Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

afiyet olsun teolog
buğün evdesin sende dimi

ben eşim işe gittikten sonra kuaföre gitmryi düşünüyorum
saçlarımı kestirecegim kaşlarımı
aldıracagım.

kaşlarımı incecik almıştı
uzattım biraz kalınlaştıracak inş
.

ayy yazdım gitmedi silindi sinirlendimmm
canım evet kahvaltımı yaptm evime geldim bugün gezmelere gitcez:)koçişimin dedesine gitcez ilçede onlar orda kalcaz yarın gelcez sen napcaksın yazmıştım ama yazmışsın bende aynı işlemleri geçen gün yaptırdım:)

aa bana kuaför deme çakır gözlüm bir saclarım vardı belime inen 3 ay önce kırık aldırayım dedim omuzlarıma kadar kesti sinirimden aglayacaktım kaşlarımı da adile naşit kaşı gibi aldı saolsun saçlarım uzuyor cok şükür ama düğün öncesi eski uzunluğunda olsaydı keşke bugün bir değişiklik olmazsa evdeyim bir ara hava almak için çıkabilirim

günaydın kızlar kocişi işe yolladım hemen foruma girdim biraz bakim dedim sonra ortalığı toplucam

teolog bende tokatta yaşadığım dönemlerde bi sürü kuaför gezdim bi tane kendime göre bulamadım kaşlarımı bi türlü düzgün alamıolardı çok şükür memlekete geldim ve kavuştum kuaförüme sonunda

balim hoşgeldin c.teside mi çalışıo seninki:)

evet ya cteside calışıo az önce cıktı
işi erken biterse akşama tekirdağa gidebiliriz teyzemlere yemeğe gitmemişik onlar cağırdı
ama gec gelirse yine gidemicez.

geç oldu ama sanada saatler olsun canım.
inş. dedenizin orda güzel vakit geçirirsiniz canım.havada çok güzel burda.
umarım sisin ordada böyle güzeldir daha keyifli olur
.
ahh canım benim
ben deçok uzatmıştım saçımı düğün için
uzun saç çok gzüel oluyor gelinlikte
benim saçlarımda sırtıma geliyordu
ama evlenince kestirdim hemde çok kısa
kullaklarımda açlarım düşün.
saçlarınıda uzat canım kaşlarınıda kalınlaştır
bence gelinlikte çok güzel oluyor.

günaydın kızlar kocişi işe yolladım hemen foruma girdim biraz bakim dedim sonra ortalığı toplucam

günaydın hoşgeldin canım
aman ev işleri hiç bitmiyorki
biz evde iki kişiyiz hergün halının üstünde birşey görüyorum
kim yapıyor anlamdım

afedersin cnm bnm ama asıl salaklık bende bnm çok ii bir kuaförüm vardı ark ların aklına uyup değiştirdim yüzümü de aynı kuaföre aldırıyordum oradaa hemen saçımı kestirdim hemen kaşımı aldırdım hemen yüzümü sonuş saclarımın yarısından fazlası gitti kaşlarım ipince oldu yüzümde önceden hiç sivilce cıkmazdı aldırdıktan sonra suratım sivilcelerle doldu anam boşuna dememiş el ağzına bakan sel ağzına varır ah akılsız kafm ah hala sivilce izlerini taşıyorumklava:

ahh canım benim düzelir inş sen bi daha bildiğinden şaşma

aynen ya bende bekarken sürekli aynı kuaföre
giderdim kaşlarımıda tam istediğim gibi alıyordur
buradaki bayan çok incelti bende
kalın severim
inş. bu sefer düzelecek

günaydın hoşgeldin canım
aman ev işleri hiç bitmiyorki
biz evde iki kişiyiz hergün halının üstünde birşey görüyorum
kim yapıyor anlamdım
[/QUOTE]

bend anlamıyorum kim yapıo hergün temizlik yapmıyorum artık ilk zamanlar hergün yapıodum şimdi ortalığı topluyorum tamam canım ne zaman isterse o zaman temizlik yapıyorum bide gelen giden hiç bitmiyo ki bize kaydirigubbakcemile

kızlar ben kuaförümden vazgecmem evlendikten sonra fazla gdemedim 2 3 kez ama sac kestirceksem mutlaka ona giderim kaş kendim alıyorum zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
ya nişanlım nikah da bnm izleri kapatıcıyla yok etmeye çalıştıgımı fark etti nasıl dlga gecti bnmle saç uzar kaş da çıkar ama sivilce izlerinden kurtulabilirmiyim bilmiyorum

teolog bi sürü ürün veya evde yapılan leke maskeleri var sitemizdede var bi araştır derim ha ayrıca ben bi ilaç biliorum ama doktora danışmadan ilaç kullanman doğru deil sağlıkçı etiğine uymuo gerçi o krem yan etkisi pek olmayan bişi ama sen önce bi araştır bide cildiyeye git sorununa hemen çözüm bulursun tamam mı canım

çakkııırr kız çıkcam birazdan hadii bi cvp ver dün yazmışsın ya bana ona cvp yazdım da bak bi gelmiş mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…