kızlaaaaaaaaaaar gelinlikçim aradı yarım teslim alıyorum gelinliğimiiiiiiiihihoyyythihoyyyt
canım gelinliğimin altı daha sade kabarık degıl o kadar ,kırık beyaz gelinliğim ,ayyy yarın alıcam bi heycan bastı inşallah guzel olmuşturkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5delikafadulden
canım senin adına cok sevindim kimbilir ne kadar heyecanlanmış ve sevinmişsindir inşallah aynı heyecanı bende kısa zaman da yaşarıma.s.
canım hairan sonu diye karar almıştık ama cok sıkışmayalım diye hem de tayin zmanı olduğu için temmuzun sonu na erteledik gerci ii de oldu
haktancım tadını çıkar bu anların,siz anlattıkça bende yeniden yaşıyorum ne güzel ya
yok artık daha neler:dilcikar:Şenizdiriiiiiiiiiiiim bayıldım haaaaaa seni vaftiz annem ilan ediyorum:))
canım bencede eteği çok kabarık ebru gündeşinkızlaaaaaaaaaaar gelinlikçim aradı yarım teslim alıyorum gelinliğimiiiiiiiihihoyyythihoyyyt
canım gelinliğimin altı daha sade kabarık degıl o kadar ,kırık beyaz gelinliğim ,ayyy yarın alıcam bi heycan bastı inşallah guzel olmuşturkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5delikafadulden
kız taze gelinmişsin daha numaracı seni,her yerinden kilo fışkırıyormuş canım,kaydirigubbakcemile3temmuz 19 da evlenmiştik dirim bacım,sende fıstık gibisin haaaa
mısra dipçik gibi:)
canım çok erkan almışsın ben düğüne 1 hafta kala aldım.provayı son hafta yaptırdım,çünki çok zayıflıyordum,düğüne bir hafta kala gittiğimde aşırı zayıflamıştım,hemen daraltılar.bide gelinliğe ütü basıyorlar,son provadan sonra ben gelinliği düğüne 3 gün kala almıştım,çünki evde muhafaza etmek zor,gelinlikçide en azından dolaplarında askıda duruyor.birde gelinliği almaya geleceğim gün ütüyü bastı kırışmasın diye.yani senin daha ay var,belki daha fazla bi gelinlikçinle konuş,evde kötü olmasınhayırlısı olsun canım ,vardır bi hayır zaten hazıran temmuz farketmez iki türlüde zaman çok çabuk geçiyo.
kızlar bu arada ben bu gelinliği nasıl saklicamm muhafaza edicem yaa daha dugune 1 bucuk ay var,heycan yaptım
dirimcim ordamısınnn
ay çok utandım pardon madeya msıra hanım ihmal edersen bizi böle olur yeni adım mado benim ayrıca dirim koydu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?