aaa dirim gelmiş hoşgelmiş aa o zaman ben yanıldım pamukcum bana bippp.
evet doğru sölüosun para hazırsa gerisi kolay işş pamuğum:)ayy seizin alışveriş işi daha zor herşeyden 2 tane Allah yardımcınız olsun kuzum
canım benim çok haklısınkoydum kız,her geçen gün çarpılar artıyor opuyorumnanaktan
içimdeki özlemde öle yane opuyorumnanaktan:kedi:
sen napıyosun?
ne hızlı yazıyosunuz öle
canım aklına kötü şeyler getirme
sen kendine,kendi sağlığına dikkat et
gereken besinlerini al
merhaba arkadaşlar ben geldiimm..
haftasonu memlkete gitmiştim malum, çoookk yoruldum ama güzeldi, gece 2 de geldik eve... 11 e kadar uyumuşumda ben:)
herkes iyimi keyifler yerinde mi
hoşbulduk şekerim opuyorumnanaktanaaa dirim gelmiş hoşgelmiş aa o zaman ben yanıldım pamukcum bana bippp.
evet doğru sölüosun para hazırsa gerisi kolay işş pamuğum:)ayy seizin alışveriş işi daha zor herşeyden 2 tane Allah yardımcınız olsun kuzum
canım benim hayırlısı olsundirimim evet tatlım sonunda biri gösterdi erkekmiş diğeride % 80 erkek tam göremiyor onu. biz tek t,yumurta ikiziyiz sanıyoduk ama değilmişiz şimdiye kadar kimse bilememiş çift yumurtaymışız o anda inşallah biri kız olur diye dua ettim ama artık hayırlısı..
canım hoşgeldinmerhaba arkadaşlar ben geldiimm..
haftasonu memlkete gitmiştim malum, çoookk yoruldum ama güzeldi, gece 2 de geldik eve... 11 e kadar uyumuşumda ben:)
herkes iyimi keyifler yerinde mi
canım benim hayırlısı olsun
bundan sonra tahmin etmeme kararı aldım vall :kedi:
cssa için de içime doğdu kızın olacak demiştim sana da :kedi:
içime yanlış mı doğmuş ne
ama bak jnaz'ın kızı olacak gibime geliyor
canım hoşgeldin
koydum kız,her geçen gün çarpılar artıyor opuyorumnanaktan
içimdeki özlemde öle yane opuyorumnanaktan:kedi:
sen napıyosun?
ne hızlı yazıyosunuz öle
onun her canı çektiğinde bebiş yaparsak nüfus patlaması olur kızkaydirigubbakcemile3hoşgeldin tatlım oh ne güzel gezdin geldin bende sıkıntıdan patlıyom burdaa
oh ne güzel şekercim ya sende yap hemen bi tane ne olacakki :) yazık ya canı çekmiş:ecrin_bebek:
nerdeydin dirimim bencede jnazın kızı olcak :)
anlat jnaz anlat
hoşgeldin jnazcım nasılsınız bakalım
ee haktancım anlatsana nasıl geçti tatiliniz resim yok mu resim isterizz
haktann sen nerelerdesin ya, sende kayıplara karıştın
ayy inşallahh
başlıyorum anlatmaya :)
ama hiçte öyle güzel bir durum değil
cumartesi gecesi abimlerin evine hırsız giriyor tamda namaz vakti abimlerle babamlar aynı binadalar aile apartmanı zaten neyse 2. kattaki abimin kapıda sürgü var açamamışlar 3. katta oturan abiminde bir gece önce misafirleri varmış geç gitmişler yengem önce uyumuş abimde kapıyı kilitlemeyi unutmuş neyse eve hırsız giriyor ve ilk holde yengemin çantalarını görüyor sadece birinde 10 euro ile 5 dolar varmış onları alıyorlar
babamda sabah namazı için camiye gider her sabah babamın sesini duyuyorlar babam namazdan dönmüş merdivende karşılaşıyorlar 2 kişilermiş babamda şaşırıyor ve abimin misafirleri zannediyor hayırdır diyo adamlarda biz şevkete bakmıştık diyip hızla koşuyorlar yanından ve kaçıyorlar
Allah korumuş babamı kızlaryaa ve herkes şok tabi ilk defa hırsız girdi evimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?