Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar bugün pzt
ve ben görüştüğüm işten haber bekliyorum pzt ararız demişti olumlu veya olumsuz
dua edin bana ne olurr

MERHABA kızlar nasılsınız ?
hayırlı hafatalar herkese ramazan hakkınızda hayırlara vesile olur inşallah canlarım :)

senle aynı şeyleri düşünmüşüz demek jazmincim ne güsell
hoşgeldin neclacım nasılsın kıız daha var ramazana 3 gün :)

dirim pabucu yarım çık dışarıya oynayalımmm benden sölemesi bu kaçtı kocasına gitti kızlarr

senle aynı şeyleri düşünmüşüz demek jazmincim ne güsell
hoşgeldin neclacım nasılsın kıız daha var ramazana 3 gün :)

olsun şekerim şimdiden tebrik edeyim dedim bellimi olur bakarsın giremem o gun
erkenciyiz bizkaydirigubbakcemile

işini garantiye alıosun yani neclacım oda güsel inşş Rabbim seninde bebişini gönderir ramazan ayında inşşşş

hadi hayırlısı cnm hayırlısı ise olsun angelciğim dualarım seninle cnm :1hug:

aa evet angelcim hayırlısıysa olsun değilse olmasın kuşuuummm

Hayırlısıysa olsun canımcım...:Saruboceq:

sağolun canlarım inş.
herşey hakkında o kadar mutsuz ve olumsuzum ki (
bu iş olur da imş hayırlısıyla bi umudum olur hayattan yana

MERHABA kızlar nasılsınız ?
hayırlı hafatalar herkese ramazan hakkınızda hayırlara vesile olur inşallah canlarım :)

merhaba neclacım iyiyim cnm sen nasılsın
amin canım amin:Saruboceq:

hoşgeldin necla sanada hayırlı ramazanlar cnm nasılsın

tşk ederim bebeğim iyiym çok şükür sen nasılsın? cnm üzme kendini okudum gecmişi biraz ama degemz hayatım başkaları yuzunden huzurnu bozmaya degmez tatlım takma cok tamam

bu arada kızlar herkes bizi fındık toplamaya cağrıyor yaa bilen bilir sakarya fındık bölgesi herkesinde fındık bahçesi var eşimin babaannesi dayısı eniştesi benim bile var 3 dönüm :) sölemesi ayıp ben kendi fındıgımı toplamaya gitmiyorum millet bizi çağrıyor gerl yardım et diye ıgghhhh gitmicem işte sevmiyom fındık toplamayı :)kötükedihüsosırnaşık şey:teytey:a.s.

angel neden mutsuz ve olumsuzsun cnm böyle konuşma lütfen herşey yoluna girecek inan bana sen kalbini ve içini ferah tut tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…