üzülme canım
böyle düşünürsen hiç bitmez yarın.
inş. senin için kolay bir gün olur .
evt canım bende bugünlerde çok istemeye başladım
yani kendimi hamile düşünüyorum hayal kuruyorum
eh özi yeni hamileydi anlattıklarından etkilendim
pamuk gibi ikizim olsun istiyorumm tabi Allah tan hayırlısı ama
eşim çok istiyor ikiz ve dua ediyor hep oda artık yeter dedi an önce
bebeğimiz olsun diyor
aman ya hadi hamile kalamazsam naparım ben
angell ne konuştuk öle düşünme lütfen canım yaaa olur inş neden lmasın yapma böle
Ben geldim resmen sürünerek,öğleden sonra aniden başka bir kuruluşa yarım gün görevlendirildim,apar toparda çıktığım için sizlere haber veremedim.Gittiğim kuruluştada net yoktu.
4,5 saattir temizlik yapıyorum.Bugün işten yarım saat kadar erken çıktım eve geldim dünki yemeklerin yanına makarna ekledim.Kociş geldi,yemeğini yedi ama odasında bir çalışması vardı epey oyalandı.Benide yanına çağırdı işe gecikmeli başladım.Mutfağı resmen indirdim yeniden düzenledim.Büyük bir erzak dolabı yaptırmıştık,epeydir gözüme çarpıyordu düzenleyeyim diye.
Mutfakta çok oyalandım((((((Bütün ev bitti ama bende bittim.Bu yorgunluğun üstünede iki koca havuç dilimi kek yedim.Şimdi kara kara düşünüyorum eşim gelince isterse yok.Yeniden mi yapsam ne (((((
Sizler naptınız,geçmişi okuyamadım.Angelcım msj nı aldım önce topiğe bakayım burda mısın dedim,olmasaydın özelden yazacaktım.
Ben geldim resmen sürünerek,öğleden sonra aniden başka bir kuruluşa yarım gün görevlendirildim,apar toparda çıktığım için sizlere haber veremedim.Gittiğim kuruluştada net yoktu.
4,5 saattir temizlik yapıyorum.Bugün işten yarım saat kadar erken çıktım eve geldim dünki yemeklerin yanına makarna ekledim.Kociş geldi,yemeğini yedi ama odasında bir çalışması vardı epey oyalandı.Benide yanına çağırdı işe gecikmeli başladım.Mutfağı resmen indirdim yeniden düzenledim.Büyük bir erzak dolabı yaptırmıştık,epeydir gözüme çarpıyordu düzenleyeyim diye.
Mutfakta çok oyalandım((((((Bütün ev bitti ama bende bittim.Bu yorgunluğun üstünede iki koca havuç dilimi kek yedim.Şimdi kara kara düşünüyorum eşim gelince isterse yok.Yeniden mi yapsam ne (((((
Sizler naptınız,geçmişi okuyamadım.Angelcım msj nı aldım önce topiğe bakayım burda mısın dedim,olmasaydın özelden yazacaktım.
Gazozlu kek yapıyorum canlarım yarın sonucu bildiririm
günaydın kıslarr
hafta sonu c tesi herkes mışıl mışıl uyurrr angel çalışırr:-(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?