angel geçmiş olsun cnm doktora git istersen bi üşütmüşte olabilirsin hafta sonum hiç iyi geçmedi.görümcemin yüzünden eşimle kavga ettik birbirimizi yedik resmen çok üzgünüm eşimi kırdım boşu boşuna
Günaydın arkadaşlar huzurlu bir hafta dilerim.
Angelcım bu ağrılar bişeyin belirtisi gibi :)))))))))
Alem valla ya...Sinirlerimi altüst etti yani...Canım ben barışmayı düşünmüyorum hiç...
mutlukız ve mısracım hoşgeldiniz nasılsınız?
jamzin canım çok basit bir konu yemezse yemesin yani kendisi için söylemişsin kendileri bilirler hiç düşünme boşver.
angel tatlım sizinki dahada komedi ya iyi geceler desen ne olur demesen ne olur çoksaçma sebepler bahane oluyor bence böyle basit konular.
kendi hallerine bırakın kendinizi üzdüğünüze deymez.
Şimdi şöyle bir düşündümde arkadaşlar klübe üye olmadan önce napıyor muşuz acaba?
Hepimiz ayrı şehirlerde ama ortak noktalarda buluşuyoruz dertleşiyoruz.
Hayal ettim hepinizi yüzyüze tanıdığımı eşlerimizin tanıştığı çocuklarımızın kanki olduğunu,yada sevgili:)))))
:lepi:İYİ Kİ VARSIN KK:lepi:
aman beeee ne sıkıcı:umursamaz:
bilmemki :Saruboceq:
bende düşünmüyodum ama onlar zaten pişman olmuşlardo opuyorumnanaktan
evet ya zaten gerçekten bi suçum olsa özür diler döndürürdüm ama kociş indi arkalarından ben kapıyı kapattım
zaten kociş te bişey demedi biliyodu bi suçum olmadığını ailesinin kaprisini
eh sonunda kazananda ben oldum yine:kedi:
ayy süper olurdu ya
keşkeeea.s.
sorma jasmin çok sinirliyim eşimle kavga ettim onun yüzünden biliyorsunki biz dün hep akşama kadar gezecektik eşimle sinemaya falan gidecektik ama hepside hayal oldu cnmsenağlama saat 2 de çıkmış gelmiş uyandınızmı diye eşimde evet kalktık dedi hemen müsaitmisiniz girebilirmiyim falan demeden içeri daldi pizza yapacakmış benim fırında onun fırını bozulmuş ben nasıl sinirlendim eşim dediki abla bugün pazar biliyormusun dedi yani tatil evet biliyorum dedi ne yapabilirim hep yatıp duracakmısınız dedi utanmadan gittiklarinde saat 11:00 eşimde çok sinirlendi ama ben daha çok kızdım bizim evimiz ayrımı değilmi anlamıyorum dedim zaten cumartesi beraberdik dedim pazarımızıda zehir ettiler dedim eltimde vardı çocuklar ordan oraya koşup durdular çok sinirlendim eşimle tartıştık bu yüzden benim ne suçum var ben seni savunuyorum ama sen banada kızıyorsun dedi bana karşı böyle davranma dedi eşimide üzdüm
aa angelim sneinkideçookk sudan sebepmiş ama neyse geçmiş gitmiş barışmışsınız ya o ii
jazmin kurtulmuş oldun bu arada gidip gelmekten:)
jazmincim izmiri ben çok seviyorum yaşanacak diil bence ama kesinlikle gezilecek görülecek bi şehir ablamda orda bornovadalar inş gelcek oda haftaya ziyarete buraya ben her sene 5 kere falan gelirdim ama bu sene hiç gidemedim izmire seneye gelcez inşş
bizde bayramdan sonra gelcez izmire jasmin bornovada sadıcım var hastanenin karşısında oturuyor
bornova pınarbaşında cnm ayol açık adres vercem nerdeyse:)gelcem ama seneye inş görüşürüz cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?