balim hoşgeldin c.teside mi çalışıo seninki:)
geç oldu ama sanada saatler olsun canım.ayy yazdım gitmedi silindi sinirlendimmm
canım evet kahvaltımı yaptm evime geldim bugün gezmelere gitcez:)koçişimin dedesine gitcez ilçede onlar orda kalcaz yarın gelcez sen napcaksın yazmıştım ama yazmışsın bende aynı işlemleri geçen gün yaptırdım:)
ahh canım benimaa bana kuaför deme çakır gözlüm bir saclarım vardı belime inen 3 ay önce kırık aldırayım dedim omuzlarıma kadar kesti sinirimden aglayacaktım kaşlarımı da adile naşit kaşı gibi aldı saolsun saçlarım uzuyor cok şükür ama düğün öncesi eski uzunluğunda olsaydı keşke bugün bir değişiklik olmazsa evdeyim bir ara hava almak için çıkabilirim
günaydın kızlar kocişi işe yolladım hemen foruma girdim biraz bakim dedim sonra ortalığı toplucam
teolog bende tokatta yaşadığım dönemlerde bi sürü kuaför gezdim bi tane kendime göre bulamadım kaşlarımı bi türlü düzgün alamıolardı çok şükür memlekete geldim ve kavuştum kuaförüme sonunda
afedersin cnm bnm ama asıl salaklık bende bnm çok ii bir kuaförüm vardı ark ların aklına uyup değiştirdim yüzümü de aynı kuaföre aldırıyordum oradaa hemen saçımı kestirdim hemen kaşımı aldırdım hemen yüzümü sonuş saclarımın yarısından fazlası gitti kaşlarım ipince oldu yüzümde önceden hiç sivilce cıkmazdı aldırdıktan sonra suratım sivilcelerle doldu anam boşuna dememiş el ağzına bakan sel ağzına varır ah akılsız kafm ah hala sivilce izlerini taşıyorumklava:
teolog bende tokatta yaşadığım dönemlerde bi sürü kuaför gezdim bi tane kendime göre bulamadım kaşlarımı bi türlü düzgün alamıolardı çok şükür memlekete geldim ve kavuştum kuaförüme sonunda
aynen ya bende bekarken sürekli aynı kuaföre
giderdim kaşlarımıda tam istediğim gibi alıyordur
buradaki bayan çok incelti bende
kalın severim
inş. bu sefer düzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?