Made sen nasılsın cnm?
Kociş geldi mi?
angelcım iyi geçti misafirler baya bi memnun kaldı döktürdüm resmennnnnn memnun kaldılar vallahi
madecim eşim bi yerede gitmiyoo ama anlayamadımm neden öyle olduk
bu haftasonları niye böyle oluyo hep ya
dinleneceğimiz yerde hep yorgunuz hadi evlenenler neyse diyecem ev işi falan ama
ben daha evlenmedim ama bende çok yorgunum mirmirmirmir
bu dünyanın işi hiç bitmezz ya :1no2:
Angel sen neler yaptın tatlım?
canım kendini tanıtırmısın hihoyyyt
teşekkür ederim canım,darısı hepinizin başınadirimcim bu arada Allah huzurla oturmayı nasip etsin yeni evinde :Saruboceq:
hOŞGELDİN CNM.
Şimdi giriş sorularımız başlıyor.
Kaç yaşındasın?
Çalışıyormusun,öyleyse ne iş yapıyorsun?
Eşin ne iş yapıyor?
Ne kadarlık evlisin?
Evlilik nasıl gidiyor?
canım bende 26 ekimde evlendim kaydirigubbakcemile3tabiki memnuniyetle, bizsde 25 ekimde evlendik, evlendikten 1,5 ay sonra eşim bi devlet dairesi atandı.bende devlette çalışıyorum, evimiz ailelerimiz burda dolayısyla tayin alamıyorum.şuanda ailemle kalıyorum arada kayınvalideme gidiyorum.evide kalamıyorum yalnız korkarsın bişey olur diye müsade etmiyolar.maalesef bekar evlilerden takılıyorum...
canım biz çankaya nüfusa gittik,ondan önce muhtardan bir kağıt almış olabiliriz,çok hatırlamıyorum.kızlar bizimmm kimliklerimiz hala değişmedi nasıl değiştiriyoruz biliyo msun
tamam canım görüşürüzkızlar ben bi nüfusa gidip geleyim
maşallah kız,canım çekti valla,ellerine sağlıkmısracım eve gittim ilk önce mercimek çorbası yaptımmmm hemen salatamı yaptım tavukları koydum kızarması için sonra senin verdiğin mozaik pastayı yaparken geldiler sonra pilavımı yaptımmm yediler falan ama çok şaşırdılarrr beklemiyolardı ama eşimi takdir ettimmm bir kez daha benden çekinmelerini çok iyi sağlıyorrrrr
canım bende 26 ekimde evlendim kaydirigubbakcemile3
eşin yeni atandığı için,adaylığı dolmadan tayin isteyemiyorsunuz değil mi?
sen mi eşinin yanına gideceksin,yoksa eşin mi senin yanına :uhm:
üf ya bu ayrılıkta zor oluyordur kesin,bizde askerlikte ayrı kalıcağız,keşke ankara çıksa eşimede ah ah çok hayal kuruyorum senağlama
sen kaç yaşındasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?