Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

angell ne konuştuk öle düşünme lütfen canım yaaa olur inş neden lmasın yapma böle

lütfen olumsuz düşümeyelim kızlar
biliyorsunuz bu durumlarda psikolojide etkiliyor
güzel şeyler düşünmeye çalışalım

bence angel sen ikiz olursa onlara nasıl bakacagını düşün canım
çok yorulacaksın hemde çokkk

Ben geldim resmen sürünerek,öğleden sonra aniden başka bir kuruluşa yarım gün görevlendirildim,apar toparda çıktığım için sizlere haber veremedim.Gittiğim kuruluştada net yoktu.

4,5 saattir temizlik yapıyorum.Bugün işten yarım saat kadar erken çıktım eve geldim dünki yemeklerin yanına makarna ekledim.Kociş geldi,yemeğini yedi ama odasında bir çalışması vardı epey oyalandı.Benide yanına çağırdı işe gecikmeli başladım.Mutfağı resmen indirdim yeniden düzenledim.Büyük bir erzak dolabı yaptırmıştık,epeydir gözüme çarpıyordu düzenleyeyim diye.
Mutfakta çok oyalandım((((((Bütün ev bitti ama bende bittim.Bu yorgunluğun üstünede iki koca havuç dilimi kek yedim.Şimdi kara kara düşünüyorum eşim gelince isterse yok.Yeniden mi yapsam ne (((((
Sizler naptınız,geçmişi okuyamadım.Angelcım msj nı aldım önce topiğe bakayım burda mısın dedim,olmasaydın özelden yazacaktım.

hoşgeldin tatlım

bizde seni merak etmiştik mısra
kulagını çınlattık yani
ellerine saglık
eminim mis gibi olmuştur heryer.

bence kek falan yapma
zaten yorgunsun
dinlen güzel bir uyku çek derim

yarın yaparsın artık keki.

Tatlım yarın evdeyim.Temizliği bugünden yapmamın sebebide eşimin temizlikten nefret etmesi.Böyle iyi oluyor birbirimize daha çok zaman ayırabiliyoruz .Öğleden sonra dışarda epey işim var,sabah gelirim topiğe inşallah.Pazar günü nöbetciyim ((((

günaydın kıslarr
hafta sonu c tesi herkes mışıl mışıl uyurrr angel çalışırr:-(((

Gazozlu kek yapıyorum canlarım yarın sonucu bildiririm

mısraam bir kek delisi olaraktan sonucu bekliyorum
yarın bende zebra kek yapıcam ama nasıl bi tepside yapıcam bende normal kalıp var bide tart kalıbı var o çok ince öbürüde derin nasıl bişeyde yapcam sen nede yapmıştın tatlım:uhm:

iyidir ya yeni kalkmıştım ben de hemen pc başına koştum ne var ne yok diye :) sen neler yapıyorsun

napayım bende cnm çalışıyorum
kahvaltı yaptım çay içiyorum
yavaş yavaş güne başlıyoruz işte

günaydın kızlar
buğün birçok arkadaş yok
c.tesi evlerindeler herkescikkk

teolog günaydın

angel afiyet olsun canım inş. günün cabucak geçer.

cssa kahvaltı yaptınmı canım
evinemi geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…