aynen canım ya
yüzlerinde bir ton boya,ben o yaşlarda ders çalışmaktan kafamı dışarı çıkaramazdım
inşallah bizim çocuklarmız güzel yaşar
eşin haklı canım çocuğu boş bırakmamak gerek :sm_confused:
canım azcık hazır cevap olsam yapcam ama bunu eşimde biliyo öyle laflar söylüyolarki cevapsız kalıyosun,ezdirmiyorum kendimi mesela onlar bana bi laf soktuysalar onun davasını açıyorum neden dediniz diye sonra şakaydı deyip kapatıyolar, savunmasam dahada çok laf yerim bunuda eşim çok iyi biliyo, aslında çok bsit şeyler kafaya takmaya bile değmez, ama cidden ruhum bozuldu sayelerinde.
bbi müsait anda sorcam o kesintiyi ya 22 dede epey kesinti var dimi mafoldumben
amin zaten sebep tv lerin bence , yapılan programlara dişkkat edilse bu kadar kötü olmazdı en büyük örnek münnever karabulutun cinayeti.sevglisi sevgililer günü katliamı filminden esinlerek kızı kesmedimi
anladım canım a, peşini bırakmazsın sen bence
a.s a.s a.sAnnem de bazen der napıyorsun işyerinde diye.İnan birşey yapmasan o koltukta bütün gün oturmak bile yoruyor insanı.Bilgisayara bakmak falan...
Bir de eve gel.Temizlik,ütü,çamaşır,bulaşık,yemek derken canım çıkıyor valla...
ah bi yapabilsem,alınyazım sende görümceni bozmaya çalış cnm valla eziyorlar gelinleri ya görümce kayınvalide değince kendilerini bişey zannediyorlar ya töbe töbe
bende diyorum canım.ama bi fark var, .... ablası çok yoruluyomuş çalışırken , senin işin gibi rahat değil dedi bana.bende evet dedim sonuçta memurum ve oturuyorum.ikimizde işten gelmişiz o salak kuzeniyle, görümcem dediki abla sen torgunsun işten geldin benle yıkarmışmış....çalışan kadınlar ev hanımları kadar yorulmazmışmıııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pes diyorum alınyazım bu lafın üstüne ben!
aynen canım keşke takmaya bilsem, diyorumya alt üst oldum sayelerinde asta oldum resmenNiye şu insanlar kardeşlerinin,evlatlarının mutluluğunu böyle engelliyorlar.
Canım üzme kendini.Maalesef siz tartıştığınızla kalıyorsunuz..Sallıcan en güzeli böylelerinikaydirigubbakcemile2
sebep şuymuş tatlım, ev hanımları çocuklarla ilgilenmek zorundaymış çocuk adamı çok yorarmış ektra ev işleri varmış ama çalışan kadınlar anneye baktırdıkları için rahatmışmışçalışan kadınlar ev hanımları kadar yorulmazmışmıııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
benden de pes ben akşam kendime eve atınca hemen mutfağa koşuyorum aman bugün şu dizi var bu dizi var olmuyo eskiden anne evinde oluyordu ama şimdi yatmam 11-12 yi buluyor resmen ev hanımları ne yapıyormuşta yoruluyorlarmış töbe töbeklava:
canım kayınvalidemdede var dengesizlikte oda der kızımı takma o laf söyler nereye gideceğini bilemez, seni üzdüğünde bana söyle ben haddini bildirirm falan diyo ama kim kimi şikayet etcenki ana kız sonuçta, kayınvalidem bana kızmamışsa hak hukuk bilir ama diğerleri öyle değil, nişandan bu yana aynı davalar var ya ne laflar duydum o salaktan, 32 yaşında küçükte değilki aklı esiyo herşeye ama umursamıyo, allahından bulacak oda bigün amaa.eşimlede hep kavga ediyoruz bu yüzden, benim onlara dediğim lafları emin ol çoğunuz dememişsinizdir. herkes şaşıyo bu kadar ağır laflar etme onlara diye yine aynı tas aynı tarak düzelme olmuyo yani, karakter meselesi diyelimyani bu laf sokmak değil resmne aşağılamak canım
ne kadar terbiyesiz ve görgüsüz kaynanan görümcen var ya
ne demek beğenmemek
insan beğenmesede öle direk yüzünemi der
sen onlarla hiç muhatap olma canım belliki seviyesizler ana kız
onlar içinde kocanla kötü olma
koy mesafeni bildir hadleriniklava:
şükür az kaldı, bi insan giderken arkasından iyiki gitti dedirtmememeli, üzülüyorum onun adına çünkü anneden babadan ayrılcak ama kendi adıma sevinişyorumcanım çok ayıp yapmış
moral bozmada üstüne yokmuş yani
iyi olmasa bile karşındakini incitmemek için söylemessin
neyseki 10 günü kalmış
biraz uzak olması iyidir boşver
eşinde sonuçta kardeşi sanırım laf söylettirmek istemiyor
yaptığı yanlışta olsa :sm_confused:
aynen öyle işte :gitme:valla anne abla dedikçe candan tepene çıkıyorlar ya
Annem de bazen der napıyorsun işyerinde diye.İnan birşey yapmasan o koltukta bütün gün oturmak bile yoruyor insanı.Bilgisayara bakmak falan...
Bir de eve gel.Temizlik,ütü,çamaşır,bulaşık,yemek derken canım çıkıyor valla...
canım ah bende bir hazır cevap olsamcanım azcık hazır cevap olsam yapcam ama bunu eşimde biliyo öyle laflar söylüyolarki cevapsız kalıyosun,ezdirmiyorum kendimi mesela onlar bana bi laf soktuysalar onun davasını açıyorum neden dediniz diye sonra şakaydı deyip kapatıyolar, savunmasam dahada çok laf yerim bunuda eşim çok iyi biliyo, aslında çok bsit şeyler kafaya takmaya bile değmez, ama cidden ruhum bozuldu sayelerinde.
bbi müsait anda sorcam o kesintiyi ya 22 dede epey kesinti var dimi mafoldumben
amin zaten sebep tv lerin bence , yapılan programlara dişkkat edilse bu kadar kötü olmazdı en büyük örnek münnever karabulutun cinayeti.sevglisi sevgililer günü katliamı filminden esinlerek kızı kesmedimi
anladım canım a, peşini bırakmazsın sen bence
valla canım benim okuldaykende erkek arkadaşım yoktu :kedi:Evet canım.Ben ortaokulda öpüşme ne,boya ne,kuaför ne bilmezdim valla.Hatta ilk kaş bıyık operasyonum ağlaya ağlaya lise 2 de olmuştukaydirigubbakcemile3
Aynen canımcım ya...Allah bize hayırlı evlatlar versin valla...
afiyetler olsun canım opuyorumnanaktanTakma canım.Ben bu konularda inanılmaz large'im.Kayınvalidem bana hiç kötü davranmadı,laf sokmadı;ama isterse bir denesinlmaz:
Dirimcim çok tatlısın ya:roflol:
Kızlar ben yemeğe kaçtım.Görüşürüz sonra.Herkeslere afiyet olsun....
işte aynen bende öyle yapıp eşimin başının etini yiyorum allahlaındanbulsun tüm kötülük düşünenlericanım ah bende bir hazır cevap olsam
aklıma sonradan geliyor
ozamanda eşimin başınının etini yiyorum :kedi:
ya sorma alt sınır %27lik dilim için 22 milyarmı 21 mi tam bilmiyorum
ben girmek üzereyim
nerdeyse 250 yakın zararım olacak :çok üzgünüm:
Takma canım.Ben bu konularda inanılmaz large'im.Kayınvalidem bana hiç kötü davranmadı,laf sokmadı;ama isterse bir denesinlmaz:
Dirimcim çok tatlısın ya:roflol:
Kızlar ben yemeğe kaçtım.Görüşürüz sonra.Herkeslere afiyet olsun....
kaydirigubbakcemile3alınyazım cidden hazır cevap olmayı dene bence. ben mesela öleyimdir..
geçen abisine yemeğe gittik. bi abisi var sürekli espri yaptığını sanıo garip garip konuşuo..
sofraya 6 tane sandalye koymuşlar.. aaa dedi lale bak seni unutmuşlar. biz hep 6 oluoduk dedi. gülerek böle ne olucak şimdi dedi. güya espri yapıo ya...
ne olucak dedim yazık oldu sen ayakta kalıcan ben başköşeye oturucam:)))
alınyazım cidden hazır cevap olmayı dene bence. ben mesela öleyimdir..
geçen abisine yemeğe gittik. bi abisi var sürekli espri yaptığını sanıo garip garip konuşuo..
sofraya 6 tane sandalye koymuşlar.. aaa dedi lale bak seni unutmuşlar. biz hep 6 oluoduk dedi. gülerek böle ne olucak şimdi dedi. güya espri yapıo ya...
valla ben surat yapıyorum böyle durumlarda,tek yaptığım hiç konuşmamaksüpersin öncelikle, işte bizimkilerde laf konuşup espri yaptıkların sansalarda yanılıyolar.ama bizim sülale hem gelinlerinden laf yer hem kayınvalide görümceden.geçen amcamın gelinine bişey dedim benle yaşıt ben onu bozmaya çalışırken o beni bozdu.
vesselam ben böyle aptal olduktan sonra elindende görümcedende kaynanadanda hep çekerim.deniyorum hazır cevap olmayı ama başaramıyorumki
afiyet olsun canımalınyazım bi kaç kere öle yapsan emin ol bidaha yapmazlar..
ben yemeğe didiyorum kızlarrrr... görüşürüz gelince
Aynen canım ya...Şimdiki kızlara bakıyorum dirimcim yemin ederim benden daha büyük gösteriyorlar.Allah hepimize hayırlı evlat versin canım ya.Kociş der kızım olsun 18 yaşına kadar salmıcam bir yere..Kızardım;ama haklı aslında:)
ah bi yapabilsem,
bende diyorum canım.ama bi fark var, .... ablası çok yoruluyomuş çalışırken , senin işin gibi rahat değil dedi bana.bende evet dedim sonuçta memurum ve oturuyorum.ikimizde işten gelmişiz o salak kuzeniyle, görümcem dediki abla sen torgunsun işten geldin benle yıkarmışmış....
aynen canım keşke takmaya bilsem, diyorumya alt üst oldum sayelerinde asta oldum resmen
sebep şuymuş tatlım, ev hanımları çocuklarla ilgilenmek zorundaymış çocuk adamı çok yorarmış ektra ev işleri varmış ama çalışan kadınlar anneye baktırdıkları için rahatmışmış
canım kayınvalidemdede var dengesizlikte oda der kızımı takma o laf söyler nereye gideceğini bilemez, seni üzdüğünde bana söyle ben haddini bildirirm falan diyo ama kim kimi şikayet etcenki ana kız sonuçta, kayınvalidem bana kızmamışsa hak hukuk bilir ama diğerleri öyle değil, nişandan bu yana aynı davalar var ya ne laflar duydum o salaktan, 32 yaşında küçükte değilki aklı esiyo herşeye ama umursamıyo, allahından bulacak oda bigün amaa.eşimlede hep kavga ediyoruz bu yüzden, benim onlara dediğim lafları emin ol çoğunuz dememişsinizdir. herkes şaşıyo bu kadar ağır laflar etme onlara diye yine aynı tas aynı tarak düzelme olmuyo yani, karakter meselesi diyelim
şükür az kaldı, bi insan giderken arkasından iyiki gitti dedirtmememeli, üzülüyorum onun adına çünkü anneden babadan ayrılcak ama kendi adıma sevinişyorum
aynen öyle işte :gitme:
kesinlikle haklıısın canım anne ve kayınvalide eş değer değil işte, kızları tatlı gelinleri acı
canım ah bende bir hazır cevap olsam
aklıma sonradan geliyor
ozamanda eşimin başınının etini yiyorum :kedi:
ya sorma alt sınır %27lik dilim için 22 milyarmı 21 mi tam bilmiyorum
ben girmek üzereyim
nerdeyse 250 yakın zararım olacak :çok üzgünüm:
valla canım benim okuldaykende erkek arkadaşım yoktu :kedi:
çok utangaçtım
yanıma yaklaşanlardan kaçıyordum
ay iyiki eşimden kaçmamışım
evde kalıcamtım yoksa dermişim :kedi:
kızlar slm herkesee.nasılsınız.az bişi okudum geçmişi.alınyazımsın maşallah demek istiyorum görümcene çalışan kadınlar yorulmazmış ta kim yorulurmuş acaba:)nese bu ara da 1.500 kg daha vermişim:)
alınyazım cidden hazır cevap olmayı dene bence. ben mesela öleyimdir..
kızlar slm herkesee.nasılsınız.az bişi okudum geçmişi.alınyazımsın maşallah demek istiyorum görümcene çalışan kadınlar yorulmazmış ta kim yorulurmuş acaba:)nese bu ara da 1.500 kg daha vermişim:)
valla ben surat yapıyorum böyle durumlarda,tek yaptığım hiç konuşmamak
boşver canım eşin burda bak ne güzel
sevinmelisin
artık tayin olana kadar eşine tolerans göstermeye başlarlar canım gelip gitme durumlarında
afiyet olsun canım
bende birazdan çıkıcam
yeğenime doğum günü hediyesi alacağım:1rolleyes:
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?