Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Evet canım.Ben ortaokulda öpüşme ne,boya ne,kuaför ne bilmezdim valla.Hatta ilk kaş bıyık operasyonum ağlaya ağlaya lise 2 de olmuştukaydirigubbakcemile3

Aynen canımcım ya...Allah bize hayırlı evlatlar versin valla...

a.s a.s a.s

aynen canım yaaa

alınyazım sende görümceni bozmaya çalış cnm valla eziyorlar gelinleri ya görümce kayınvalide değince kendilerini bişey zannediyorlar ya töbe töbe
ah bi yapabilsem,
çalışan kadınlar ev hanımları kadar yorulmazmışmıııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pes diyorum alınyazım bu lafın üstüne ben!
bende diyorum canım.ama bi fark var, .... ablası çok yoruluyomuş çalışırken , senin işin gibi rahat değil dedi bana.bende evet dedim sonuçta memurum ve oturuyorum.ikimizde işten gelmişiz o salak kuzeniyle, görümcem dediki abla sen torgunsun işten geldin benle yıkarmışmış....
Niye şu insanlar kardeşlerinin,evlatlarının mutluluğunu böyle engelliyorlar.

Canım üzme kendini.Maalesef siz tartıştığınızla kalıyorsunuz..Sallıcan en güzeli böylelerinikaydirigubbakcemile2
aynen canım keşke takmaya bilsem, diyorumya alt üst oldum sayelerinde asta oldum resmen
sebep şuymuş tatlım, ev hanımları çocuklarla ilgilenmek zorundaymış çocuk adamı çok yorarmış ektra ev işleri varmış ama çalışan kadınlar anneye baktırdıkları için rahatmışmış
canım kayınvalidemdede var dengesizlikte oda der kızımı takma o laf söyler nereye gideceğini bilemez, seni üzdüğünde bana söyle ben haddini bildirirm falan diyo ama kim kimi şikayet etcenki ana kız sonuçta, kayınvalidem bana kızmamışsa hak hukuk bilir ama diğerleri öyle değil, nişandan bu yana aynı davalar var ya ne laflar duydum o salaktan, 32 yaşında küçükte değilki aklı esiyo herşeye ama umursamıyo, allahından bulacak oda bigün amaa.eşimlede hep kavga ediyoruz bu yüzden, benim onlara dediğim lafları emin ol çoğunuz dememişsinizdir. herkes şaşıyo bu kadar ağır laflar etme onlara diye yine aynı tas aynı tarak düzelme olmuyo yani, karakter meselesi diyelim
şükür az kaldı, bi insan giderken arkasından iyiki gitti dedirtmememeli, üzülüyorum onun adına çünkü anneden babadan ayrılcak ama kendi adıma sevinişyorum
valla anne abla dedikçe candan tepene çıkıyorlar ya
aynen öyle işte :gitme:

kesinlikle haklıısın canım anne ve kayınvalide eş değer değil işte, kızları tatlı gelinleri acı

canım ah bende bir hazır cevap olsam
aklıma sonradan geliyor
ozamanda eşimin başınının etini yiyorum :kedi:
ya sorma alt sınır %27lik dilim için 22 milyarmı 21 mi tam bilmiyorum
ben girmek üzereyim
nerdeyse 250 yakın zararım olacak :çok üzgünüm:

valla canım benim okuldaykende erkek arkadaşım yoktu :kedi:
çok utangaçtım
yanıma yaklaşanlardan kaçıyordum
ay iyiki eşimden kaçmamışım
evde kalıcamtım yoksa dermişim :kedi:

Takma canım.Ben bu konularda inanılmaz large'im.Kayınvalidem bana hiç kötü davranmadı,laf sokmadı;ama isterse bir denesinlmaz:

Dirimcim çok tatlısın ya:roflol:

Kızlar ben yemeğe kaçtım.Görüşürüz sonra.Herkeslere afiyet olsun....

alınyazım cidden hazır cevap olmayı dene bence. ben mesela öleyimdir..
geçen abisine yemeğe gittik. bi abisi var sürekli espri yaptığını sanıo garip garip konuşuo..

sofraya 6 tane sandalye koymuşlar.. aaa dedi lale bak seni unutmuşlar. biz hep 6 oluoduk dedi. gülerek böle ne olucak şimdi dedi. güya espri yapıo ya...

ne olucak dedim yazık oldu sen ayakta kalıcan ben başköşeye oturucam:)))

afiyetler olsun canım opuyorumnanaktan

işte aynen bende öyle yapıp eşimin başının etini yiyorum allahlaındanbulsun tüm kötülük düşünenleri

canım ben onlara bir laf dedim, insanlara ayna gibi olup karakterini yansıtacaksın diye.biz öyle insanar değiliz dediler.bende dedimki canını yakıyolarsa öyle olmak zorundayız.ben şimdi herkee ayna görevi yapıyorum iyiye iyi cevap kötüye kötü, zaten bu laf herşeyi anlatır amaaa nerdeeee

kaydirigubbakcemile3

süpersin öncelikle, işte bizimkilerde laf konuşup espri yaptıkların sansalarda yanılıyolar.ama bizim sülale hem gelinlerinden laf yer hem kayınvalide görümceden.geçen amcamın gelinine bişey dedim benle yaşıt ben onu bozmaya çalışırken o beni bozdu.

vesselam ben böyle aptal olduktan sonra elindende görümcedende kaynanadanda hep çekerim.deniyorum hazır cevap olmayı ama başaramıyorumki

alınyazım bi kaç kere öle yapsan emin ol bidaha yapmazlar..

ben yemeğe didiyorum kızlarrrr... görüşürüz gelince

kızlar slm herkesee.nasılsınız.az bişi okudum geçmişi.alınyazımsın maşallah demek istiyorum görümcene çalışan kadınlar yorulmazmış ta kim yorulurmuş acaba:)nese bu ara da 1.500 kg daha vermişim:)

valla ben surat yapıyorum böyle durumlarda,tek yaptığım hiç konuşmamak
boşver canım eşin burda bak ne güzel
sevinmelisin
artık tayin olana kadar eşine tolerans göstermeye başlarlar canım gelip gitme durumlarında

alınyazım bi kaç kere öle yapsan emin ol bidaha yapmazlar..

ben yemeğe didiyorum kızlarrrr... görüşürüz gelince
afiyet olsun canım
bende birazdan çıkıcam
yeğenime doğum günü hediyesi alacağım:1rolleyes:

kocişine katılıyorum sonuna kadar
bende öle yapıcam
bilgisayardan elimden geldiği kadar uzak tutucam minik aşkımı:))

aynen öle canım bu işler karakter meselesi:))
ne yazıkki seninkilerde de o yok o yüsden boşver takma kafana

ay dirim ya seni severem:kedi:

hoşgeldin canım

vay anasını süpersin poka
ben olsam bozulurdum o yemektende yemezdim yanii

hoşgeldin birsamcım nasılsın canım
çok sevindim kg vermene maşallah sana

ay ne güzel canım ya keşke benimde yeğenim olsa
Allah nice yıllara sağlıklı ve mutlu bir şekilde eriştirsin inş.
:Saruboceq:

angelcim hoşbulduk.yiğen demişken abimin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.erkekmiş.ilk yiğenim erkek.ayy tuhaf oldum.ama uzakta olcak halası.senede 2 kez felan anca görcek.ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…