- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
yok canım bozulmadım yalmaz:
iki görümcelik yapıyım dedim
sizde bi rahat vermediniz
tabi hepiniz gelinsiniz ya ondan dimiiii:kedi:
ne güzel jnaz ya allah mutluluğunu tamamnına hayırla erdirsin be canım :) ne mutlu bugünleri görene ...
kızlar ben perşembeye kadar yokum göreve gitcem haberiniz olsun, jazmincim bekle beni şekerim :))
dirim vergide alt sınır 22 milyarmış tatlım(
annnnnaaaaaaaammmmmmmmm :1shok:
öncelikle helal kız sana ama sonrada ya biyerine gelipte ölseydi nolurdu :)
neyse haddini bildirmişsin tebrikler koçum benim :))))
kızlar ben perşembeye kadar yokum göreve gitcem haberiniz olsun, jazmincim bekle beni şekerim :))
canım bende görümceyim :jeyyar:yok canım bozulmadım yalmaz:
iki görümcelik yapıyım dedim
sizde bi rahat vermediniz
tabi hepiniz gelinsiniz ya ondan dimiiii:kedi:
eh işte canım yahaklısın bitanemm
ama olsun bak anneni görmüş oldun fena mı:)
keşke bende gidebilsemm
evettt teyzesiii çok şükür mutluyum canımyaa içim rahatladı tahlillerde iyi çıkınca değme keyfime
hoşbuldum dirimcimm inşallahhh
sen nasılsın tatlım eşinlede konuşamamışsın bu ilk günleri atlatınca gerisi daha kolay geçecektir inşallah canımcım
yandık desene,ben %27'ede giriyorum sinir oldum :umursamaz:kızlar ben perşembeye kadar yokum göreve gitcem haberiniz olsun, jazmincim bekle beni şekerim :))
iş canm ama sanki hayal gibi geliyo banaamin canımcımm inşallahh
hepimiz yaşayacağız bu mutluluğu güzelim hele bi gelsin eşin:)
valla dimi süper ya :)) başta koçiş izin vermemişti ama şimdi zorunlu die bişey diyemiyo :lepi:hımm ne güzel bir görevmiş bu canımyaa geziyosun şehir şehir:)
Teşekkürler canımcım.Allah korudu her ikimizi de;ama her kuşun eti yenilmezmiş anladızemuszemus
Gel canımcım bekliyorum seniopuyorumnanaktan
ay bana da çıksa keşke iskenderun hatay felan :kedi:hımm ne güzel bir görevmiş bu canımyaa geziyosun şehir şehir:)
Canım ben sana özelden anlatayım:)
Evet canım.Bir daha asla yapmam zaten.Akıllandım:kedi:
haklısın bitanemm
ama olsun bak anneni görmüş oldun fena mı:)
keşke bende gidebilsemm
evettt teyzesiii çok şükür mutluyum canımyaa içim rahatladı tahlillerde iyi çıkınca değme keyfime
hoşbuldum dirimcimm inşallahhh
sen nasılsın tatlım eşinlede konuşamamışsın bu ilk günleri atlatınca gerisi daha kolay geçecektir inşallah canımcım
aynen öyle şekerimmm
bizde nişanlıyken bir gün mobilya bakmaya diye gelmiştim buraya
ilk önce ananeye sonra teyzeye sonra da görümcemlere uğramıştık ama herhangi bir artniyetimiz yoktu çünkü ikiside geldiğimiz yol üzerindeydi en sonda da görümcemlerin evi vardı neysee bir girdik eve görümcemin yüzü bir karış neymiş efendim neden ilk önce onlara gitmemişizde diğerlerine uğramışız ciddi ciddi söylemişti bunu bana ve hiç yüzüme bakmamıştı o günü hiç unutmuyorum
saol canım allah razı olsun bende sizleri özlicem vallaakazasız git gel cnm alınyazım özleyeceğim seni
şşşttttt görümcelerrrr gelinleri üzülmeyin demicem çünkü siz üzmessiniz zati :lepi:canım bende görümceyim :jeyyar:
yandık desene,ben %27'ede giriyorum sinir oldum :umursamaz:
nereye didiyon ya jazminin olduğu yere mi hayırdır jazmin beklerim felan demiş :jeyyar:
1,5 saat kaldı mesainim bitmesine ohhh az kaldı
iş canm ama sanki hayal gibi geliyo bana
valla dimi süper ya :)) başta koçiş izin vermemişti ama şimdi zorunlu die bişey diyemiyo :lepi:
jnaz ya senin görümceyle benimkinden nedir çektiğimiz, allah kurtarsın bizi :) zatem benimk,i gidiyo afrkay, türkiyedeyken beni yiyodu afrikaya gidincede yamyamlar onu yiyecek :lepi: :lepi: :lepi:
budur işte canikom eee koçiş bışuna demiyo erkek gibisin diye :lepi:
geliyorum :lepi:
jazmİnnn o oyun yerİnden aradılar. 300 Ün 117 sİnİ Öderİz gerİ sadece oda mÜŞterİ memnunİyetİnden fİlan dedİler.. Napıİmmm yaaa. Bİde kabul etmzezsem onlarda ok derlerse ondanda olursam off napsam yaaaaa
aminnnniş canm ama sanki hayal gibi geliyo bana
valla dimi süper ya :)) başta koçiş izin vermemişti ama şimdi zorunlu die bişey diyemiyo :lepi:
jnaz ya senin görümceyle benimkinden nedir çektiğimiz, allah kurtarsın bizi :) zatem benimk,i gidiyo afrkay, türkiyedeyken beni yiyodu afrikaya gidincede yamyamlar onu yiyecek :lepi: :lepi: :lepi:
haklısın bitanemmm çok güzel anlattın hemde:)alkisalkisalkis
öle canım ya
annişimi gördüm bugünde anniş bize geliyor
kalıcak bi kaç günkaydirigubbakcemile2
seninkide fenaymış canım direk söylemiş ben bişi demedim tabi iki akşamlar iyi eğlenceler dedim kapıdan uğurladım:))
aslında bende de art niyet yok zaten kendilerine bişey demedim diyemem abim var sonuçta da hani ne bileyim insan bi acayip oluyor :kedi:
gezicekler tabi bende geçtim o yollardan ki ben nişanlımla hiç gezemedim babamın yüzünden ama şunu demek istedim hani onlar abimle zaten sevgili nişanlı tanımışlar birbirlerini tabi doyamazlar belki birbirlerine ama ben genelde kocişin evine gittiğimde kayınvalidemle görümcemle daha samimi olurum onlara göre ayarlarım kendimi biz izmite gidince ben kocişi tamamen unuturdum mesela görümcemle gezi programı yapardık alışverişe giderdik kociş evde , beraber yatar kalkardık kociş yatardı iyi geceler derdim sonra ben kayınvalidemler falan yatarken yatardım :))
yani anlatabildimmi demek istediğimi bizim gelin benimle neredeyse hiç muhatap olmadı sohbet falan etmedi şaşırdım yani mutfakta oturduk bulaşık yıkadık çay dağıttık falan derken o hep abimin yanında oturdu ve kalkmadı maksat yardım etsin iş yapsın değil ben yaparım ama hani bişeyleri paylaşmaktı ve bu soğukluğuna şaşırdım:))
bilmem anlatabildimmi cicişlerrrr:kedi:
evet az kaldı bugünde bitecek opuyorumnanaktan1,5 saat kaldı mesainim bitmesine ohhh az kaldı
canım haklısın sen daha yakın davranmasını bekledin sanırım,alkisalkisalkis
öle canım ya
annişimi gördüm bugünde anniş bize geliyor
kalıcak bi kaç günkaydirigubbakcemile2
seninkide fenaymış canım direk söylemiş ben bişi demedim tabi iki akşamlar iyi eğlenceler dedim kapıdan uğurladım:))
aslında bende de art niyet yok zaten kendilerine bişey demedim diyemem abim var sonuçta da hani ne bileyim insan bi acayip oluyor :kedi:
gezicekler tabi bende geçtim o yollardan ki ben nişanlımla hiç gezemedim babamın yüzünden ama şunu demek istedim hani onlar abimle zaten sevgili nişanlı tanımışlar birbirlerini tabi doyamazlar belki birbirlerine ama ben genelde kocişin evine gittiğimde kayınvalidemle görümcemle daha samimi olurum onlara göre ayarlarım kendimi biz izmite gidince ben kocişi tamamen unuturdum mesela görümcemle gezi programı yapardık alışverişe giderdik kociş evde , beraber yatar kalkardık kociş yatardı iyi geceler derdim sonra ben kayınvalidemler falan yatarken yatardım :))
yani anlatabildimmi demek istediğimi bizim gelin benimle neredeyse hiç muhatap olmadı sohbet falan etmedi şaşırdım yani mutfakta oturduk bulaşık yıkadık çay dağıttık falan derken o hep abimin yanında oturdu ve kalkmadı maksat yardım etsin iş yapsın değil ben yaparım ama hani bişeyleri paylaşmaktı ve bu soğukluğuna şaşırdım:))
bilmem anlatabildimmi cicişlerrrr:kedi:
jazmİnnn o oyun yerİnden aradılar. 300 Ün 117 sİnİ Öderİz gerİ sadece oda mÜŞterİ memnunİyetİnden fİlan dedİler.. Napıİmmm yaaa. Bİde kabul etmzezsem onlarda ok derlerse ondanda olursam off napsam yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?