Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

aa angelim sneinkideçookk sudan sebepmiş ama neyse geçmiş gitmiş barışmışsınız ya o ii

aman beeee ne sıkıcı:umursamaz:

Günaydın arkadaşlar huzurlu bir hafta dilerim.

Angelcım bu ağrılar bişeyin belirtisi gibi :)))))))))

bilmemki :Saruboceq:

Alem valla ya...Sinirlerimi altüst etti yani...Canım ben barışmayı düşünmüyorum hiç...

bende düşünmüyodum ama onlar zaten pişman olmuşlardo opuyorumnanaktan

evet ya zaten gerçekten bi suçum olsa özür diler döndürürdüm ama kociş indi arkalarından ben kapıyı kapattım
zaten kociş te bişey demedi biliyodu bi suçum olmadığını ailesinin kaprisini
eh sonunda kazananda ben oldum yine:kedi:

ayy süper olurdu ya
keşkeeea.s.

benim kocişde bana haklısın dedi.Kendi söyledi gelme diye.Ben de keyifle evet dedimzemuszemus Çünkü onlar hep böyle hep bana hep banacılar...:umursamaz:

off ya al bi düşüncesiz daha
fazla yüz vermeyeceksin işte mesafeyi koruyacaksın canımm
yoksa olmaz

aa angelim sneinkideçookk sudan sebepmiş ama neyse geçmiş gitmiş barışmışsınız ya o ii

evet ya çok sudan sebepti sanki tartışma arıyolardı biz çok iyiyiz birazda küselim diye ve küstük hemde 2 ay (

ama şimdi iyiyiz tabi zaten hep iyiydik te neyse...

jazmin kurtulmuş oldun bu arada gidip gelmekten:)

Evet canım kurtuldumkaydirigubbakcemile3;ama ben değil onlar kaybetti:umursamaz: Çünkü ben gerçekten memnundum.Tamam arada böyle şeyleri tutuyordu;ama yine de seviyordum...Aramıcam da gitmicem de.İnadım inaddd...Asla da kendimi ezdirmem yani

mutlukız öle şeymi olur ya pazar pazar size ne ne kadar uyursam uyurum gerçekten yüz vermiceksin aradaki mesafeyi hep koruyacaksın yoksa diğer türlü olmaz benim kayınvalidem bırak çıkıp habersiz gelmeyi telefon ederken bile çekinirki müsaitlermi değiller mi die saygı şarttt

Aynen mutlukızcım bende hep iyi niyetimden kaybediyordum;ama bundan sonra cadı gelin olcamkaydirigubbakcemile3

jazmincim izmiri ben çok seviyorum yaşanacak diil bence ama kesinlikle gezilecek görülecek bi şehir ablamda orda bornovadalar inş gelcek oda haftaya ziyarete buraya ben her sene 5 kere falan gelirdim ama bu sene hiç gidemedim izmire seneye gelcez inşş

Bornova mı canım...Benim ailem orda oturuyor..yani ben Bornovalıyım.Neresin de acaba?Keşke gelsen canım...Buluşuruz..Alınyazımsını arıcam bende bakalım ne zaman müsait:)

bornova pınarbaşında cnm ayol açık adres vercem nerdeyse:)gelcem ama seneye inş görüşürüz cnmm

bizde bayramdan sonra gelcez izmire jasmin bornovada sadıcım var hastanenin karşısında oturuyor

bornova pınarbaşında cnm ayol açık adres vercem nerdeyse:)gelcem ama seneye inş görüşürüz cnmm

Hastane daha yakın 5 dak. annemlere:)

Pınarbaşı güzel yerdir cssacımkaydirigubbakcemile5 Yazlık yer gibi vallakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…