tamam jazmincim adres yolla bana fındık yollarım sana tamam cnm
kızlar valla kamyon çarpmış gibiyim aynı kaydirigubbakcemile3
dünde denize gitmiştik allahtan sonson eğlenebildim denizden çıktım duşumu aldım
eve geldiğimde regl olmuştu zamanlaması harikaydı, tabi gece çekteklerimi bir ben bilirim :çok üzgünüm:
Canım kıyamam yaaa:teselli:
Olsun son kez bir denize girmiş oldun canım...Ben de hasretim denize...Denize gidiyorum giremeden geliyorum yamafoldumben
kızlar valla kamyon çarpmış gibiyim aynı kaydirigubbakcemile3
dünde denize gitmiştik allahtan sonson eğlenebildim denizden çıktım duşumu aldım
eve geldiğimde regl olmuştu zamanlaması harikaydı, tabi gece çekteklerimi bir ben bilirim :çok üzgünüm:
Canım kıyamam yaaa:teselli:
Olsun son kez bir denize girmiş oldun canım...Ben de hasretim denize...Denize gidiyorum giremeden geliyorum yamafoldumben
walla kızlar bende dun denizdeydim çok dalga vardı ama çokda guzeldi böle bi çarpıyor dalga yerle bir oluyorsun koçişle oynadık denizde dalgada bizle oynadı
tamam kızlar fındık toplansın bi bakalım ne var ne yok ona göre sırayla gönderirim
dzcel sende yokmu kız fındık .:)
walla kızlar bende dun denizdeydim çok dalga vardı ama çokda guzeldi böle bi çarpıyor dalga yerle bir oluyorsun koçişle oynadık denizde dalgada bizle oynadı
tamam kızlar fındık toplansın bi bakalım ne var ne yok ona göre sırayla gönderirim
oh ne güzel
denize yakın yerlerde otumakta süper yani
istediğin zaman hoooppp denize:dilcikar:
bizde bekliyoruz ki senede 1 hafta 10 gün izin alalımda kaçalım bi yerlere
tadını çıkarın valla
walla öle canım ya eşim zaten denizsiz yapamam diyor bende sevmezdim denizi haşemayla giriyorum ama girdikçe alışıyor insan güzelmiş yani :) yanamıyoruz o kadar olsuun
kurbaga gibi çıkmıyorum hiç sudan :)
bende yok ama ananemlerde var hersene onlardan alıyorum :jeyyar:walla kızlar bende dun denizdeydim çok dalga vardı ama çokda guzeldi böle bi çarpıyor dalga yerle bir oluyorsun koçişle oynadık denizde dalgada bizle oynadı
haktancım hoşgeldinnn..ben geld,m kızlarrr
nasılsınız???
özledinizmi beni bakalımzemuszemus
geçmişi okuyamadım malum 1 hafta olmayınca geçmişi okumak pek mğmkün olmuyo varmı yeni haberler?*
ne var ne yok nasılsınız?
normal değilmi canım karadeniz bölgesi fındık bol ama oturupta bir avuç fındık yemiyorumdurangeliimm bunlar hem denize yakın hemde fındık bahçeleri var bizim oda yokk mafoldumben
bende yok ama ananemlerde var hersene onlardan alıyorum :jeyyar:
ben geld,m kızlarrr
nasılsınız???
özledinizmi beni bakalımzemuszemus
geçmişi okuyamadım malum 1 hafta olmayınca geçmişi okumak pek mğmkün olmuyo varmı yeni haberler?*
ne var ne yok nasılsınız?
angeliimm bunlar hem denize yakın hemde fındık bahçeleri var bizim oda yokk mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?