Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ben 3 aydır kullanıyorum hapı ama mecburiyetten hamilelikten değil kistten korunmal için yani
ama tamda ona güvenemiyorum yani
şu 2 ay geçsede hemen bıraksam diye bekliyorum valla

haktann burdamısın canım sesin çıkmıyo,
ya düğünlerimiz bir hafta arayla ya hani sen hap kullanmaya başlamışmıydın?

burdayım tatlım yemek muhabbetı başlayınca susuyorum dıkkatle dınlıyorum ondan sesım çıkmıyokaydirigubbakcemile3
canım benım dugunum aslında geçen sene olcaktı ben gecen sene gıttım doktora hapa başladım sonra dugun ertelenıncede doktora gıttım bırakmana luzum yok dedı çünkü çok guzel duzenledı hemde şiddetli ağrılarım gitti hap sayesınde
yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ben hap

dzcel canım evleneli yarın tam 1 ay oluyorr
angelcım bu perşembe hapı bırakmam ve 2 gün sonrada adet görmem gerekiyorr ayyy korkutma benii çok kötü bir zaman allahım korusun yarabbimmm

1 senemi ay ben hiç bişey kullanmıyorum ya
işten fırsat bulupta gidemedim de
olmadı başka yöntemleri denicez artık , açıkçası hap kullanmaktan da çekiniyorum ya
yan etkilerinden dolayı

iyi yapıyonuz valla çevremde herkese akşama ne pişirsem diye düşünüyo hele bide kocişleriniz yemek seçiyosa işiniz dahada zor kolay gelsin valla

angelcım bu perşembe hapı bırakmam ve 2 gün sonrada adet görmem gerekiyorr ayyy korkutma benii çok kötü bir zaman allahım korusun yarabbimmm

bence haptandır dedimya benım arkadasımda senın gıbı oldu ılk ayında mıde bulantısından bizde hamıle sandık doktora gıttı hapını degıstırdı o kadar bence korkma

evet daha erkenmiş ya,Allah gönlüne göre versin canım hakkında hayırlısın nasip etsin :Saruboceq:

canım benim herşeyden önce hayırlısı de lütfen
ewet senin için erken daha 1 ay bugün olmuş ama olsun olursada güzel olur
burda o kadar çok arkadaş varki isteyipte olmayan veya geç gelen benim gibi kist ameliyatı olup korkuyla bekleyen bende çok büyük konuştum çünkü 3 seneden önce yok diye bak 2 senem dolmadan ki daha hiçbişey belli değil ama psikolojim o kadar bozukki bi an önce olsun istiyorum
o yüsden hayırlısııııı

1 senemi ay ben hiç bişey kullanmıyorum ya
işten fırsat bulupta gidemedim de
olmadı başka yöntemleri denicez artık , açıkçası hap kullanmaktan da çekiniyorum ya
yan etkilerinden dolayı

canım benim herşey doktor kontrolunde olursa sorun yokki
bana test falan yaptı doktor sonra verdi
herkesin bunyesı farklı
burda mesela hep hap yuzunden kılo aldım dıyolar ama bende 1 gram artıs olmadı keske olsa
dediğim gibi doktora danıs hangı yontemı kullanmak ıstersen anlatsın sana yararlarını zararlarını

çok haklısın canım evet hayırlısı olsun ama maddi olarak bi toparlanmamız ve araba almamız lazım şimdi bebiş olursa ona güzel bir ortam sunamam istediğim herşeyi ona alamam ama iki yıl sonra çok güzel olur herşey inşallahhh

umarım bende iyi bir doktora denk gelirimde bi sorun olmaz ya
inşallah en doğru hapı verir :Saruboceq:

inşallah cnm tabi hepimizin planları var
ben mesela dedim 3 sene geçsin borçlar bitsin yanieşya borcu felan yokta elimiz rahatlasın biraz birikim yapalım falan dedim ama hayırlısı demek gerekmiş bunu öğrendim
tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…