güle güle tatlımmcanlarım ben fatura yatırmaya gidiyorum yineeeeekaydirigubbakcemile3
görevlerim devam ediyo
1 saate gelirim öptüm hepinizi
çok şükür canımyaaaa neyseki girmemişler oturma odasına jnazım verilmiş sadakanız varmış bi daha olmaz inşşşş
inşallah jazmincimmEvet canım Allah korumuş...Umarım bir daha olmaz böyle birşey:Saruboceq:
hoşbuldum bitanemm iyiyiz çok şükür ağrılarında hafiflemiştir inşallah
hakkında hayırlısı ne ise o olsun belkide başka bir kapı açar sana kul sıkışmadıkça hızır yetişmez derler
evet olayda doğru canım bende ilk duyduğumda inanamıştım çok şükür bununla atlattık
hoşgeldin canımm nasılsın
oyy oyy oyy marifetli annesi var bebeğimizin
bende punch nakışından yapmak istiyorum bebek takımını güzelim bakalım bi ekim olsunda
hoşbulduk jnazzz iyiyim çok şükür ya sen ve bebiş nasılsınız cnm
öle canım ya ben de aptal gibi oldum bi hevesleniyorum bi bütün heveslerim kırılıyor tekrar bunlaım moduna geçiyorum öle yani saçma sapan günler geçiriyorum bu aralar(
sen nasılsın canımın içi
tamam canım görüşürüzcanlarım ben fatura yatırmaya gidiyorum yineeeeekaydirigubbakcemile3
görevlerim devam ediyo
1 saate gelirim öptüm hepinizi
hoşbulduk canım nasılsındirim pamukşeker simiramis haktannn hoşgeldiniz cnm hepiniz nasılsınız???
ayy punch nakışı çok güsel olurr ellerine sağlık cnmm
kıyamam ben sana yaa
canımıniçii yapma böyle inan bu zamanların çok değerli zor biliyorum ama keyif almaya baksan
çok şükür sağlığımız yerinde ailemiz yanında inşallah her isteğimize de ulaşacağız zamanla
görüşürüz canımkızlarr hadi bende çıkayım acıktık biraz
bide nohut koymuştum haşlanmaya üşenmezsem onun kabuklarını ayıklayıp buzluğa atacağım
öpüyorum hepinizi hoşçakalın şimdilikkkk
kızlarr hadi bende çıkayım acıktık biraz
bide nohut koymuştum haşlanmaya üşenmezsem onun kabuklarını ayıklayıp buzluğa atacağım
angelcığım prim için neden kesin bir tarih vermiyorlar
verecekler mi,vermeyecekler mi?belli değil
kızlarr hadi bende çıkayım acıktık biraz
canım nasıl olsuniyiyim dirimciğim sen nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?