Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar valla kamyon çarpmış gibiyim aynı kaydirigubbakcemile3
dünde denize gitmiştik allahtan sonson eğlenebildim denizden çıktım duşumu aldım
eve geldiğimde regl olmuştu zamanlaması harikaydı, tabi gece çekteklerimi bir ben bilirim :çok üzgünüm:

Canım kıyamam yaaa:teselli:

Olsun son kez bir denize girmiş oldun canım...Ben de hasretim denize...Denize gidiyorum giremeden geliyorum yamafoldumben

Olsun son kez bir denize girmiş oldun canım...Ben de hasretim denize...Denize gidiyorum giremeden geliyorum yamafoldumben

walla kızlar bende dun denizdeydim çok dalga vardı ama çokda guzeldi böle bi çarpıyor dalga yerle bir oluyorsun koçişle oynadık denizde dalgada bizle oynadı

tamam kızlar fındık toplansın bi bakalım ne var ne yok ona göre sırayla gönderirim
dzcel sende yokmu kız fındık .:)

oh ne güzel
denize yakın yerlerde otumakta süper yani
istediğin zaman hoooppp denize:dilcikar:
bizde bekliyoruz ki senede 1 hafta 10 gün izin alalımda kaçalım bi yerlere
tadını çıkarın valla

Canım düşünmen yeterli;ama buralarda bulabilsem alcam vallahi ya:sinifsinif:
İyi ki hamiş değilimkaydirigubbakcemile3

oh ne güzel
denize yakın yerlerde otumakta süper yani
istediğin zaman hoooppp denize:dilcikar:
bizde bekliyoruz ki senede 1 hafta 10 gün izin alalımda kaçalım bi yerlere
tadını çıkarın valla

walla öle canım ya eşim zaten denizsiz yapamam diyor bende sevmezdim denizi haşemayla giriyorum ama girdikçe alışıyor insan güzelmiş yani :) yanamıyoruz o kadar olsuun
kurbaga gibi çıkmıyorum hiç sudan :)

ne güzel canım herşeyin tadını çıkarmak lazım tabi
sen evlendikten sonra kapandın canım dimi
kısa zamanda muhteşem uyum sağlamışsın valla tebrik ederim seni kuşummkaydirigubbakcemile5

bende yok ama ananemlerde var hersene onlardan alıyorum :jeyyar:

ben geld,m kızlarrr
nasılsınız???
özledinizmi beni bakalımzemuszemus
geçmişi okuyamadım malum 1 hafta olmayınca geçmişi okumak pek mğmkün olmuyo varmı yeni haberler?*
ne var ne yok nasılsınız?

ben geld,m kızlarrr
nasılsınız???
geçmişi okuyamadım malum 1 hafta olmayınca geçmişi okumak pek mğmkün olmuyo varmı yeni haberler?*
haktancım hoşgeldinnn..
sendemi yoktun nezamandır bende çok giremedim KK ya
bende değişik bişey yok şimdilik, bu arada 3 ayımız da bitti ya ne çabuk geçiyo günler opuyorumnanaktan

angeliimm bunlar hem denize yakın hemde fındık bahçeleri var bizim oda yokk mafoldumben
normal değilmi canım karadeniz bölgesi fındık bol ama oturupta bir avuç fındık yemiyorumdur
fındığı aksam serininde dalından koparıp yemek en büyük zevk güneşin altında hiçmi hiç çekilmiyor zor iş toplamak

bende yok ama ananemlerde var hersene onlardan alıyorum :jeyyar:

mafoldumben

ben geld,m kızlarrr
nasılsınız???

hoşgeldin cnm
nasılsın
nasıl geçti tatilin anlat bakalım:))

angeliimm bunlar hem denize yakın hemde fındık bahçeleri var bizim oda yokk mafoldumben

evet yaa mafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…