kız önemli deil mutlukız ne olcak özür dilemene gerek yok cnmm
angell gönder şu muratı temiz bi dayağı haketti angelim sen git sorsana ya müdüre nerde bizim pirimler de zaten maaşında azmış sabahtan akşama kadar ordasın yazık yaaa
anlıyorum angelim seni ama sakin olman gerekli inşallah hayırlı bir şekilde gelir iş haberin cnm bizede müjdeyi verirsin cnm yerimseniben
günaydın herkeseee :lepi:
angel inşallah cnm sen yeter ki inan
amiinn angelim inşş bu ay ama relaks ol relaks boşver primi patronu muratı sallaaaa düşünme tatlım ii düşün herşey güsel olacakk
geldim kızlar geldim
patron izinde o yüzden daha fazla ilgilenmem gerekti işlerle dosyalar düzenlemeler falan geçen hafta pek aktif olamadım aranızda haftasonuda çok yorulmuşum ya kolumu kıpırdatacak halim yok üzerine bide regl eklenince yemede yanında yat oldu yani:bbo:
WALLA ben bıktım fındıktan ya :)Selam canım a.s.
Sanada hayırlı haftalar...İnşallah,amin canım...
:roflol:
ben çok severim fındık...Hele ki taze fındık:kedi:
İnşallah canımcım umarım olur:Saruboceq:
inşallah canım tut tabiii bende tutacağımdoğrudur neclacığım allah kolaylık versin tatlım gerçekten ama sabrını verir allah bizim burası serinledi biraz inşallah zor olmassa tutacağım bende orucumu
benimde başıma darısıohhh gözün aydın canım
Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inş.:Saruboceq:
darısı başıma inş bu ayyy:Saruboceq:
geldim kızlar geldim
patron izinde o yüzden daha fazla ilgilenmem gerekti işlerle dosyalar düzenlemeler falan geçen hafta pek aktif olamadım aranızda haftasonuda çok yorulmuşum ya kolumu kıpırdatacak halim yok üzerine bide regl eklenince yemede yanında yat oldu yani:bbo:
geldim kızlar geldim
WALLA ben bıktım fındıktan ya :)
inşallah canım tut tabiii bende tutacağım
benimde başıma darısı
gunaydın hemşo nasılsın cnm
tamam jazmincim adres yolla bana fındık yollarım sana tamam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?