hım tamam hatırldım 300 lira fatura olayı, davnnıda aç valla böyle böyle sömürüyolar bizi adiler yasakkelime
ne mutlu :lepi: hep iyi ol inş
bizimkide polis hattıydı, önce dediler sadece msj atın yeter, sonra dediler kimlik fotokobisi götüreceksiniz, uyuzlar yaa adamı oynatıyolarlmaz: kavga etmeyi bende hiç istemezdim aam bizde hep böyle dirim maalesef, eşimin ailesi çok iyidr ama çok laf sokarlar adamı helede ablası.bire afrikaya temelli gidecekler 10 güne dek.bana hak helal ettirmeye çalışacağına laf sokuyo.benim dengem bozuldu zaten nişenlandıktan 3 ay sonra başladı lafları, resmen sinir hastası oldum.zaten eşimde 1 hata varsa bende 10 hata var diyorumki ona beni idare farzet karşındaki çocuk.beni ailesine karşı ezdirmiyoda hep arkamdadır ama nazikti.ettiği laf onları yaralamıyo, ortası yok eşimin laf söylerse yüzyüze bakamayız ama nazik uyarılarıda işe yaramıyo, valla bıktım allahtan sabır diliyorum sadece
canım bordro işini ben hiç bilmiyorum bana diyolardı seneye yüzde 22 dilimine girersin diyede, ben birilerine sorup sana öyle söyleyim canım olurmu.bi öğrenemedim maaşın davasını :bbo: kafam karışıyo ama öğrenip sana haber veririm muhakkak
jasmin çok oldum cnm gerçekten dediğin gibi televizyondaki dizilerde bile yarısı cinsellik çok ama çok şaşırdım allahım doğru yolu göstersin yarabbim şeytana uydurmasın kimseyi
ay canım ya ne olduki böle ilk günden
bence siz ail elaflarını hiç açmayın
veya ilk günler açmayın ya
napmıştı ki ablası unuttum ben:kedi:
barışın bi an önce zaten günler sayılı off ya bu kocişlerden bıktım artık bende:sinifsinif:
şu internet olayına sinir oluyorum zaten
biz o yaşta dışarda oyun oynardık
ya eşimin geçen geldiğinde ablasına gittik artık ttürkiyede olmayacak gidip güzel bi vakit geçirelim dedik.eşimin bir pantolonu vardı ütüleyememiş bana getirmiş bizde unuttuk ütülemeyi ablasında ütülerim d,ye götürdüm.sonra görümcem ben ütüleyim dedi tamam deik.ütü bitti oturdu içeri, bu ütüyü kim yaptı ne kadar kötü böyle dedi.bende dedimki çift ütümü olmuş, ben arada çift yaparımda dedim.oda dediki çift osa yine iyi kaçdefa çift olmuş, bende dedim ben yapmış olabilirim pantolon ütülerinde çok iyi değilimdir diye ki abarttığı kadarda kötü ütülemem.eşim ordan atıldı bn ütülüyorum sen yapmadın onu dedi, bendde ilk ütüleri ben yaptım a dedim eskiden kalmaysa bana aittir falan diye, ablasıda eşime dediki o yeni yapılmamış eskiden kalma belliki, eşim beni savunuyo görümce hanım laf arıyo, ben tamama ben yapmışımdır diyorum bilmiyorum artık diyo.sonradan zoruma gitti benimde giderayak benimle uğraşıyo diye
görümcem sağolsun ilk yemeğe çağırdıüğım ay bu ne kötü bi yemek çok ğrenç olmuş keşke ben yapsaydım falan dediki ben 7 günlük gelin idim balayının ertesi çağırdıkki laf vurmasınlar diye pişman etti.aynı anda teyzesinin geliniyle teyze kızının marifeterinden konuştuki bunu babnem babam annemin yanında yaptı onlara bile mahçup oldum ama kadındaki çeneyi hiçbirini lafı sustuuramdı,bizimkiler yine boşver dedi
sonra gelin saçım çok hoş olmamışmışkendi 8 yaşındaki kızının saçı bile benimkinden güzelmiş
kayınvalidem bi perde seçti ben göremeden, dediki ondan salonu yaptırmadığın için pişman olacaksın senin seçtiğin çok hoş değil diye ki gelen insanlarda kayınvalidenin perdesinin seçimini güzel bile bulmadılar yani
her yerde benle uğraşır ki benim yemeğimi herkes çok beğenir ve şaşarlar nasıl bukadar zorları yapıyosun diye
bide çalışan kadınlar ev hanımları kadar yorulmzmış
ya eşimin geçen geldiğinde ablasına gittik artık ttürkiyede olmayacak gidip güzel bi vakit geçirelim dedik.eşimin bir pantolonu vardı ütüleyememiş bana getirmiş bizde unuttuk ütülemeyi ablasında ütülerim d,ye götürdüm.sonra görümcem ben ütüleyim dedi tamam deik.ütü bitti oturdu içeri, bu ütüyü kim yaptı ne kadar kötü böyle dedi.bende dedimki çift ütümü olmuş, ben arada çift yaparımda dedim.oda dediki çift osa yine iyi kaçdefa çift olmuş, bende dedim ben yapmış olabilirim pantolon ütülerinde çok iyi değilimdir diye ki abarttığı kadarda kötü ütülemem.eşim ordan atıldı bn ütülüyorum sen yapmadın onu dedi, bendde ilk ütüleri ben yaptım a dedim eskiden kalmaysa bana aittir falan diye, ablasıda eşime dediki o yeni yapılmamış eskiden kalma belliki, eşim beni savunuyo görümce hanım laf arıyo, ben tamama ben yapmışımdır diyorum bilmiyorum artık diyo.sonradan zoruma gitti benimde giderayak benimle uğraşıyo diye
görümcem sağolsun ilk yemeğe çağırdıüğım ay bu ne kötü bi yemek çok ğrenç olmuş keşke ben yapsaydım falan dediki ben 7 günlük gelin idim balayının ertesi çağırdıkki laf vurmasınlar diye pişman etti.aynı anda teyzesinin geliniyle teyze kızının marifeterinden konuştuki bunu babnem babam annemin yanında yaptı onlara bile mahçup oldum ama kadındaki çeneyi hiçbirini lafı sustuuramdı,bizimkiler yine boşver dedi
sonra gelin saçım çok hoş olmamışmışkendi 8 yaşındaki kızının saçı bile benimkinden güzelmiş
kayınvalidem bi perde seçti ben göremeden, dediki ondan salonu yaptırmadığın için pişman olacaksın senin seçtiğin çok hoş değil diye ki gelen insanlarda kayınvalidenin perdesinin seçimini güzel bile bulmadılar yani
her yerde benle uğraşır ki benim yemeğimi herkes çok beğenir ve şaşarlar nasıl bukadar zorları yapıyosun diye
canım çok ayıp yapmışya eşimin geçen geldiğinde ablasına gittik artık ttürkiyede olmayacak gidip güzel bi vakit geçirelim dedik.eşimin bir pantolonu vardı ütüleyememiş bana getirmiş bizde unuttuk ütülemeyi ablasında ütülerim d,ye götürdüm.sonra görümcem ben ütüleyim dedi tamam deik.ütü bitti oturdu içeri, bu ütüyü kim yaptı ne kadar kötü böyle dedi.bende dedimki çift ütümü olmuş, ben arada çift yaparımda dedim.oda dediki çift osa yine iyi kaçdefa çift olmuş, bende dedim ben yapmış olabilirim pantolon ütülerinde çok iyi değilimdir diye ki abarttığı kadarda kötü ütülemem.eşim ordan atıldı bn ütülüyorum sen yapmadın onu dedi, bendde ilk ütüleri ben yaptım a dedim eskiden kalmaysa bana aittir falan diye, ablasıda eşime dediki o yeni yapılmamış eskiden kalma belliki, eşim beni savunuyo görümce hanım laf arıyo, ben tamama ben yapmışımdır diyorum bilmiyorum artık diyo.sonradan zoruma gitti benimde giderayak benimle uğraşıyo diye
Aynen canım ya...Şimdiki kızlara bakıyorum dirimcim yemin ederim benden daha büyük gösteriyorlar.Allah hepimize hayırlı evlat versin canım ya.Kociş der kızım olsun 18 yaşına kadar salmıcam bir yere..Kızardım;ama haklı aslında:)
canım azcık hazır cevap olsam yapcam ama bunu eşimde biliyo öyle laflar söylüyolarki cevapsız kalıyosun,ezdirmiyorum kendimi mesela onlar bana bi laf soktuysalar onun davasını açıyorum neden dediniz diye sonra şakaydı deyip kapatıyolar, savunmasam dahada çok laf yerim bunuda eşim çok iyi biliyo, aslında çok bsit şeyler kafaya takmaya bile değmez, ama cidden ruhum bozuldu sayelerinde.canım sende ablasını bozmaya çalış,o sana laf sokuyorsa ver cevabını
zaten 10 günü kalmış biraz rahatların
başka görümcen var mı peki??
ben avea'ya hiç gitmedim canım direk kamu yazıp 2010'a gönderdim
canım bende bilmiyorum şu dilim olayını
nisanda %5 kesildi,bir %7 daha kesilecek şimdi sinir oldum yani kafamçokkarıştı
amin zaten sebep tv lerin bence , yapılan programlara dişkkat edilse bu kadar kötü olmazdı en büyük örnek münnever karabulutun cinayeti.sevglisi sevgililer günü katliamı filminden esinlerek kızı kesmedimijasmin çok oldum cnm gerçekten dediğin gibi televizyondaki dizilerde bile yarısı cinsellik çok ama çok şaşırdım allahım doğru yolu göstersin yarabbim şeytana uydurmasın kimseyi
anladım canım a, peşini bırakmazsın sen bencealınyazım yok canım ya girmedim öle bi yere ben. yapsam gam yemicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?