- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
amin dirimcim bende hep öyle dua ediyorum eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun diyejnazcığım Allah hayırlı evlatlar versin bak bende kız çocuklarına bayılırım,böyle barbie bebekli kıyafetler,çantalar,pespembe giyinmeleri felan bayılıyorum ama her zaman hayırlısını istemek gerekiyor
bende eşim için hayırlısı nereyse oraya düşsün demiştim,
pamukçuğum ne anlarım kız ben şiirden opuyorumnanaktan
ben kaba saba bir insanım dermişim :kedi:
okulum başlayacak zaten eylülde ders çalışacağım,haftaiçi de meşgalem sizsiniz valla opuyorumnanaktan
cssa canım sabah bankadaydım
ben değilde her gören güzelleştin diyo hayatım birde evet ilk tatlı istemişti halada tatlıya aşırı düşkünlüğüm vardzcel he yaa öyle :) tamam yapam sen az daha bekle :lepi:
jnazım anlat hadiii.. bide yüüzn parlamışsa ayanya baktığında kendini güzelleşmiş hissediyosan oğlun olucakmışmış bide ekşimi yedin ilk başta tatlımı .. tatlıysa hakkı geliyooo ekşiyse ayşeee :) bende tam tutmadı ama bakcaz dahaa
cssa m adedi yok ebnde garip bi durum var bişeyi yersem patlayana kadar yerim yemessem hiç yemem :) mesela bugün 11 dene yemişim sırnaşık şey
hımm tamam güzelim hemen atıyorum ağzıma bir tane :)jnazcım sende hurma ye bende yiyorum şimdi hem doğumu kolaylaştırıomuş hemde vitamin bakımından içinde yok yok
pamuğum sen kaç tane yiyosun bi günde hurma
onun her canı çektiğinde bebiş yaparsak nüfus patlaması olur kızkaydirigubbakcemile3
Allah hayırlısı nezamansa o zaman nasip eder inşallah
canım çok geçmiş olsun canımayy inşallahh
başlıyorum anlatmaya :)
ama hiçte öyle güzel bir durum değil
cumartesi gecesi abimlerin evine hırsız giriyor tamda namaz vakti abimlerle babamlar aynı binadalar aile apartmanı zaten neyse 2. kattaki abimin kapıda sürgü var açamamışlar 3. katta oturan abiminde bir gece önce misafirleri varmış geç gitmişler yengem önce uyumuş abimde kapıyı kilitlemeyi unutmuş neyse eve hırsız giriyor ve ilk holde yengemin çantalarını görüyor sadece birinde 10 euro ile 5 dolar varmış onları alıyorlar
babamda sabah namazı için camiye gider her sabah babamın sesini duyuyorlar babam namazdan dönmüş merdivende karşılaşıyorlar 2 kişilermiş babamda şaşırıyor ve abimin misafirleri zannediyor hayırdır diyo adamlarda biz şevkete bakmıştık diyip hızla koşuyorlar yanından ve kaçıyorlar
Allah korumuş babamı kızlaryaa ve herkes şok tabi ilk defa hırsız girdi evimize
sağol canım aynen öyle ama iyikide misafir zannetmiş saf babacığımGeçmiş olsun jnazcıım...
Kötü birşey ama babanın başına komik birşey gelmiş..Yani hırsızları misafir sanması:sinifsinif:
sağol canımm alamamışlarki fırsat bulamamışlar sanırımaaa jnazım büyük geçmiş olsun başka bişi almamışlar mı evden aay ben çok korkarım hırsızdan yaaa :sinifsinif:
tatilimiz guzeldı canım bi çok yere gıttık her gun değişik bi yere gittik yorulduk ama değişik yerler görmüş olduk
ama evimiz özlemişim çokk
burdayım canım tatildeydim döndüm
sen nasılsın?
ya şu örgü olayı beni çok bunaltıyor,geçen sene yeğenime kazak başladımjnazcığım Allah korumuş ya hırsızlar amatörmüş allahtan. Allah bi daha karşılaştırmasın tatlım ya
dirimim anlamaz olurmusuun anlarsın anlarsıın herşeyden anlarsın.. evet ya kız bebekler çok şirin oluyor yiyesi geliyo insanınnnn hayırlısııı.. bende bişeyler örüyüm diyorum ama bi türlü cesaret edemedim :kedi:
kızlarrr kızlarrr biz geldikkkk
nasılsınız bakalım yeni bir hafta daha başlıyor inşallah çokkk güzel günler geçirirsiniz sağlıkla mutlulukla
bugüne iyi başladık çok şükür
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallahh
canım benimyaa kıyamam ben sanaaa
inşallah hakkında hayırlısı olur bitanemm
inşalllah ağrılarında geçer bir an önce
geç olsun güç olmasın canım hoşgeldin sende
uuuuuuffffss evet kandıramadım hep bu dzclin yüzünden iki dakkalığına hamile olsa ne olurdu acaba ben 5 aydır hamileyim bakk :)
jnazım saol
jazminn sende koş gel hoşgeldiiin napıyoon
dirimim sen napıyon bakıyııım koydunmu çarpılarını takvimee
dzcel hamilelik psikolojisine alışamadın hemen dimi :)
alınyazım sen napıyooon nerdesin şşşşşşş
eee kimelr var başka parnaaak kaldırsıın bakıyııım
burdayım şekerim,valla kaçmadım ama yakında sıyırmaya az kaldı :gitme:
burdayım bitanem
canım inşallah eşinle aran düzelir.sonuçta onun suçu yok,sana destek vermiş
görümcenin düşüncesizliği
bak bana eşim yok yanımda,şimdi yanımda olsa hiç kavga etmezdim
hoş dün eşim telefonda kavgalarımızı özledim dedi fisfisfis
hoşuna gidiyodu sanırım :1shok:
canım ona da az kaldıkaydirigubbakcemile3
canım bende bunalımdayım ayla dikmenin anlamazdın'ı dinliyorum
çok acıklı :gitme:
kız yolsaydın şu muratın bıyıklarını Çok üzgünüm çoook
yok mu bıyığı felan
hayırlı olsun canım
güle güle büyüt
hoşgeldin canım
tatile mi gittin
canım nasılsın
pamuğum cinsiyetleri erkek mi yoksa
ben kaçırdım sanırım
angelıım bitanesim napıyon çok yoğunsun sanırım stres yapma bakıyıım
jnazım elbette haklsıın ama takdiri ilahi.. onlar seni etkiliyo ister istemez tatlım. dua et bol bol Allahın izniyle olmaz öyle bişey.. kendini rahat bırakki bebeğinde rahat etsin çok etkileniyolar talım ya.. Mevlam neyler neylerse güzel eyler.. Rabbime hepimize hayırlısını versin sağlıklat kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı..
merhaba arkadaşlar ben geldiimm..
haftasonu memlkete gitmiştim malum, çoookk yoruldum ama güzeldi, gece 2 de geldik eve... 11 e kadar uyumuşumda ben:)
herkes iyimi keyifler yerinde mi
ayy inşallahh
başlıyorum anlatmaya :)
ama hiçte öyle güzel bir durum değil
cumartesi gecesi abimlerin evine hırsız giriyor tamda namaz vakti abimlerle babamlar aynı binadalar aile apartmanı zaten neyse 2. kattaki abimin kapıda sürgü var açamamışlar 3. katta oturan abiminde bir gece önce misafirleri varmış geç gitmişler yengem önce uyumuş abimde kapıyı kilitlemeyi unutmuş neyse eve hırsız giriyor ve ilk holde yengemin çantalarını görüyor sadece birinde 10 euro ile 5 dolar varmış onları alıyorlar
babamda sabah namazı için camiye gider her sabah babamın sesini duyuyorlar babam namazdan dönmüş merdivende karşılaşıyorlar 2 kişilermiş babamda şaşırıyor ve abimin misafirleri zannediyor hayırdır diyo adamlarda biz şevkete bakmıştık diyip hızla koşuyorlar yanından ve kaçıyorlar
Allah korumuş babamı kızlaryaa ve herkes şok tabi ilk defa hırsız girdi evimize
hadi bakalım şekerim hayırlısı olur inşalllahhhaktan cım hoşgeldin
jnazım ahyırlsıı o zaman oğluşun olacak banada dedikleri çıktı çünkü :)
neyse kzılar biz kaçıyoruz ağrım tuttu içimde daralıyoo ay gelmessem bilinki doğurduum fisfisfis
çok sağol dirimcimyaacanım çok geçmiş olsun canım
iyiki abinlere yada babana bişey olmamış
Allah korumuş canım
valla bende çok korkarım bide aynı evde :1shok:
evet tatlım bende öyle düşündüm bi daha göstermesin rabbimjnazcığım Allah korumuş ya hırsızlar amatörmüş allahtan. Allah bi daha karşılaştırmasın tatlım ya
dirimim anlamaz olurmusuun anlarsın anlarsıın herşeyden anlarsın.. evet ya kız bebekler çok şirin oluyor yiyesi geliyo insanınnnn hayırlısııı.. bende bişeyler örüyüm diyorum ama bi türlü cesaret edemedim :kedi:
canım görüşürüzhaktan cım hoşgeldin
neyse kzılar biz kaçıyoruz ağrım tuttu içimde daralıyoo ay gelmessem bilinki doğurduum fisfisfis
haktan cım hoşgeldin
ya şu örgü olayı beni çok bunaltıyor,geçen sene yeğenime kazak başladım
kış bitti,kazak bitmedi yani :kedi:
ilk başlarda hevesli oluyorum sonra yarım kalıyor :kedi:
sağol canım aynen öyle ama iyikide misafir zannetmiş saf babacığım
eğer hemen kızıp bağırsaydı kötü birşey de yapabilirlerdi
sağol canımm alamamışlarki fırsat bulamamışlar sanırım
çünkü abim oturma odasına girselerdi laptop tlf lar cüzdanlar anahtarlar herşey ordaydı diyor ve birde abimin silah bulundurma ruhsatı var işinden dolayı silahıda duvar ünitesindeymiş
ne güzel canım yanmışsındır da iyice
canlarım ben fatura yatırmaya gidiyorum yineeeeekaydirigubbakcemile3
görevlerim devam ediyo
1 saate gelirim öptüm hepinizi
hoşbuldum bitanemm iyiyiz çok şükür ağrılarında hafiflemiştir inşallah[/B]
hoşgeldin jnazım nasılsın tatlımm
[
ben şimdi geldim bitanemm
yemekteydim
çok hızlı bi anda coşmuş herkesss
bende rüya sandım anlattığını
gerçektenmi olmuş canım
çok geçmiş olsun bitanemm ya
Allah ım babanı korumuş valla:Saruboceq:
hoşgeldin canımm nasılsınben geldim afiyet olsun herkese kızlar
pamuğum ben oğluşuma örmeye başladım bi takım yapıorum şimdi battaniyesi,alt açma örtüsü,alt açmasının yastığı veee kirli torbası çok şekerler ya alt açmasınıda yarıladım bi battaniyesi kaldı daha neler yapcam ona benn yemiş onu annesiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?