işteeeeeee bu:)delikafadulden
24 senedir derken nasıl ,ya diyorum ya bende oturdum merak etme :teselli:canım benim saol, evet sabretmekten başka çare yok ama 24 yıldır ılk defa bu kadar çok evde oturuyorum o yzuden sıkıldım bıraz.neyse canımızı sıkmayalım şimdi baksana buraya gelinlikli melekler yağmaya başladıhihoyyyt
saolun kısçeler aslında başka resim vardı bu salak bilgisayar onu yüklemiyo büyük diyo ana nasıl küçülür bilen varmı?
24 senedir derken nasıl ,ya diyorum ya bende oturdum merak etme :teselli:
oturup evde ders çalıştım,sende inşallah girersin,sen şindilik düğüne odaklan bence
senin gelinliğin nasıl
canım benim düğünüm kapalı bı mekanda olacagı için taşlı taşlı bişey :)
üst kısmı ebru gündeşin sahnede giydiği gelinliğin aynısı altı o kabarık değil ama altı daha sade:)
canım benim bende düğüne odaklandım başka eglencem yok bu aralar.
saolun kısçeler aslında başka resim vardı bu salak bilgisayar onu yüklemiyo büyük diyo ana nasıl küçülür bilen varmı?
canım ebru gündeşin gelinliğini bilmiyorum24 senedir derken nasıl ,ya diyorum ya bende oturdum merak etme :teselli:
oturup evde ders çalıştım,sende inşallah girersin,sen şindilik düğüne odaklan bence
senin gelinliğin nasıl
canım benim düğünüm kapalı bı mekanda olacagı için taşlı taşlı bişey :)
üst kısmı ebru gündeşin sahnede giydiği gelinliğin aynısı altı o kabarık değil ama altı daha sade:)
canım benim bende düğüne odaklandım başka eglencem yok bu aralar.güzel yakışacaktır eminim ama :lepi:
kaldırdım kuzularım :1rolleyes:
canım ebru gündeşin gelinliğini bilmiyorumgüzel yakışacaktır eminim ama :lepi:
nete ebru gundes gelınlık yazınca cıkıyo tatlım hemen,merak edersen tabi:)
umarım yakışır provalarda herkes yakıştırdı ama zaten bence gelinlik giyen her kız guzel oluyo o yzuden rahatım , yakışmasa bile bi gelin masumluğu çöker suratıma heraldekaydirigubbakcemile3
hım şimdi baktım canım,üstü güzel ama eteği çok abartılı,bencede sade yaptır,gayet güzel,renk kırık beyaz mı yoksa ebru gündeşinki gibi mi olucakkaldırdım kuzularım :1rolleyes:
nete ebru gundes gelınlık yazınca cıkıyo tatlım hemen,merak edersen tabi:)
umarım yakışır provalarda herkes yakıştırdı ama zaten bence gelinlik giyen her kız guzel oluyo o yzuden rahatım , yakışmasa bile bi gelin masumluğu çöker suratıma heraldekaydirigubbakcemile3
ben gördümm
kimi beni mi mado yu mu :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?