Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Hoşgeldin canıma.s.

ben orta şekerliyim valla

Aynen canım ya..Aman banane valla.Kendi kaybetti.

geçen senede benimkiler bizdeyken ben bir gece iyi geceler demeden yatmışım ama aslında uyumak için yatmadım uzanmak için yattım hani kalkıyım diye ama insanlık hali uyuyuvermişim c tesi gecesiydi bütün gün beraberdik ve kocişin teyzesine galan gittik eğlendik güldük gece saat 1 de geldik eve ve o saatten sonrada film açtılar bende pek ayakta kalmaya alışkın değilim uzandım ayy sabah kayınvalidem odanın kapısını tıklattı kocişte kalktı neyse gitmiş yanına angel i çağır bişey söylücem demiş bende hastalandı falan sandım bi koştum ama sabah saat 7 iki gözü iki çeşme ağlıyor dedim anne noldu ama ben saftirik panik halindeyim o da dedi ki biz gidiyoz valizler falan topalnmış ama ben şokum tabi:1closedeyes:
sonra işte dedi sen bize iyi geceler demedin ben sana yatma demem zaten ama bizi düşünmedin vs vs bi sürü şey ben tabi konuşamıyorum hırsımdan böle nefesim kesildi sonra dedim anne sen şimdi bunun içinmi ağlıyosun ben yatmak için yatmadım ki ölesine sonrada uyuyakalmışım dedim ama tabi bizimkiler bunları nerelere götürmüş ben çıktım odadan sonra konuşmadım kahvaltıyı hazırlarken kayınababam geldi hadi hazırmısın dedi aldı valizleri bindi asansçre benimde vadalaşmadan (
anne ben size bişey demiyorum dedim ama nasıl ağlıyorum gidiş o gidiş 2 ay konuşmadık aramadım sormadım kocişe de dedim ne arar ne özür dilerim ben bişi yapmadım diye.
sonra bayramda mecbur aradım ve ölece barıştık ki bizimkiler çok hemde çok fazla anlayışlılardır ve ben de çok severim anlaşırız ama o ilk tartışmamız çok basit neden di ve çok uzamıştı

ayy ne çok yazdım dertliymişim bende:kedi:

mısra bebek bizim biz kaptıkk :)pamuğum kusura bakma erken kalkan yol alırr:))sen oğullarına başka kız bak jnazın kızı olursa onu al:)

delikafaduldenAy sabah sabah iyi güldürdün beni cssacım

Ayrıca ne derler kız evi nazevi bakacağız yakuşuklu damat adaylarına:sm_cool:

Alem valla ya...Sinirlerimi altüst etti yani...Canım ben barışmayı düşünmüyorum hiç...

mutlukız ve mısracım hoşgeldiniz nasılsınız?

jamzin canım çok basit bir konu yemezse yemesin yani kendisi için söylemişsin kendileri bilirler hiç düşünme boşver.

angel tatlım sizinki dahada komedi ya iyi geceler desen ne olur demesen ne olur çoksaçma sebepler bahane oluyor bence böyle basit konular.

kendi hallerine bırakın kendinizi üzdüğünüze deymez.

Şimdi şöyle bir düşündümde arkadaşlar klübe üye olmadan önce napıyor muşuz acaba?
Hepimiz ayrı şehirlerde ama ortak noktalarda buluşuyoruz dertleşiyoruz.
Hayal ettim hepinizi yüzyüze tanıdığımı eşlerimizin tanıştığı çocuklarımızın kanki olduğunu,yada sevgili:)))))

:lepi:ıYı Kı VARSIN KK:lepi:

mısracımm bakacaz artıkın seçsin beğensin senin kızın gönlü hangisine kayacak :)ama önce benimkine baksın ilk görüşte aşk falan olurda ne güselllll:)

sorma jasmin çok sinirliyim eşimle kavga ettim onun yüzünden biliyorsunki biz dün hep akşama kadar gezecektik eşimle sinemaya falan gidecektik ama hepside hayal oldu cnmsenağlama saat 2 de çıkmış gelmiş uyandınızmı diye eşimde evet kalktık dedi hemen müsaitmisiniz girebilirmiyim falan demeden içeri daldi pizza yapacakmış benim fırında onun fırını bozulmuş ben nasıl sinirlendim eşim dediki abla bugün pazar biliyormusun dedi yani tatil evet biliyorum dedi ne yapabilirim hep yatıp duracakmısınız dedi utanmadan gittiklarinde saat 11:00 eşimde çok sinirlendi ama ben daha çok kızdım bizim evimiz ayrımı değilmi anlamıyorum dedim zaten cumartesi beraberdik dedim pazarımızıda zehir ettiler dedim eltimde vardı çocuklar ordan oraya koşup durdular çok sinirlendim eşimle tartıştık bu yüzden benim ne suçum var ben seni savunuyorum ama sen banada kızıyorsun dedi bana karşı böyle davranma dedi eşimide üzdüm

Canım dün mesaide olduğum için dinlenmiş değilim onun dışında iyiyim.
Şu anda evdeyim saat 11 de işyerindeyim görüşmek üzere hepinizi şimdilik kocaman öperek kaçıyorum

Aynen ama üzülüyor insan...Sinek küçüktür ama mide bulandırır hesabı...

Canım vallahi yaaazemuszemus Düşünsene bizim de kızlarımız olursa onlar da burada dertleşirler artıkopuyorumnanaktan

Canım üzme tatlı canını...Valla ben de dün söylendim söylendim işte.Aslında herşey ortaya çıktı ben de rahatladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…