Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım kısmetse bu sene ya ağustos yada aralık istiyoruz.ah eşekliğime doymayayım,geçen sene bana hiç seneye giderim demedi,çalıştığı yer tecil ediyordu.29 yaşına kadar askerlik yok dedi,bende ooo 3 sene var diyerek evlendim,kandırdı beni yani :dilcikar:
canım inşallah eşin gelir ankaraya,şimdi yerinde rahatsa senin içinde zor olur başka şehir.eşin şehir olarak yakın mı?

hoşgeldin nasılsın canım,doktora gittin mi hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

evet canım sonunda mesa hastanesi ve prof.dr mete güngör de karar kıldım.cuma görüştük,tahlilleri yeniletmedi bana bir dizi program uygulattı...önce diyetetik e gittim vücuttaki yag vs oranına bakıldı kan degerleri göz önüne alınarak bir diyet programı hazırlattı..sonra karaciger ve kalp e baktırdı bi sorun cıkmadı,spor önerdi,bende aynı gün benim evime teb otel yakın ankaradakiler bilirler oranın platesine kayıt oldum çünkü aletli spor önermedi...yani genel bi görüşmeydi...

allah yardımcın olsun seninde canım.cidden kandırılıyoruz galiba bizler erkekeler tarafından, bizde tayinde sıkıntı olmayacak diye evlendik ama evdeki hesap uymadı çarşıya.umarım askerlik kısa dönemde ve aykın yerde olurda gitgel yaprsınız.

eşim ankaraya 8 saatlik mesafede bi şehirde çalışıyo, 2 haftada bi görüşebiliyoruz ancak.şimdilik 4 ayı bitirdik asalete enaz 8 ay daha var, dileçke falan derken 1 yılı bulur, ama yinede şükür diyorumda bizle beraber evlenenleri görünce içimde bi burukluk oluyo ister istemez mirmirmirmir

geçmiş olsun canım, inş ciddi bişey yok galiba dimi

canım güzel bir hastane,her şeyine bakıyorlar anladığım kadarıyla,canım vücutta yağ oranları yüksek mi çıktı,canım bide kaç kiloyla hamile kaldın fisfisfis
hamile arkadaşlarımda platese gidiyor,ben hiç yapmadım
ay ya darısı bizlerin başına :Saruboceq:

hayır canım ciddi bişey degil....bebek bekliyorum...:CüvCüv: bu arada hoşgeldin...

ayy ne güzel valla, maşallah.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş ve darısı biz bebek sahibi olmayanlara (tabi önce kocama kavuşayımda) yeniyim ya merak ettim kaç aylık evlisin

EVET CANIMCIM
NAPALIM SAĞLIK OLSUN

slm cnm
ee siz ne zaman kavuşacaksınız

kızlar herkese günaydın ben geldim........:CüvCüv:

slm özicim hoşgeldin

niye böyle şeyler yapmanı istediler cnm
sorması ayıp kilolumusun yoksa genel prosedür böyleymiş

canım ya iyi anlıyorum şimdi seni,eşim askere gidince bendede burukluk olucak biraz,şimdiden düşünmeye başladım,bugünler gelir geçer inşallah,canım ben terör olaylarından da çok korkuyorum,neden bir insan bir insanın canını almak ister ki,neden hayatına son verir,anlayamıyorum bir türlü,burdan da terör olaylarını kınıyorum,hiç mi içleri cız etmiyor bu insanların ya senağlamaÇok üzgünüm çoook

özi sağlık sigortanmı var?

made cim eşimin özel saglık sigortası var,ondan faydalanabiliyorum....dirim 57 kiloyla hamile kaldım 66 kilo ile sonlandıracakmışım dr öyle dedi...patates kızartması ve pilav,kaşar peynirini kestiler,aynı bir diyet programı gibi haftada 3 gün balık,bol salata,kivi,muz,bol yogurt ve organık süt verdiler bi de ilk 3 ay sıvı tüketimi önemli denildi bol bol kuru meyvelerden hoşaf ama sekersiz....şimdilik bu kadar bende hemen başladım....pilatesinde hamile grubuna yazıldım bacak ve karın kasları güclendirme programıymış dün gittim iyiydi...biraz bacaklarım yorulmuş ama olacak o kadar....

slm cnm

ya dua edinde en tez vakitte kavuşalım inş, ben kendimi haziran 2009a hazırladım umarım dahada uzamaz bu ayrılık

ayy ne güzel valla, maşallah.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş ve darısı biz bebek sahibi olmayanlara (tabi önce kocama kavuşayımda) yeniyim ya merak ettim kaç aylık evlisin

sagol canım darısı başına 2008 sonbahar geliniyim...18 ekimde evlendim...biraz erken geldi bebişimiz ama olsun.....

inş tez geçer ya seni çok iyi anlıyorum şuan.aynı şekilde bende şiddetle kınıyorum terörü ve onun uğruna gidenleri.benim eşimde şırnlata yapmıştı askerliğini benneyaptımki olurda doğu çıkarsa umutsuzluğa düşme.insan o an sanıyo ki dünyanın sonu ama değil, gidende dönüyo allahın izniyle inş senin eşinde hayırlısıyla gidip gelecek yerimseniben

canım ya bu doktor tam benlikmiş. 9 kilo ile doğum süper ya,mete güngör mü diyet programını uygulamanı söyledi,yoksa seni diyet bölümünde bir doktora mı gönderdi hihoyyythihoyyyt,canım bol bolda yürüyüş yap,sadece karnı şişen,başka yerinden kilo almayan hamile bayanlara hayranım yahihoyyyt

sagol canım darısı başına 2008 sonbahar geliniyim...18 ekimde evlendim...biraz erken geldi bebişimiz ama olsun.....

sonbahar gelinleriyiz yani :) bende 25 ekim geliniyim ama olsun bebekte mutluluk, bazen erken desekte en güzel mutlulukların başlangıcı.eşim yanımda olsaydı bende isterdim heralde ama plansız bi bebek süprizle gelsin isterdim :asigim:

angel sanırım prosedür böyle...yada bu hastanede böyle kilolu degilim 57 kiloyum...

HIM O HASTANENİN PROSEDÜRÜ ÖYLE DEMEKKİ CANIMCIM
ama senin için iyi olmuş sağlıklı hamilelik geçirirsin ve doğumunda kolaylaşır
bende şimdi kendim için özel sağlık sig yaptırcam aslında kendimde sigortacıyım ama burda uygun değil bakalım arkadaşlardan araştırıyorum

slm cnm

ya dua edinde en tez vakitte kavuşalım inş, ben kendimi haziran 2009a hazırladım umarım dahada uzamaz bu ayrılık

inş canım çünkü böyle ayrı evlilikler zordur tabi hemde yeni evlisin
inş tez zamanda buluşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…