Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım sende ablasını bozmaya çalış,o sana laf sokuyorsa ver cevabını
zaten 10 günü kalmış biraz rahatların
başka görümcen var mı peki??
ben avea'ya hiç gitmedim canım direk kamu yazıp 2010'a gönderdim
canım bende bilmiyorum şu dilim olayını
nisanda %5 kesildi,bir %7 daha kesilecek şimdi sinir oldum yani kafamçokkarıştı

jasmin çok oldum cnm gerçekten dediğin gibi televizyondaki dizilerde bile yarısı cinsellik çok ama çok şaşırdım allahım doğru yolu göstersin yarabbim şeytana uydurmasın kimseyi

alınyazım yok canım ya girmedim öle bi yere ben. yapsam gam yemicem..

jasmin çok oldum cnm gerçekten dediğin gibi televizyondaki dizilerde bile yarısı cinsellik çok ama çok şaşırdım allahım doğru yolu göstersin yarabbim şeytana uydurmasın kimseyi

Aynen canım.Gel bir de çocuk doğur demi bu dünyaya..Kim bilir bizim çocuklar o yaşa geldiğinde çağ nasıl olur...

şu internet olayına sinir oluyorum zaten
biz o yaşta dışarda oyun oynardık

ya eşimin geçen geldiğinde ablasına gittik artık ttürkiyede olmayacak gidip güzel bi vakit geçirelim dedik.eşimin bir pantolonu vardı ütüleyememiş bana getirmiş bizde unuttuk ütülemeyi ablasında ütülerim d,ye götürdüm.sonra görümcem ben ütüleyim dedi tamam deik.ütü bitti oturdu içeri, bu ütüyü kim yaptı ne kadar kötü böyle dedi.bende dedimki çift ütümü olmuş, ben arada çift yaparımda dedim.oda dediki çift osa yine iyi kaçdefa çift olmuş, bende dedim ben yapmış olabilirim pantolon ütülerinde çok iyi değilimdir diye ki abarttığı kadarda kötü ütülemem.eşim ordan atıldı bn ütülüyorum sen yapmadın onu dedi, bendde ilk ütüleri ben yaptım a dedim eskiden kalmaysa bana aittir falan diye, ablasıda eşime dediki o yeni yapılmamış eskiden kalma belliki, eşim beni savunuyo görümce hanım laf arıyo, ben tamama ben yapmışımdır diyorum bilmiyorum artık diyo.sonradan zoruma gitti benimde giderayak benimle uğraşıyo diye

görümcem sağolsun ilk yemeğe çağırdıüğım ay bu ne kötü bi yemek çok ğrenç olmuş keşke ben yapsaydım falan dediki ben 7 günlük gelin idim balayının ertesi çağırdıkki laf vurmasınlar diye pişman etti.aynı anda teyzesinin geliniyle teyze kızının marifeterinden konuştuki bunu babnem babam annemin yanında yaptı onlara bile mahçup oldum ama kadındaki çeneyi hiçbirini lafı sustuuramdı,bizimkiler yine boşver dedi

sonra gelin saçım çok hoş olmamışmışkendi 8 yaşındaki kızının saçı bile benimkinden güzelmiş

kayınvalidem bi perde seçti ben göremeden, dediki ondan salonu yaptırmadığın için pişman olacaksın senin seçtiğin çok hoş değil diye ki gelen insanlarda kayınvalidenin perdesinin seçimini güzel bile bulmadılar yani

her yerde benle uğraşır ki benim yemeğimi herkes çok beğenir ve şaşarlar nasıl bukadar zorları yapıyosun diye

bide çalışan kadınlar ev hanımları kadar yorulmzmış

jasminciğim bilemiyorum cnm ayak üstünde 40 yalan söylüyorlar çocuklar terbiyeyi iyi vermek lazım cnm ama teknoloji böyle olursa zor

allahım yaaaa şuraya bak şu internet denen teknoji aslında potansiyel bi tehlikee
doğru kullanmayı bilmeyene tabi..

şu internet olayına sinir oluyorum zaten
biz o yaşta dışarda oyun oynardık

Aynen canım ya...Şimdiki kızlara bakıyorum dirimcim yemin ederim benden daha büyük gösteriyorlar.Allah hepimize hayırlı evlat versin canım ya.Kociş der kızım olsun 18 yaşına kadar salmıcam bir yere..Kızardım;ama haklı aslında:)

alınyazım sende görümceni bozmaya çalış cnm valla eziyorlar gelinleri ya görümce kayınvalide değince kendilerini bişey zannediyorlar ya töbe töbe

çalışan kadınlar ev hanımları kadar yorulmazmışmıııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pes diyorum alınyazım bu lafın üstüne ben!

Niye şu insanlar kardeşlerinin,evlatlarının mutluluğunu böyle engelliyorlar.

Canım üzme kendini.Maalesef siz tartıştığınızla kalıyorsunuz..Sallıcan en güzeli böylelerinikaydirigubbakcemile2

çalışan kadınlar ev hanımları kadar yorulmazmışmıııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

benden de pes ben akşam kendime eve atınca hemen mutfağa koşuyorum aman bugün şu dizi var bu dizi var olmuyo eskiden anne evinde oluyordu ama şimdi yatmam 11-12 yi buluyor resmen ev hanımları ne yapıyormuşta yoruluyorlarmış töbe töbeklava:

yani bu laf sokmak değil resmne aşağılamak canım
ne kadar terbiyesiz ve görgüsüz kaynanan görümcen var ya
ne demek beğenmemek
insan beğenmesede öle direk yüzünemi der
sen onlarla hiç muhatap olma canım belliki seviyesizler ana kız
onlar içinde kocanla kötü olma
koy mesafeni bildir hadleriniklava:

canım çok ayıp yapmış
moral bozmada üstüne yokmuş yani
iyi olmasa bile karşındakini incitmemek için söylemessin
neyseki 10 günü kalmış
biraz uzak olması iyidir boşver
eşinde sonuçta kardeşi sanırım laf söylettirmek istemiyor
yaptığı yanlışta olsa :sm_confused:

Annem de bazen der napıyorsun işyerinde diye.ınan birşey yapmasan o koltukta bütün gün oturmak bile yoruyor insanı.Bilgisayara bakmak falan...
Bir de eve gel.Temizlik,ütü,çamaşır,bulaşık,yemek derken canım çıkıyor valla...

aynen canım ya
yüzlerinde bir ton boya,ben o yaşlarda ders çalışmaktan kafamı dışarı çıkaramazdım
inşallah bizim çocuklarmız güzel yaşar
eşin haklı canım çocuğu boş bırakmamak gerek :sm_confused:

canım azcık hazır cevap olsam yapcam ama bunu eşimde biliyo öyle laflar söylüyolarki cevapsız kalıyosun,ezdirmiyorum kendimi mesela onlar bana bi laf soktuysalar onun davasını açıyorum neden dediniz diye sonra şakaydı deyip kapatıyolar, savunmasam dahada çok laf yerim bunuda eşim çok iyi biliyo, aslında çok bsit şeyler kafaya takmaya bile değmez, ama cidden ruhum bozuldu sayelerinde.
bbi müsait anda sorcam o kesintiyi ya 22 dede epey kesinti var dimi mafoldumben
amin zaten sebep tv lerin bence , yapılan programlara dişkkat edilse bu kadar kötü olmazdı en büyük örnek münnever karabulutun cinayeti.sevglisi sevgililer günü katliamı filminden esinlerek kızı kesmedimi
alınyazım yok canım ya girmedim öle bi yere ben. yapsam gam yemicem..
anladım canım a, peşini bırakmazsın sen bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…