günaydınn kıslarr, hava nekadar güzel ya
inşallah düğünümdede hava böyle olur günlük güneşlik kaydirigubbakcemile3
çok güzelmiş canım ya çeşit gördükçe kararsız kalıyorum:çok üzgünüm:
Canım store un rengi senin mobilyualarının rengine bağlı.İlerde bayrak kırmızısı fon yaptıracağına göre store krem renkte olabilir
Benim mutfaktaki store beyaz,üstünde rengarenk çiçekler var.Mutfağımda duvarlar kayısı rengi,yemek masam sandalyem yeşil,halım yeşil.
Perdedeki oranj-yeşille çok uyum sağladılar.Umarım gözünde canlanmıştır cnm.
evet angelcim o filme kesinlikle randevu alınıo inş çok uzatmazlarda biran önce çektirip kurtulursun canımcm
Bahar yorgunluğuna karşı öğlen ayran, akşam rezene için
Beslenme Uzmanı Esra Kurtuluş, bahar yorgunluğunu azaltmanın tüyolarını verdi:
* Bahar yorgunluğunu Akdeniz diyeti ile atın. Katı yağı unutun, yerini zeytinyağı alsın.
* Günlük sıvı tüketimini artırın. Vücut gerekli sıvıyı karşılayamadığı takdirde halsizlik, konsantrasyon azalması gibi sorunlarla karşılaşılabilir. Bu nedenle de özellikle bahar aylarında kafein alımı azaltılmalı; yerine su, ayran ve taze sıkılmış meyve suları tercih edilmeli.
* Bahar aylarında en sık karşılaşılan durumlardan birisi de uykunun yeterli veya kaliteli düzeyde alınamamasıdır. Akşam yemeğinden sonra veya yatmadan önce ılık süt içilebilir, rezene, papatya, ıhlamur gibi sakinleştirici ve rahatlatıcı etkisi olan bitki çayları tercih edilebilir.
Gunaydin kizlar nasilsiniz :1hug:
h.b kızlarya kızlar birazdan keşfe çıkıcam inşallah çabuk biter
düğün 16 mayısta canım az kaldı ya sositosositoinş cnm bende bi an önce çektirip kurtulmak istiyorum ama korkuyorum da
sen çektirdinmi
ooo bu iyi oldu tatlım
ama ben hiç süt içemiyorum yaa
günaydın sensicim nasılsın
günaydın dzcel inş düğünün ne zamandı
inşallah canım bi atlatsak hayırlısıya şu düğünüdzcel harika bi düğün olacak endişelenme
öyle zaten kesin kaytarıyor kaydirigubbakcemile3kaytarıyo olmasınlar dzcel:)
angelcim çektirmedim ama çektik radyoloji teknikeriyim ya ben ordan biliorum inş çektirmeme gerek kalmaz ama kalırsada canımız saolsun tatlım sonuçta sağlık için gerekirse çektiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?