Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

üf ya bilgisayarımda 100 MB'lık yerim kalmış.sürekli uyarı veriyor Çok üzgünüm çoook

aa mısra gelmiş,hoşgelmiş,teşekkür ederim canım senin haftasonun nasıl geçti hihoyyyt

angelcım iyi geçti misafirler baya bi memnun kaldı döktürdüm resmennnnnn memnun kaldılar vallahi
madecim eşim bi yerede gitmiyoo ama anlayamadımm neden öyle olduk

iyi olmuş canım döktürdüğün boşver onlar utnasınlar sana destek olmadıklarından ilgilenmediklerinden

bu haftasonları niye böyle oluyo hep ya
dinleneceğimiz yerde hep yorgunuz hadi evlenenler neyse diyecem ev işi falan ama
ben daha evlenmedim ama bende çok yorgunum mirmirmirmir
bu dünyanın işi hiç bitmezz ya :1no2:

hiç bitmez canım hiççç
sen esas evlenince görecen dünyanın işini:1shok:

Angel sen neler yaptın tatlım?

iyiyim canım bende hastasonum güzel ve yorgun geçti
yanımdaki arkadaşta gelince rahatladım
sen nasılsın canım

canım kendini tanıtırmısın hihoyyyt

tabiki memnuniyetle, bizsde 25 ekimde evlendik, evlendikten 1,5 ay sonra eşim bi devlet dairesi atandı.bende devlette çalışıyorum, evimiz ailelerimiz burda dolayısyla tayin alamıyorum.şuanda ailemle kalıyorum arada kayınvalideme gidiyorum.evide kalamıyorum yalnız korkarsın bişey olur diye müsade etmiyolar.maalesef bekar evlilerden takılıyorum...

dirimcim bu arada Allah huzurla oturmayı nasip etsin yeni evinde :Saruboceq:
teşekkür ederim canım,darısı hepinizin başına
angele katılıyorum evlendikten sonra hiç işin bitmiyor,haftasonları işle geçiyor hep,bu haftasonuda geçmiş olsuna gideceğiz,eşimin amcasına,yani şöyle ayakarımı uzatıp tüm gün tembellik yapamıyorum,bekarlık sultanlık valla
kızlar bu diana kilodan ziyade bende tüylenme yapıyor ya,yüzümde ani senağlama
ah bahtsız başım senağlama
ya yaralım nerde

mısracım eve gittim ilk önce mercimek çorbası yaptımmmm hemen salatamı yaptım tavukları koydum kızarması için sonra senin verdiğin mozaik pastayı yaparken geldiler sonra pilavımı yaptımmm yediler falan ama çok şaşırdılarrr beklemiyolardı ama eşimi takdir ettimmm bir kez daha benden çekinmelerini çok iyi sağlıyorrrrr

hOŞGELDİN CNM.
Şimdi giriş sorularımız başlıyor.
Kaç yaşındasın?
Çalışıyormusun,öyleyse ne iş yapıyorsun?
Eşin ne iş yapıyor?
Ne kadarlık evlisin?
Evlilik nasıl gidiyor?

şutarafagitti 24 yaşındayım, kamu kuruluşunda 2 yıldır mühendis olarak çalışıyorum, eşimle aynı meslekteyiz, o başka şehirde maalesef, 6 aylık evliyiz fakat sadece 45 gün beraber geçirebildik tam tamına.evlilik güzel gitcek ama eşim yok ((

canım bende 26 ekimde evlendim kaydirigubbakcemile3
eşin yeni atandığı için,adaylığı dolmadan tayin isteyemiyorsunuz değil mi?
sen mi eşinin yanına gideceksin,yoksa eşin mi senin yanına :uhm:
üf ya bu ayrılıkta zor oluyordur kesin,bizde askerlikte ayrı kalıcağız,keşke ankara çıksa eşimede ah ah çok hayal kuruyorum senağlama
sen kaç yaşındasın canım

kızlar bizimmm kimliklerimiz hala değişmedi nasıl değiştiriyoruz biliyo msun
canım biz çankaya nüfusa gittik,ondan önce muhtardan bir kağıt almış olabiliriz,çok hatırlamıyorum.

kızlar ben bi nüfusa gidip geleyim
tamam canım görüşürüz

maşallah kız,canım çekti valla,ellerine sağlık

ne güzel aramızda bi gün var süprizzzzz evet adylık dolmadan tayin isteyemiyoruz , bizim evimiz burda hayatımızı kurduk buraya inş imkanlar el verirse o gelmeye çalışacak, olmadı ben gitcem.ya benim gitmem çok kolayda gitmek istemiyoruz dönüşümüz olmaz diye ama bakalım nolcak.aslında vakit çok çabuk geçiyo arkana bakınca ama geçerken zor geçiyo işte.

inan çok zor,bizim nişanlılığımızın 8 ayıda ayrı geçti ozaman askerdi,şimdi evlendik yine ayrıyız bizim kaderimize yazılmış galiba.

göZün korkmasın aslında askerlikten canım, gerçekten çok güzel ve çok gururlu bi durum fakat özlem çok zor işte.medeni hal değiştikçe bekleyişte o kadar zorlaşıyo.siz bi hayat paylaşıyosunuz o durumda çok zor işte.ama inş dediğin gibi dua edelim eşinin askerliği buraya çıksın ya bi umut yerimseniben ne zaman askerlik yakınmı ve sizin evlilik nasıl gidiyo hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…