Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yok canım bozulmadım yalmaz:
iki görümcelik yapıyım dedim
sizde bi rahat vermediniz
tabi hepiniz gelinsiniz ya ondan dimiiii:kedi:

aynen öyle şekerimmm
bizde nişanlıyken bir gün mobilya bakmaya diye gelmiştim buraya
ilk önce ananeye sonra teyzeye sonra da görümcemlere uğramıştık ama herhangi bir artniyetimiz yoktu çünkü ikiside geldiğimiz yol üzerindeydi en sonda da görümcemlerin evi vardı neysee bir girdik eve görümcemin yüzü bir karış neymiş efendim neden ilk önce onlara gitmemişizde diğerlerine uğramışız ciddi ciddi söylemişti bunu bana ve hiç yüzüme bakmamıştı o günü hiç unutmuyorum

kızlar ben perşembeye kadar yokum göreve gitcem haberiniz olsun, jazmincim bekle beni şekerim :))

dirim vergide alt sınır 22 milyarmış tatlım (

annnnnaaaaaaaammmmmmmmm :1shok:

öncelikle helal kız sana ama sonrada ya biyerine gelipte ölseydi nolurdu :)

neyse haddini bildirmişsin tebrikler koçum benim :))))

Teşekkürler canımcım.Allah korudu her ikimizi de;ama her kuşun eti yenilmezmiş anladızemuszemus

kızlar ben perşembeye kadar yokum göreve gitcem haberiniz olsun, jazmincim bekle beni şekerim :))

Gel canımcım bekliyorum seniopuyorumnanaktan

yok canım bozulmadım yalmaz:
iki görümcelik yapıyım dedim
sizde bi rahat vermediniz
tabi hepiniz gelinsiniz ya ondan dimiiii:kedi:
canım bende görümceyim :jeyyar:

eh işte canım ya
eşimle konuşunca iyiyim
ama eşimi çok özledim :kedi:

yandık desene,ben %27'ede giriyorum sinir oldum :umursamaz:
nereye didiyon ya jazminin olduğu yere mi hayırdır jazmin beklerim felan demiş :jeyyar:

amin canımcımm inşallahh
hepimiz yaşayacağız bu mutluluğu güzelim hele bi gelsin eşin:)
iş canm ama sanki hayal gibi geliyo bana
hımm ne güzel bir görevmiş bu canımyaa geziyosun şehir şehir:)
valla dimi süper ya :)) başta koçiş izin vermemişti ama şimdi zorunlu die bişey diyemiyo :lepi:

jnaz ya senin görümceyle benimkinden nedir çektiğimiz, allah kurtarsın bizi :) zatem benimk,i gidiyo afrkay, türkiyedeyken beni yiyodu afrikaya gidincede yamyamlar onu yiyecek :lepi: :lepi: :lepi:
Teşekkürler canımcım.Allah korudu her ikimizi de;ama her kuşun eti yenilmezmiş anladızemuszemus

Gel canımcım bekliyorum seniopuyorumnanaktan

budur işte canikom eee koçiş bışuna demiyo erkek gibisin diye :lepi:

geliyorum :lepi:

Canım ben sana özelden anlatayım:)

Evet canım.Bir daha asla yapmam zaten.Akıllandım:kedi:

alkisalkisalkis

öle canım ya
annişimi gördüm bugünde anniş bize geliyor
kalıcak bi kaç günkaydirigubbakcemile2

seninkide fenaymış canım direk söylemiş ben bişi demedim tabi iki akşamlar iyi eğlenceler dedim kapıdan uğurladım:))

aslında bende de art niyet yok zaten kendilerine bişey demedim diyemem abim var sonuçta da hani ne bileyim insan bi acayip oluyor :kedi:
gezicekler tabi bende geçtim o yollardan ki ben nişanlımla hiç gezemedim babamın yüzünden ama şunu demek istedim hani onlar abimle zaten sevgili nişanlı tanımışlar birbirlerini tabi doyamazlar belki birbirlerine ama ben genelde kocişin evine gittiğimde kayınvalidemle görümcemle daha samimi olurum onlara göre ayarlarım kendimi biz izmite gidince ben kocişi tamamen unuturdum mesela görümcemle gezi programı yapardık alışverişe giderdik kociş evde , beraber yatar kalkardık kociş yatardı iyi geceler derdim sonra ben kayınvalidemler falan yatarken yatardım :))
yani anlatabildimmi demek istediğimi bizim gelin benimle neredeyse hiç muhatap olmadı sohbet falan etmedi şaşırdım yani mutfakta oturduk bulaşık yıkadık çay dağıttık falan derken o hep abimin yanında oturdu ve kalkmadı maksat yardım etsin iş yapsın değil ben yaparım ama hani bişeyleri paylaşmaktı ve bu soğukluğuna şaşırdım:))
bilmem anlatabildimmi cicişlerrrr:kedi:

kazasız git gel cnm alınyazım özleyeceğim seni
saol canım allah razı olsun bende sizleri özlicem vallaa
canım bende görümceyim :jeyyar:

yandık desene,ben %27'ede giriyorum sinir oldum :umursamaz:
nereye didiyon ya jazminin olduğu yere mi hayırdır jazmin beklerim felan demiş :jeyyar:
şşşttttt görümcelerrrr gelinleri üzülmeyin demicem çünkü siz üzmessiniz zati :lepi:
yandık vaalla ama bizimki okadar değilmiş şefe sordum o dedi, bu şefim siniride olmasa herşey 5*5 valla.haa askerde herşey mükemmel anlamında kullanılırmış 5*5, asker dilini öğrenmek lazım dimi kaydirigubbakcemile3
canım görev çıktı izmir 3 gün yokum, gezcez gelcez bide iş yaparız artıkın, gel beraber gidelim :lepi:
1,5 saat kaldı mesainim bitmesine ohhh az kaldı

oleyyyy beniimde 40 dkkk

jazmınnn o oyun yerınden aradılar. 300 Ün 117 sını Öderız gerı sadece oda mÜŞterı memnunıyetınden fılan dedıler.. Napıımmm yaaa. Bıde kabul etmzezsem onlarda ok derlerse ondanda olursam off napsam yaaaaa

kaydirigubbakcemile3

Canım sen gündüzleri müsait olamazsın herhalde demi

Canım bunun pazarlığımı olur ya:bbo: Bir de senin algısı vergisi olacak faturanda:S Toplam ne kadar peki onların aldığı miktar?

aminnnn
e afrikada ne işi var görümcenin canımya şaşırdım valla
haklısın bitanemmm çok güzel anlattın hemde:)
bende senin gibiyim görümcemler ve akrabaları hep önplandadır
gelininize şaşırdım ama canım ne desem bilmiyorum ki
son derece gereksiz bir soğukluk olmuş ve bu ikinci görüşmeniz

1,5 saat kaldı mesainim bitmesine ohhh az kaldı
evet az kaldı bugünde bitecek opuyorumnanaktan

canım haklısın sen daha yakın davranmasını bekledin sanırım,
zaman gösterecek bakalım,belki ilk kez gördüğü için çekinmştir dermişim
bir sonraki gelmesinde davranışlarını izle bakalım

ee nasıl olmuş peki canım
eğer gerçekten indirseydin para iadesi olmazdı dimi
madem indirmedin hepisni iade etsinler
off ya ne karışık iş bende hiç anlamam bu işlerden (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…