Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Evet jasmıncım mÜdÜrle fılan konuŞtum. SavcılıĞa suÇ duyurusu yapıcam dedım..
Bakalım 1 - 2 gÜn beklıcem ne olucak.. Mobıl oyuncu dıye bıyer

Evet jasmİncİm mÜdÜrle fİlan konuŞtum. SavcılıĞa suÇ duyurusu yapıcam dedİm..
Bakalım 1 - 2 gÜn beklİcem ne olucak.. Mobİl oyuncu dİye bİyer

İnşallah geri dönüş yaparlar ve sorun hallolur canımcım.Peki avea'ya ait bir şirketmiymiş bu.Yoksa avea dışında alakası olmayan bir yer mi?

alınyazım telefon faturası olayı vardı ya..onla uĞraŞıyorum..

jasmıncım aveaya aıt deĞıl. Farklı bı Şırket

bizimkisi zaten öğretmen hattı olduğu için biz kimlik fotokopilerimizi vermiştik bir daha istemediler.iyi oluyor bu hat sevdim yane opuyorumnanaktan
canım benim ilk gecenizde kavga etmenize çok üzüldüm
inşallah hatasını anlar
sonuçta 2-3 günlüğüne geliyor küs olmayın
bak bende eşim askere gitmeden 2 gün önce kavga etmiştim :kedi:
haksızlığa dayanamıyorum,içime atamıyorum bende napim :kedi:

25 ekimdeydi ama artık buyıl alınmayacaktı yanlışmı hatırlıyorum acaba ?
geçen sene 26 ekimde alındı canım düğün tarihim
doğru bu sene alınmayacaktı
bende saatler alınınca günler çabuk geçer diyordum
ay keşke bu sene de alınsa :kedi:

alınyazımsın maaş bordrom geldi kız ben %27lik dilimede giricem sanırım
sinir oldum
sana şey sorcamtım %27 lik dilimin alt sınırı 22 milyarmıydı

necla hoşgeldin cnm

kızlar şimdi aradım müşteri hizmetlerini öle bi çirkeflik yaptımki anlatamammm
geri dönüş yapıcaklar.. Bakalım

cümleten hoşbulduk canlarım ben iyiyim tşkler sizler nasılsınız ?

aferin kız pokişto bu devirde öle olmak lazımmış şekerim :) helala sana :lepi:kafamçokkarıştı:teytey:

benim eşimde ilçe milli eğitimde çalışıyor muhasebede taşıma ve yemek ihalelerin ebakıyormuş bazen eve bile iş getiriyor canlar yaa süprizzzzz:asigim:

ben şimdiki işimden önce avea da çalışıyordum ve eve sürekli iş getiriyordum hat açma formlarını ayyy çok şükür kurtuldum yA

jasmincim zaten oyun sitesi ile görüştüm.. umaırm bi sonuç alırım.

alınyazım telefon faturası olayı vardı ya..onla uĞraŞıyorum..

jasmİncİm aveaya aİt deĞİl. Farklı bİ Şİrket
hım tamam hatırldım 300 lira fatura olayı, davnnıda aç valla böyle böyle sömürüyolar bizi adiler yasakkelime
evet alınyazım içim o kadar ferahladıki anlatamam cnm
ne mutlu :lepi: hep iyi ol inş

bizimkide polis hattıydı, önce dediler sadece msj atın yeter, sonra dediler kimlik fotokobisi götüreceksiniz, uyuzlar yaa adamı oynatıyolar lmaz: kavga etmeyi bende hiç istemezdim aam bizde hep böyle dirim maalesef, eşimin ailesi çok iyidr ama çok laf sokarlar adamı helede ablası.bire afrikaya temelli gidecekler 10 güne dek.bana hak helal ettirmeye çalışacağına laf sokuyo.benim dengem bozuldu zaten nişenlandıktan 3 ay sonra başladı lafları, resmen sinir hastası oldum.zaten eşimde 1 hata varsa bende 10 hata var diyorumki ona beni idare farzet karşındaki çocuk.beni ailesine karşı ezdirmiyoda hep arkamdadır ama nazikti.ettiği laf onları yaralamıyo, ortası yok eşimin laf söylerse yüzyüze bakamayız ama nazik uyarılarıda işe yaramıyo, valla bıktım allahtan sabır diliyorum sadece

canım bordro işini ben hiç bilmiyorum bana diyolardı seneye yüzde 22 dilimine girersin diyede, ben birilerine sorup sana öyle söyleyim canım olurmu.bi öğrenemedim maaşın davasını :bbo: kafam karışıyo ama öğrenip sana haber veririm muhakkak

valla haklsın angel günler uzun ya cnm allahım versin sabrını inşallah

amin canımcım
annem çok kızıyor bu sene nasıl tutcam deyince daha girmeden tasasına düştün şükür etmiyorsun da ramazan a eriştiğine naz yapıyorsun tutacaksın tabi vs vs diyekaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

İnşallah angelcım ya...Beklemek zor tabii ki;ama umarım olursun bu ay..:Saruboceq:

inş canım Allah ım yardımcım olsun
benim ve tüm isteyenlerin:Saruboceq:

canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
ramazan bu sene benim içinde çok zor olacak

evet canım zor olcak zorrr
güzel haberler vermeyi bende çok istiyorum canım
dua edin bana lütfennn:kedi:

inşallah angel hayırlı haberlerini verirsin inşallah cnm

inş mutlucum inş canım

ay canım ya ne olduki böle ilk günden
bence siz ail elaflarını hiç açmayın
veya ilk günler açmayın ya
napmıştı ki ablası unuttum ben:kedi:
barışın bi an önce zaten günler sayılı off ya bu kocişlerden bıktım artık bende:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…