Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

saolun kısçeler aslında başka resim vardı bu salak bilgisayar onu yüklemiyo büyük diyo ana nasıl küçülür bilen varmı?

made pek gorunmesende çok guzel bı gelın oldugun belli oluyo
allah bı yastıkta kocatsın mutluluğunuzu bozmasın
darısı bizim başımıza:Saruboceq:

dirimcim gerçekten ne güsel gelin olmuşsun
önden olan resminide görelim :jeyyar:

24 senedir derken nasıl ,ya diyorum ya bende oturdum merak etme :teselli:
oturup evde ders çalıştım,sende inşallah girersin,sen şindilik düğüne odaklan bence
senin gelinliğin nasıl

saolun kısçeler aslında başka resim vardı bu salak bilgisayar onu yüklemiyo büyük diyo ana nasıl küçülür bilen varmı?

canım sen bu resmi nerden yükledin imageshakeden mi?benim salak bilgisayar açmıyor o siteyi,ordan girdiğinde 800*600 mü ne onu seçersen açıyodu sanki
kız ben resimde göremiyodum,seninkini gördüm valla:dance:

Bilgisayar-programlar-painte gireceksin /dosya dan aç diyeceksin resmi bulacaksın/resim eğrilt var ordan küçülteceksin canem :)

kaldırdım kuzularım :1rolleyes:

madocuğum sen ne güzelsin kız,ay bide kiloluyum diyo klava:a.s.
sen ne zaman evlenmiştin

kızlaaaaaaaaaaar gelinlikçim aradı yarım teslim alıyorum gelinliğimiiiiiiiihihoyyythihoyyyt
canım gelinliğimin altı daha sade kabarık degıl o kadar ,kırık beyaz gelinliğim ,ayyy yarın alıcam bi heycan bastı inşallah guzel olmuşturkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…