- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
iyi yapmışsın canım aferin sananecla hoşgeldin cnm
kızlar şimdi aradım müşteri hizmetlerini öle bi çirkeflik yaptımki anlatamammm
geri dönüş yapıcaklar.. Bakalım
valla haklsın angel günler uzun ya cnm allahım versin sabrını inşallah
iyi yapmışsın canım aferin sana
canım saatler ne zaman alınıyor ki?
eylül mü ekimde miydi?
Evet jasmİncİm mÜdÜrle fİlan konuŞtum. SavcılıĞa suÇ duyurusu yapıcam dedİm..
Bakalım 1 - 2 gÜn beklİcem ne olucak.. Mobİl oyuncu dİye bİyer
bizimkisi zaten öğretmen hattı olduğu için biz kimlik fotokopilerimizi vermiştik bir daha istemediler.iyi oluyor bu hat sevdim yane opuyorumnanaktanbende iyiyim canım sağol
bende o hatta geççem ya msj çektik yetrli değilmiş bide kimlik fotokobisi istedilier kuruma ait.
eşim geldi birbirimizi yedik, aldım çantayı evden gitcektim amz az dahada tokatı yiyecektim , kötü bi geceydi
günaydın canım, beklediğim gibi değildi, kötü geçti ablası bana geçen hafta bi laf çarpmıştı ablasından bahsederken dediğini dedim oda onu savndu bende çenemi tutamadım filan geçmişi döktüm ortaya sonrasında felaket bi geceydi ağlamaktan gözlerim şişti bıktım ya böyle insanlardan laf sokup insanları huzursuz etmekten ne zevk alıyolar.cidden ruhum bozulduu.annem hacettepeden psikiyatriste randevu almış benim için, öbür ay gideceğim eski halima dönmek istiyıorum artık
geçen sene 26 ekimde alındı canım düğün tarihim25 ekimdeydi ama artık buyıl alınmayacaktı yanlışmı hatırlıyorum acaba ?
necla hoşgeldin cnm
kızlar şimdi aradım müşteri hizmetlerini öle bi çirkeflik yaptımki anlatamammm
geri dönüş yapıcaklar.. Bakalım
geçen sene 26 ekimde alındı canım düğün tarihim
doğru bu sene alınmayacaktı
bende saatler alınınca günler çabuk geçer diyordum
ay keşke bu sene de alınsa :kedi:
alınyazımsın maaş bordrom geldi kız ben %27lik dilimede giricem sanırım
sinir oldum
sana şey sorcamtım %27 lik dilimin alt sınırı 22 milyarmıydı
hım tamam hatırldım 300 lira fatura olayı, davnnıda aç valla böyle böyle sömürüyolar bizi adiler yasakkelimealınyazım telefon faturası olayı vardı ya..onla uĞraŞıyorum..
jasmİncİm aveaya aİt deĞİl. Farklı bİ Şİrket
ne mutlu :lepi: hep iyi ol inşevet alınyazım içim o kadar ferahladıki anlatamam cnm
bizimkisi zaten öğretmen hattı olduğu için biz kimlik fotokopilerimizi vermiştik bir daha istemediler.iyi oluyor bu hat sevdim yane opuyorumnanaktan
canım benim ilk gecenizde kavga etmenize çok üzüldüm
inşallah hatasını anlar
sonuçta 2-3 günlüğüne geliyor küs olmayın
bak bende eşim askere gitmeden 2 gün önce kavga etmiştim :kedi:
haksızlığa dayanamıyorum,içime atamıyorum bende napim :kedi:
geçen sene 26 ekimde alındı canım düğün tarihim
doğru bu sene alınmayacaktı
bende saatler alınınca günler çabuk geçer diyordum
ay keşke bu sene de alınsa :kedi:
alınyazımsın maaş bordrom geldi kız ben %27lik dilimede giricem sanırım
sinir oldum
sana şey sorcamtım %27 lik dilimin alt sınırı 22 milyarmıydı
jasmincim zaten oyun sitesi ile görüştüm.. umaırm bi sonuç alırım.
valla haklsın angel günler uzun ya cnm allahım versin sabrını inşallah
İnşallah angelcım ya...Beklemek zor tabii ki;ama umarım olursun bu ay..:Saruboceq:
canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
ramazan bu sene benim içinde çok zor olacak
inşallah angel hayırlı haberlerini verirsin inşallah cnm
bende iyiyim canım sağol
bende o hatta geççem ya msj çektik yetrli değilmiş bide kimlik fotokobisi istedilier kuruma ait.
eşim geldi birbirimizi yedik, aldım çantayı evden gitcektim amz az dahada tokatı yiyecektim , kötü bi geceydi
günaydın canım, beklediğim gibi değildi, kötü geçti ablası bana geçen hafta bi laf çarpmıştı ablasından bahsederken dediğini dedim oda onu savndu bende çenemi tutamadım filan geçmişi döktüm ortaya sonrasında felaket bi geceydi ağlamaktan gözlerim şişti bıktım ya böyle insanlardan laf sokup insanları huzursuz etmekten ne zevk alıyolar.cidden ruhum bozulduu.annem hacettepeden psikiyatriste randevu almış benim için, öbür ay gideceğim eski halima dönmek istiyıorum artık
canım yaa dualar eksik olmadıkça kalpte temiz oldukça herşey yoluna g,d,yo, ferah tut gönlünü güzel olacak.bende rüyamda 2 tane çok güzel kız çocuğu gördüm bizim çocuklarımızmış.biri maviş bir i yeöyeşil gözlüydü melek gibiydiler
bitcek canım az sabır
geldim canım işler çoktu
neclacım hoşgldin naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?