Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

neyi anladım canikom
canım ne tüpü ne filmi anlamadım ya

canım ben kist ameliyatı oldum ya ocakta dr 3 ay sonra geleceksin rahim filmi çekilcek dedi bu filmdede rahimde herhangi bi yapışıklık varmı tüplerim açıkmı yani bebek olmasına engel bi durum varmı ona bakılacak şimdi ben perşembe günü hastaneye gidip film için randevu alcam cssa da röntgen teknikeri ya bana bilgi veriyordu acısız felan diye

o zaman annenler yemek konusunda çok iyidir canım
bilirsin hep iyi yemek yapan aşçılar bolu dan çıkar
düzce de iyidir o konuda gerçi ama daha ben o kadar ilerleyemedim yemek konusunda :lepi:

evet canım gerçekten öyle dedem ahçı emeklisi anneminde üstüne yemek yapan bilmem ama ben onlardan el almamışım malesef
:dilcikar:

canım yeni evleneceklere hap tavsiye ediyorlar.ben kullanmadım.kisitm çıktı,düğüne 2 gün kala doktora gitmek zorunda kaldım kistten dolayı.doktor tatlı bir bayandı.evleneceğimi söyledim.keşke korunmak için önce hapa başlasaydın dedi.doktorun dediğine göre,eş korunuyor ya ondan işte ,ilk olduğu için yırtar atar dedi.kısacası herkeste olmak zorunda değil,sen merak etme bişey olmuyor canım
hap kilo aldırıyor,kist için kullanıyorum kahrolası kullanmayayım dedim,dibimde bitti,kullanıyorum şimdi,

dirimcim yok canım sadece bazı durumlarda çekilio
angelcim evet canım ben tam bahsetcektim yazmayı unutmuşum aynen öle bazı kapalı durumlarda açıo ve hamiş olunuo yani buda güzel tarafı dimi canımcım bazı hastanelerde ilaç bulunuo sen almıosun ama daha çoğunda da hastadan istenio onu randevu günü sölerler sana canım

dzcl bende evlenmeden bir ay önce başladım 3 ay falan içtim piyasadaki en ii ilaçtı (doktorlar söledi) yani yan etkisi en az olan bi ilaçtı amaa bende tüy artışına neden oldu bende hemen bıraktım diğer yöntemler daha ii bence çünki sonuçta ilaç bu illaki yan etkisi var sen bilirsin canım ben tavsiye etmiorum

insan ne kadar zorlanıyor ya tam bir bocalama dönemi ne yapsam ne etsem derken
zamanda yaklaşıyor anlamıyosun bile :1no2:

tekrar geçmiş olsun canım ya
ya aklıma ne geldi kızlar.yaklaşık 2 ay diana kullanıyorum.iki hafta önce 7 günlük ara da bıraktım geçen hafta adetin 5.günü tekrar başladım.kullandığım hap yarımdı zaten yani daha önce mide problemlerimden dolayı bırakmıştım,oyüzden tam 21 tane değildi.şimdi.3 tane hapım kalmış.hapı bitirdikten 2-3 gün sonra tekrar hasta olurmuyum.geçen hafta bitmişti hastalığım :uhm:

amaaaaan kadın olmak ne zor yaaaaaaaaaaa

aynen öle canım ya katılıorum sana

ozii kız olmuş şimdide takvimdeki bebiş ve 3weeks yazıo boşver sıkma canını ya olmazsa olmasınn sen üzme kendinii ii davran kendine:) :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

ben de sırf yan etkileri olur diye içmek istemiyorum, diğer türlüde nasıl olur onuda bilmiyorum
ay ne zor muş hakikaten kadın olmak yaaaa senağlama

merhabalar ben 3,5 yıllık evliyim . ama yeni evli gibiyim. evlilikte birbirinize olan saygınızı yitirmezseniz evliliğiniz hiç eskimez benden söylemsi kızlar. :dance:

merhabalar ben 3,5 yıllık evliyim . ama yeni evli gibiyim. evlilikte birbirinize olan saygınızı yitirmezseniz evliliğiniz hiç eskimez benden söylemsi kızlar. :dance:

Hoşgeldin cnm.Doğru bir noktaya temas etmişsin.Evliliğin temeli sevgiden öteye saygıya bağlı kesinlikle katılıyorum.

kızlar araştırma yapıyordum :çok üzgünüm:
kızlar bilen yokmu şu diana hapını erken bırakırsam,regli olurmuyum hemen :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…