canım kısmetse bu sene ya ağustos yada aralık istiyoruz.ah eşekliğime doymayayım,geçen sene bana hiç seneye giderim demedi,çalıştığı yer tecil ediyordu.29 yaşına kadar askerlik yok dedi,bende ooo 3 sene var diyerek evlendim,kandırdı beni yani :dilcikar:ne güzel aramızda bi gün var süprizzzzz evet adylık dolmadan tayin isteyemiyoruz , bizim evimiz burda hayatımızı kurduk buraya inş imkanlar el verirse o gelmeye çalışacak, olmadı ben gitcem.ya benim gitmem çok kolayda gitmek istemiyoruz dönüşümüz olmaz diye ama bakalım nolcak.aslında vakit çok çabuk geçiyo arkana bakınca ama geçerken zor geçiyo işte.
inan çok zor,bizim nişanlılığımızın 8 ayıda ayrı geçti ozaman askerdi,şimdi evlendik yine ayrıyız bizim kaderimize yazılmış galiba.
göZün korkmasın aslında askerlikten canım, gerçekten çok güzel ve çok gururlu bi durum fakat özlem çok zor işte.medeni hal değiştikçe bekleyişte o kadar zorlaşıyo.siz bi hayat paylaşıyosunuz o durumda çok zor işte.ama inş dediğin gibi dua edelim eşinin askerliği buraya çıksın ya bi umut yerimseniben ne zaman askerlik yakınmı ve sizin evlilik nasıl gidiyo hihoyyyt
hoşgeldin nasılsın canım,doktora gittin mi hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kızlar herkese günaydın ben geldim........:CüvCüv:
hoşgeldin nasılsın canım,doktora gittin mi hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
canım kısmetse bu sene ya ağustos yada aralık istiyoruz.ah eşekliğime doymayayım,geçen sene bana hiç seneye giderim demedi,çalıştığı yer tecil ediyordu.29 yaşına kadar askerlik yok dedi,bende ooo 3 sene var diyerek evlendim,kandırdı beni yani :dilcikar:
canım inşallah eşin gelir ankaraya,şimdi yerinde rahatsa senin içinde zor olur başka şehir.eşin şehir olarak yakın mı?
evet canım sonunda mesa hastanesi ve prof.dr mete güngör de karar kıldım.cuma görüştük,tahlilleri yeniletmedi bana bir dizi program uygulattı...önce diyetetik e gittim vücuttaki yag vs oranına bakıldı kan degerleri göz önüne alınarak bir diyet programı hazırlattı..sonra karaciger ve kalp e baktırdı bi sorun cıkmadı,spor önerdi,bende aynı gün benim evime teb otel yakın ankaradakiler bilirler oranın platesine kayıt oldum çünkü aletli spor önermedi...yani genel bi görüşmeydi...
geçmiş olsun canım, inş ciddi bişey yok galiba dimi
canım güzel bir hastane,her şeyine bakıyorlar anladığım kadarıyla,canım vücutta yağ oranları yüksek mi çıktı,canım bide kaç kiloyla hamile kaldın fisfisfisevet canım sonunda mesa hastanesi ve prof.dr mete güngör de karar kıldım.cuma görüştük,tahlilleri yeniletmedi bana bir dizi program uygulattı...önce diyetetik e gittim vücuttaki yag vs oranına bakıldı kan degerleri göz önüne alınarak bir diyet programı hazırlattı..sonra karaciger ve kalp e baktırdı bi sorun cıkmadı,spor önerdi,bende aynı gün benim evime teb otel yakın ankaradakiler bilirler oranın platesine kayıt oldum çünkü aletli spor önermedi...yani genel bi görüşmeydi...
hayır canım ciddi bişey degil....bebek bekliyorum...:CüvCüv:bu arada hoşgeldin...
teşekkür ederim canım,darısı hepinizin başına
angele katılıyorum evlendikten sonra hiç işin bitmiyor,haftasonları işle geçiyor hep,bu haftasonuda geçmiş olsuna gideceğiz,eşimin amcasına,yani şöyle ayakarımı uzatıp tüm gün tembellik yapamıyorum,bekarlık sultanlık valla
kızlar bu diana kilodan ziyade bende tüylenme yapıyor ya,yüzümde ani senağlama
ah bahtsız başım senağlama
ya yaralım nerde
şutarafagitti 24 yaşındayım, kamu kuruluşunda 2 yıldır mühendis olarak çalışıyorum, eşimle aynı meslekteyiz, o başka şehirde maalesef, 6 aylık evliyiz fakat sadece 45 gün beraber geçirebildik tam tamına.evlilik güzel gitcek ama eşim yok((
kızlar herkese günaydın ben geldim........:CüvCüv:
evet canım sonunda mesa hastanesi ve prof.dr mete güngör de karar kıldım.cuma görüştük,tahlilleri yeniletmedi bana bir dizi program uygulattı...önce diyetetik e gittim vücuttaki yag vs oranına bakıldı kan degerleri göz önüne alınarak bir diyet programı hazırlattı..sonra karaciger ve kalp e baktırdı bi sorun cıkmadı,spor önerdi,bende aynı gün benim evime teb otel yakın ankaradakiler bilirler oranın platesine kayıt oldum çünkü aletli spor önermedi...yani genel bi görüşmeydi...
canım ya iyi anlıyorum şimdi seni,eşim askere gidince bendede burukluk olucak biraz,şimdiden düşünmeye başladım,bugünler gelir geçer inşallah,canım ben terör olaylarından da çok korkuyorum,neden bir insan bir insanın canını almak ister ki,neden hayatına son verir,anlayamıyorum bir türlü,burdan da terör olaylarını kınıyorum,hiç mi içleri cız etmiyor bu insanların ya senağlamaÇok üzgünüm çoookallah yardımcın olsun seninde canım.cidden kandırılıyoruz galiba bizler erkekeler tarafından, bizde tayinde sıkıntı olmayacak diye evlendik ama evdeki hesap uymadı çarşıya.umarım askerlik kısa dönemde ve aykın yerde olurda gitgel yaprsınız.
eşim ankaraya 8 saatlik mesafede bi şehirde çalışıyo, 2 haftada bi görüşebiliyoruz ancak.şimdilik 4 ayı bitirdik asalete enaz 8 ay daha var, dileçke falan derken 1 yılı bulur, ama yinede şükür diyorumda bizle beraber evlenenleri görünce içimde bi burukluk oluyo ister istemez mirmirmirmir
özi sağlık sigortanmı var?
ayy ne güzel valla, maşallah.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş ve darısı biz bebek sahibi olmayanlara (tabi önce kocama kavuşayımda) yeniyim ya merak ettim kaç aylık evlisin
canım ya iyi anlıyorum şimdi seni,eşim askere gidince bendede burukluk olucak biraz,şimdiden düşünmeye başladım,bugünler gelir geçer inşallah,canım ben terör olaylarından da çok korkuyorum,neden bir insan bir insanın canını almak ister ki,neden hayatına son verir,anlayamıyorum bir türlü,burdan da terör olaylarını kınıyorum,hiç mi içleri cız etmiyor bu insanların ya senağlamaÇok üzgünüm çoook
made cim eşimin özel saglık sigortası var,ondan faydalanabiliyorum....dirim 57 kiloyla hamile kaldım 66 kilo ile sonlandıracakmışım dr öyle dedi...patates kızartması ve pilav,kaşar peynirini kestiler,aynı bir diyet programı gibi haftada 3 gün balık,bol salata,kivi,muz,bol yogurt ve organık süt verdiler bi de ilk 3 ay sıvı tüketimi önemli denildi bol bol kuru meyvelerden hoşaf ama sekersiz....şimdilik bu kadar bende hemen başladım....pilatesinde hamile grubuna yazıldım bacak ve karın kasları güclendirme programıymış dün gittim iyiydi...biraz bacaklarım yorulmuş ama olacak o kadar....
sagol canım darısı başına 2008 sonbahar geliniyim...18 ekimde evlendim...biraz erken geldi bebişimiz ama olsun.....
angel sanırım prosedür böyle...yada bu hastanede böyle kilolu degilim 57 kiloyum...
slm cnm
ee siz ne zaman kavuşacaksınız
ya dua edinde en tez vakitte kavuşalım inş, ben kendimi haziran 2009a hazırladım umarım dahada uzamaz bu ayrılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?