h.g valla evli arkadaşlar aksama yemek ne yapsak diye konuşurkenselam kızlar nasılsınız epeydir gelmemişim topice konular baya ilerlemiş yemek olayına bağlanmış
canım ne kadar oldu evleneli :uhm:angelcım allah korusun korkutma beni
angelcım allah korusun korkutma beni
haktann burdamısın canım sesin çıkmıyo,
ya düğünlerimiz bir hafta arayla ya hani sen hap kullanmaya başlamışmıydın?
1 senemi ay ben hiç bişey kullanmıyorum yaburdayım tatlım yemek muhabbetı başlayınca susuyorum dıkkatle dınlıyorum ondan sesım çıkmıyokaydirigubbakcemile3
canım benım dugunum aslında geçen sene olcaktı ben gecen sene gıttım doktora hapa başladım sonra dugun ertelenıncede doktora gıttım bırakmana luzum yok dedı çünkü çok guzel duzenledı hemde şiddetli ağrılarım gitti hap sayesınde
yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ben hap
yok cnm bi yere gitmicemde bugünden yapayım zaten 1 tencere yemek 2 gün gidiyor
bugün kahvaltılık yemek istiyormuş eşim onun öyle haftada bi gün takıntısı vardır çabuk hazıorlanır yeriz gerçi kahvaltı beni daha çok upraştırıyor ama ee yarın içinde bugündne yapayımda 2 3 günde dinleneyim ya o kadar çokyoruluyorumki her akşam eve gidip yemek yaprsam ütülere fırsat kalmayacak hafta sonu da annemlerde kaldığımdan ütü yapamadım dün geldik 4 gibi eve temizlik yaptım 8 e kadar sonrada dinlendim işte ondanda bugün yemek yapıcam 2 3 günlük
Ben de eşimle konuştum şimdi kahvaltı yapalım dedi :)
Birazdan almaya gelecek.
Akşama burda olursan görüşürüz cnm.
dzcel canım evleneli yarın tam 1 ay oluyorr
angelcım bu perşembe hapı bırakmam ve 2 gün sonrada adet görmem gerekiyorr ayyy korkutma benii çok kötü bir zaman allahım korusun yarabbimmm
evet daha erkenmiş ya,Allah gönlüne göre versin canım hakkında hayırlısın nasip etsin :Saruboceq:dzcel canım evleneli yarın tam 1 ay oluyorr
angelcım bu perşembe hapı bırakmam ve 2 gün sonrada adet görmem gerekiyorr ayyy korkutma benii çok kötü bir zaman allahım korusun yarabbimmm
dzcel canım evleneli yarın tam 1 ay oluyorr
yok cnm bi yere gitmicemde bugünden yapayım zaten 1 tencere yemek 2 gün gidiyor
bugün kahvaltılık yemek istiyormuş eşim onun öyle haftada bi gün takıntısı vardır çabuk hazıorlanır yeriz gerçi kahvaltı beni daha çok upraştırıyor ama ee yarın içinde bugündne yapayımda 2 3 günde dinleneyim ya o kadar çokyoruluyorumki her akşam eve gidip yemek yaprsam ütülere fırsat kalmayacak hafta sonu da annemlerde kaldığımdan ütü yapamadım dün geldik 4 gibi eve temizlik yaptım 8 e kadar sonrada dinlendim işte ondanda bugün yemek yapıcam 2 3 günlük
Ben de eşimle konuştum şimdi kahvaltı yapalım dedi :)
Birazdan almaya gelecek.
Akşama burda olursan görüşürüz cnm.
ohh iyi bugün rahatız
akşama mutlaka uğrarım umarım karşılaşırız tatlımmm
1 senemi ay ben hiç bişey kullanmıyorum ya
işten fırsat bulupta gidemedim de
olmadı başka yöntemleri denicez artık, açıkçası hap kullanmaktan da çekiniyorum ya
yan etkilerinden dolayı
umarım bende iyi bir doktora denk gelirimde bi sorun olmaz yacanım benim herşey doktor kontrolunde olursa sorun yokki
bana test falan yaptı doktor sonra verdi
herkesin bunyesı farklı
burda mesela hep hap yuzunden kılo aldım dıyolar ama bende 1 gram artıs olmadı keske olsa
dediğim gibi doktora danıs hangı yontemı kullanmak ıstersen anlatsın sana yararlarını zararlarını
çok haklısın canım evet hayırlısı olsun ama maddi olarak bi toparlanmamız ve araba almamız lazım şimdi bebiş olursa ona güzel bir ortam sunamam istediğim herşeyi ona alamam ama iki yıl sonra çok güzel olur herşey inşallahhh
umarım bende iyi bir doktora denk gelirimde bi sorun olmaz ya
inşallah en doğru hapı verir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?