya canım. allahım ya bu kadar borç varken off

Ben ödemeyi yapmadım canım.Çünkü yanlışla linke bastım ve anında oyunu indirmeye başladı.Ben no tuşuna bastım,çıktı siteden;ama indirmiş maalesef ve ben bunu çatım tabiii bana mesajla haber geldi şu kadar sms karşılığı ücret alınmıştır diye.Anında AVEA'yı aradım.Dedim böle böle;biz ilgilenmiyoruz dedi..Ama oyun sitesi senin dediğin oyun sitesi değil benimki.Neyse bişi farketmez ama sen yine de hakkını ara.

Ben aradım,aynen olanları anlattım.Kabul etmediler..ben de yetkiliyle konuşmak istiyorum.Çünkü haksız yere para alıyorsunuz ve bunu size yedirtmem dedim...Müdürü bağladılar.Konuştu konuştu bende bi açtım ağzımı...Tamam hanımefendi özür dileriz böyle bir yanlışlık için dediler ve iade edicez dediler.Ertesi gün de iade ettiler.Ama senin kesilmiş canım fatura.Olur mu acaba?

Ben de bir başak burcu olarak titizliğim yüzünden,bakteri öldürücü sabun kullanmamdan dolayı aynen böyle hastalanmıştım.Gerçi akıntı vs yoktuda o bölgede garip şişlikler ve acı olmaya başlamıştı.Gittiğim profesör çok yıkamaktan dolayı olması gereken savunucu bakterileride öldürdüğümü söyledi hatta kızmıştı.Birde akedemisyen olacaksınız diye

Aklınızda olsun çok yıkamak iyi değil,haşır huşur bastırarak silmekte zararlıymış.Tampon yapar gibi havluyla kurulamak gerekiyormuş.Hatta mümkünse bir süre çıplak gezmek:roflol:

afiyet o9lsun kızlar bende kaçtım görüşrüz pokişto sakın ödeme itiraz et çirkeflik yap ama ödeme mahkeme veririrm de :) tamam cnm

:roflol: Ay bende ya.Bazen eşim erkek gibisin diyor.:sinifsinif:
Ne alakası var diyorum bendelülülülülülü
Türk telekom'a kadar şikayet ettim valla:)
Şimdi Avea var hedefimde:1ninca:Gönderdikleri saçma sapan bir sürü mesaj içinzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…