Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ay bana da çıksa keşke iskenderun hatay felan :kedi:
canım sen sordunmu misafirhanemiz varmıymış ben sorayım şefe öğrenemediysen, belki bilir
katılıyorum canım sana, herkes bizmi, bazen kendi yaptığın fedakarlığı karşıdan görememek çok kötü valla, bencede sizinle vait geçirseymiş iyi olurmuş
görevli gidiyosun demek
ne güzel işin var ya şehirdışlarında
ne iş yapıcaksın canım görevin nedir??
evet şekerim, varmı istediğiniz izmirden ?
canım bizim burda bi komisyon görevlendiriliyo, arazilerin bedel tespiti yapılıyo, oraya gidip emlakçılarla görüşüyosun, aslında daha çok görev olurdu işler fazla geliyo maaddi külfet olmasın diye yüzölçümü fazla olana gidiyoruz, ele geçen senelerde muğlada okadar çok olurduki saf gibide gitmedim hiç

senin daha az kalmış alınyazım

evet canım az kaldı :)

kaydirigubbakcemile3

Canım sen gündüzleri müsait olamazsın herhalde demi
sanırım olmam ama belllide olmaz acaba sana yakın yerleremi geliyorum belki görüşürdük kızz
aminnnn
e afrikada ne işi var görümcenin canımya şaşırdım valla
eşi orada çalışmaya başladı 1 yıldır ayrılardı, çocuklarla görümcem burda enişte orda, şimdi ailesinide götürüyo.
ama ben üzülüyorum jnazım görümcecim ben yokken kime laf sokcakki kaydirigubbakcemile3
ee nasıl olmuş peki canım
eğer gerçekten indirseydin para iadesi olmazdı dimi
madem indirmedin hepisni iade etsinler
off ya ne karışık iş bende hiç anlamam bu işlerden (

evet yaa ne acayip bişey olmuş bu iş :umursamaz:

Canımcım yakın değil aslında ama ben işi kırar gelirdim yanınaopuyorumnanaktan

canım benim çok iyi olur
biliyosun genelde sizin misafirhaneler oluyor,bizim kurumun yok,ortak kullanıyoruz ya
burdakiler bilmiyor,bi sorsan çok iyi olacak

Canımcım yakın değil aslında ama ben işi kırar gelirdim yanınaopuyorumnanaktan

valla süper olur yaa kaydirigubbakcemile3 peki napalım orda nete girebilirmiyim bilmiyorum ama senin için sakıncası olmazsa telefonlaşabiliriz, valla senle de tanışmayı çok isterim inanki yani hepinizle :lepi:

öle tabi yoksa dediğim gibi abimle gezmesinde falan bence sorun yok
ama ne bileyim şaşırdım işte
neyse onlar mutlu olsunlarda benle de konuşup samimi olmasın napayım

yok ya çekingen bi kız değil maşallah dayımla dedemle falan pek bi samimi oldu
bi tek bana uzak davrandı ve şaşırdık teyzemlere falan da dedim hatta
ama çok üstüne düşmem yani sonra bişey sanır kendini:kedi:
abimden beni mi kıskandı ki ben onu kıskanacakken :kedi:
abim demiş ki ona benim için kardeşim çok önemlidir bi o vardır falan demiş herşeyimi paylaştığım orda nişanda kuaföre gittiğimizde bana habire diyodu : abin seni çok seviyor hiç dilinden düşürmüyor diye:uhm:

valla diceğimi dedim işte canom
hayırlısı Allah tan belki ilk görüşme diye böle oldu bilemiyorum
yada yaşı küçük cahil tabi 87 li bilmiyorum ki kötü düşünmemeye çalışıyorum

oo iyiymiş senin iş cnm yalnzı gitmiyosun dimi ekiple gidiyorsun
ne isteyim canım kendine iyi bak sağlıkla sıhhatle git gel inş. canımcım

hımm anladım canımm hayırlısı olsun
yazık görümcene de canımyaa artık tlf var net var üzülme :)
bu gidişle benim küçük görümcede boşanacak galiba
kocasının bütün işini gücünü bırakıp vede evini buraya gelmesini bekliyo adamda gelmiyor hayırlısı olsun bakalım

valla süper olur yaa kaydirigubbakcemile3 peki napalım orda nete girebilirmiyim bilmiyorum ama senin için sakıncası olmazsa telefonlaşabiliriz, valla senle de tanışmayı çok isterim inanki yani hepinizle :lepi:

Mesaj attım canımcımyerimseniben Valla tanışsak süper olur yaaaa:lepi:

canım benim çok iyi olur
biliyosun genelde sizin misafirhaneler oluyor,bizim kurumun yok,ortak kullanıyoruz ya
burdakiler bilmiyor,bi sorsan çok iyi olacak
canımcım sordum şimdi ben, bizim misafirhane yokmuş:sinifsinif: ama öğretmenevinde kalıyolarmış gidince yalnız bu mevsimde dolu olur kendi değil müdür ayırtsın falan dedi, galiba iskenderundada öğretmenevi varmış orası baya büyük dedi

anladım canım evetyaşının küçüklüğünden olabilir zamanla nerde nasıl davranacağını öğrenir muhakkak.inş herşey çok ii olur.

ekipte değilde tam 2 kişi giidyoruz, canım sağol allah raz olsun gelirken belki jazminle fotolarımızı getiririm kaydirigubbakcemile3

canım benimyaaa kıyamam ben sana bitanemmm
valla seninle mesafeli olursa da kendine yapar zaten nerden bulacak böyle bal kaymak görümceyikaydirigubbakcemile5

canım aynı durum benimde başıma gelmişti
abimle bana çok düşkündür,yeni gelinimizede abim demiş ben kardeşime çok düşkünüm vs.bir problem olmadı aramızda ama abim yengemin yanında canım kardeşim benim deyip sarıldığında,öptüğünde şöyle bir bakıyor garip garip :kedi:
haklı belki :kedi:

dimi çok üzülmeme gerek yok telafisi var kaydirigubbakcemile3
inş boşanmazlar ya öncelikle kendi hayatı için ardındanda senin huzurun için, sonuçta herşey erkek kardeşe yük.allah haklarında hayırlı kararları nasip etsin inş zor bi durum :Saruboceq:
Mesaj attım canımcımyerimseniben Valla tanışsak süper olur yaaaa:lepi:

attım şekercim valla süper olur ya bak heyecanlandım valllaaa opuyorumnanaktan

Jazmın 242 sı onlara aıt. Yanı bana 125 daha vermelerı lazım.
Ya hıÇ vermezlerse dıyorum

valla seninle mesafeli olursa da kendine yapar zaten nerden bulacak böyle bal kaymak görümceyikaydirigubbakcemile5
aynen katılıyorum Şeniz

canım benim ya çok üzüldüm şimdi ya
öğretmen evini de şimdiden ayırtmak gerekiyor sanırım
eşim ayırtsın bari,iskenderunda öğretmenevide deniz kenarındaymış,kesin dolu olur ya
inşallah büyüktür.senağlama

bencede kendi kaybeder valla angelimizi

oluyo bee, bende annesini kıskanmıştım oda beni kaydirigubbakcemile3

Aynen canım.opuyorumnanaktanBen atamıyorum beklemem lazımmış yeni msj için.kaydirigubbakcemile3Ne olursa olsun arıcam canımcım seni.Ama inşallah aksilik olmaz:Saruboceq:

Jazmİn 242 sİ onlara aİt. Yanİ bana 125 daha vermelerİ lazım.
Ya hİÇ vermezlerse dİyorum

Canım valla karışık bir iş ya...Ben tamamını alabilmiştim;ama buna da şükür..Tabii rakam büyük bundan dolayı da hepsini iade etmiolardır.Ok de istersen...

dirimcim bence hiç haklı değil sonuçta siz kardeşsiniz ve bu şekilde davranmasıda normal abinin
işte böyle kardeşinden annesinden kıskananlara sinir oluyorum bende

öle cnm ya elbet öğrenir:))

heh o olur işte fotoları getir
ben görüşememiştim sen görüş bari:))

bencede:kedi:

ya nasıl haklı olur eğer böle bişi varsa insan kocasını kardeşinden kıskanırmı yaa:1shok:

inş canım ya dua ediyorum snin için ama ramazanda ya belki yer olur dua edelim en iisi :))

bu akşam eşimle beraber annemlere yemeğe gitcez kayınvalidemlerde gelcek :)

jazmincim ben nete girmeye çalışrım imkan olursa fırsatın olursa telefonun bekliyorum ok ?

şimdi çıkmam lazım kızlar, hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın perşembeye görüşmek üzere

dirimcim bence hiç haklı değil sonuçta siz kardeşsiniz ve bu şekilde davranmasıda normal abinin
işte böyle kardeşinden annesinden kıskananlara sinir oluyorum bende

bencede bitanem ya
benimde görümcem var hiç kıskanmıyorum kocişten samimi olsunlar hiç ayrılmasınlar bir tane benim kardeşim bi tanede kocişin böle aptal şeylerden dolayı kardeşlerimizle aramız bozulursa ne olcak bizim halimiz kardeşten ötesi varmı ya:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…