Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım senin adına cok sevindim kimbilir ne kadar heyecanlanmış ve sevinmişsindir inşallah aynı heyecanı bende kısa zaman da yaşarıma.s.

canım senin adına cok sevindim kimbilir ne kadar heyecanlanmış ve sevinmişsindir inşallah aynı heyecanı bende kısa zaman da yaşarıma.s.

canım benim çok sağol, evet çok heycanlandım çünkü son halini çok merak ediyodumhihoyyyt
inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu yaşarsın senin düğün ne zamandı?

canım hairan sonu diye karar almıştık ama cok sıkışmayalım diye hem de tayin zmanı olduğu için temmuzun sonu na erteledik gerci ii de oldu

canım hairan sonu diye karar almıştık ama cok sıkışmayalım diye hem de tayin zmanı olduğu için temmuzun sonu na erteledik gerci ii de oldu

hayırlısı olsun canım ,vardır bi hayır zaten hazıran temmuz farketmez iki türlüde zaman çok çabuk geçiyo.

kızlar bu arada ben bu gelinliği nasıl saklicamm muhafaza edicem yaa daha dugune 1 bucuk ay var,heycan yaptım

haktancım tadını çıkar bu anların,siz anlattıkça bende yeniden yaşıyorum ne güzel ya

canım benim çok saol, o kadar boş vaktim varki valla herşeyin tadını ayrı ayrı çıkarıyorumkaydirigubbakcemile3
inşallah bizde sizin gibi mutlu oluruz bide guzel gelinler oluruza.s.

Ayyyyyyy kaçırdım herşeyi burda bir konuşmaya daldık arkadaşlarla
15-20 dk ya kadarda çıkacağım

Mado dondurmaları geldi aklıma delikafaduldenbir ara acaip dadanmıştım,evime yakın bir şubeleri vardı.Artıkım yok

diriiiiiiiiiiiim bayıldım haaaaaa seni vaftiz annem ilan ediyorum:))
yok artık daha neler:dilcikar:Şeniz
canım bencede eteği çok kabarık ebru gündeşin

temmuz 19 da evlenmiştik dirim bacım,sende fıstık gibisin haaaa
mısra dipçik gibi:)
kız taze gelinmişsin daha numaracı seni,her yerinden kilo fışkırıyormuş canım,kaydirigubbakcemile3

canım çok erkan almışsın ben düğüne 1 hafta kala aldım.provayı son hafta yaptırdım,çünki çok zayıflıyordum,düğüne bir hafta kala gittiğimde aşırı zayıflamıştım,hemen daraltılar.bide gelinliğe ütü basıyorlar,son provadan sonra ben gelinliği düğüne 3 gün kala almıştım,çünki evde muhafaza etmek zor,gelinlikçide en azından dolaplarında askıda duruyor.birde gelinliği almaya geleceğim gün ütüyü bastı kırışmasın diye.yani senin daha ay var,belki daha fazla bi gelinlikçinle konuş,evde kötü olmasın
dirimcim ordamısınnn

burdayım çok şeyler kaçırdın:jeyyar:

canım benim gelinliğin altı öyle tüllü falan kabarık değil daha sade benimkisi ,ebrununkıyle sadece üstlerimiz benziyo o kadar alt kısmı tamamen başka bi model

dirimcim bencede çok erken eve almak için ama gelinlikçim burası çok yogun dedi ki gerçekten çok fazla müşterisi var , burda muhafaza edersem başına bişey gelırse mesulıyet alamam dedi bende tırstım aslına bakarsan banada çok erken gibi geliyo, zayıflarsam yada kılo alırsam o onemlı degıl gotururum iki dakka yaparlar ama sonucta ordada dolapta durcak evde de dolapta durcak aman ne bilim akıl verin kafam karıstıCADIARZU

dirim bacım ben çok beğendim valla utanmana gerek yok
ah bacım aaaah o ince olduğum zamandı o halimin üstüne yedi kilo ekle duba kıvamındayım hepsi o adi hapın yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…