Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haktancımm hoşgeldin özledik tabi seni haber olmaz olurmu DZCL ve angel hamileeeeee

hoşbuldum canımmm yaa ilk okudugumda çok sevindim ama sonradan anladımki şaka yapmışsın:bbo:

haktancım hoşgeldinnn..
sendemi yoktun nezamandır bende çok giremedim KK ya
bende değişik bişey yok şimdilik, bu arada 3 ayımız da bitti ya ne çabuk geçiyo günler opuyorumnanaktan

evet hayatım zaman çok çabuk geçiyo gerçekten
nasılsın

haktancım iyiyim çok şükür tabi ki şu her ay olağan yaşadığım regl sancısı olmasa dahada iyi olucam

hoşbuldum canımmm yaa ilk okudugumda çok sevindim ama sonradan anladımki şaka yapmışsın:bbo:

evet hayatım zaman çok çabuk geçiyo gerçekten
nasılsın

sevindim canım herşeyin yolunda olmasına
cssa şaka yapmış malesef değilim hamişmafoldumben
ben pek iyi değilim moralim bozuk işyeriyle sorunluyum canım hala primimi alamadım ve umutta yok başka bi yerle görüştüm geçen hafta şimdi cvp bekliyorum olumlu geçmişti herşer sadece bebiş için belki kabul etmezler çünkü sordu çocuk düşünüyomusun diye evet dedim ama ben seni arıcam dedi olumlu olumsuz bakalım ararsa bugün çok mutlu olucam bırakıcam tazminatı falan çıkıcam burdan(
birazda ağrılarım var belimde ve sol kasığımda sabah daha kötüydü ama şimdi azcık hafifledi:sinifsinif:
öle yani canımcım

kızlarrr kızlarrr biz geldikkkk
nasılsınız bakalım yeni bir hafta daha başlıyor inşallah çokkk güzel günler geçirirsiniz sağlıkla mutlulukla
bugüne iyi başladık çok şükür
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallahh

of yaa o da hiçbişeye benzemıyo yani
ben dogum kontrol hapı içmeye başladıktan sonra azaldı agrılarım çok şükür:Saruboceq:
ay hep böyle gereksiz söylentiler vardır ya yok evlenince geçer diyenler
evlenince geçmezse doğm yapınca geçer diyenler hep yalan benimkinde gram azalma olmadı
doğum kontrol hapıda kullanmıyorum

hoşgeldin jnazcım

canım benimyaa kıyamam ben sanaaa
inşallah hakkında hayırlısı olur bitanemm
inşalllah ağrılarında geçer bir an önce
bende varım kızlar yaa biraz geç farkettim topiği kaydirigubbakcemile3 37 günlük evliyim bende..
geç olsun güç olmasın canım hoşgeldin sende

uuuuuuffffss evet kandıramadım hep bu dzclin yüzünden iki dakkalığına hamile olsa ne olurdu acaba ben 5 aydır hamileyim bakk :)

hoşgeldin jnazcım nasılsınız bakalım
ee haktancım anlatsana nasıl geçti tatiliniz resim yok mu resim isterizz

tamam jnaz ama geçmişi okursa kandıramam tam haktanı yakalamıştım okumamışken ama olmadı neyse onu kandırabilirim inş onada başka biri hamile dicem ama kim olduğunu sölemem şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…