A
aLiNyAziMsIn
Ziyaretçi
canım sen sordunmu misafirhanemiz varmıymış ben sorayım şefe öğrenemediysen, belki biliray bana da çıksa keşke iskenderun hatay felan :kedi:
katılıyorum canım sana, herkes bizmi, bazen kendi yaptığın fedakarlığı karşıdan görememek çok kötü valla, bencede sizinle vait geçirseymiş iyi olurmuşseninkide fenaymış canım direk söylemiş ben bişi demedim tabi iki akşamlar iyi eğlenceler dedim kapıdan uğurladım:))
aslında bende de art niyet yok zaten kendilerine bişey demedim diyemem abim var sonuçta da hani ne bileyim insan bi acayip oluyor :kedi:
gezicekler tabi bende geçtim o yollardan ki ben nişanlımla hiç gezemedim babamın yüzünden ama şunu demek istedim hani onlar abimle zaten sevgili nişanlı tanımışlar birbirlerini tabi doyamazlar belki birbirlerine ama ben genelde kocişin evine gittiğimde kayınvalidemle görümcemle daha samimi olurum onlara göre ayarlarım kendimi biz izmite gidince ben kocişi tamamen unuturdum mesela görümcemle gezi programı yapardık alışverişe giderdik kociş evde , beraber yatar kalkardık kociş yatardı iyi geceler derdim sonra ben kayınvalidemler falan yatarken yatardım :))
yani anlatabildimmi demek istediğimi bizim gelin benimle neredeyse hiç muhatap olmadı sohbet falan etmedi şaşırdım yani mutfakta oturduk bulaşık yıkadık çay dağıttık falan derken o hep abimin yanında oturdu ve kalkmadı maksat yardım etsin iş yapsın değil ben yaparım ama hani bişeyleri paylaşmaktı ve bu soğukluğuna şaşırdım:))
bilmem anlatabildimmi cicişlerrrr:kedi:
evet şekerim, varmı istediğiniz izmirden ?görevli gidiyosun demek
ne güzel işin var ya şehirdışlarında
ne iş yapıcaksın canım görevin nedir??
canım bizim burda bi komisyon görevlendiriliyo, arazilerin bedel tespiti yapılıyo, oraya gidip emlakçılarla görüşüyosun, aslında daha çok görev olurdu işler fazla geliyo maaddi külfet olmasın diye yüzölçümü fazla olana gidiyoruz, ele geçen senelerde muğlada okadar çok olurduki saf gibide gitmedim hiç
senin daha az kalmış alınyazım
evet canım az kaldı :)