evet canımeee süpper işte tatlım sen kg almak istiyosun dimi zaten
ay yaralım ağzından bal damlıyor kız canım çekti valla kaydirigubbakcemile2Bende yedim kisiri bu haftasonu, yaptik superdi, anacigim ustadir usta !!!
Birde çig kofte yedik oh beeee
Ayyyyyyyyyy çok sinirlendim,işyerinde tüm siteleri engellemişler.
Üstelik benim sevgili yemek-pasta-börek vs sitelerini :1no2:
ya yine ağzımın içi yara doldu hep sıkıntıdan ya
aft deniyor böyle varya konuşmaya mecalim yok o kadar sızlıyorki:1closedeyes:
Canım neye bu denli canın sıkılıyor bilemiyorum ama,herşeyden önemlisi sensin vede sağlığın.Kaybedilen birçokşey yerine konabilir ama sağlık konmuyor işte
Lütfen kendine iyi bak,kafanda büyütme herşeyi
aaaaaa niyeki??
çok güzel sen kilo almak istiyordun zaten.uyumayın ya,kızlar doktor bana ne dedi biliyormusunuz yüzÜn biraz toparlanmış,kilo almışsın dedi sositosositofisfisfiskafamçokkarıştı
afiyet olsunnnnnnBende yedim kisiri bu haftasonu, yaptik superdi, anacigim ustadir usta !!!
Birde çig kofte yedik oh beeee
hıı evet eminim bu daha lezzetli oluyordur.Kısırı antep ve maraş yöresi farklı yapıyor,ama inanılmaz lezzetli.
Ankara da çok yakın bir arkadaşım var Banucu ğum kulakları çınlasın onun kısırı meşhurdur.
O da Maraşlılardan öğrenmiş.
Kısırlık bulguru rendelenmiş soğanla ıslatıyor.
Sonra bolca biber ve domates salçası.
Bolca kimyon-k.biber-kırmızı biber
Bolca maydanoz ve taze soğan.
Bunlarla yoğuruyor ve muhteşem oluyor
Bilgilerinize canlarım
ayyy bi yerlerm şişcekk kısslar ya
o kadar canım istedi ki anlatamam
kocişi aradım şimdi kan veriyomuş hastanede ameliyat kesinmiş artık
gün vereceklermiş bugünsenağlama
canım inşallah biran önce rahatsızlığından kurtulur,canım sen bide eşine ameliyattan sonra kim bakacak onun için üzülüyordun değilmi?:1no2:kocişi aradım şimdi kan veriyomuş hastanede ameliyat kesinmiş artık
Aman cnm güya çalıştığımız birim gizli ya,binanın yerini teli bile öğrendi birçok kişi
Bilgi aktarılmayacak vs,yakında kk da gidebilir
angel sıkıntı diyince eşin nasıl oldu,ameliyat olucak mı?ona mı üzülüyorsun:çok üzgünüm:
mısracığım bizim burada öyle,yasak :1no2:
çok güzel sen kilo almak istiyordun zaten.
afiyet olsunnnnnn
hıı evet eminim bu daha lezzetli oluyordur.
sen akşam azıcık yap
bence
şişmesin biryerler
:)
Canım üzülmene gerek yok ki tersine sevinmelisin.Kocişin en büyük sıkıntısından kurtulacak.Ameliyat olmasa nolacak o sancılar çok rahatsız edecek.Hadi bakiyim toparla kendini,kocişe destek zamanı
canım inşallah biran önce rahatsızlığından kurtulur,canım sen bide eşine ameliyattan sonra kim bakacak onun için üzülüyordun değilmi?:1no2:
kocişi aradım şimdi kan veriyomuş hastanede ameliyat kesinmiş artık
üzülme canım
inş. kocan en hayırlı bir şekilde saglığına
kavuşur.
sende kendine bak canım
bırakma kendini.
:Saruboceq::Saruboceq:
Angelim, aglama bebem, bak iste ne guzel ki çaresi var vede kurtulucak yakin zamanda, senin guçlu olman gerek, nice sevdiklerimiz zor gunlerden geçtiler, yaninda olman gerek...uzulme sakin, Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin...daha kotu degilmi ?
Misraam tesekkur ederim bitanem ama inan vermem gereken 8 kg var...maalesef...annem de dedi...offff ama obur gibi yiyorum ya, hiç durmuyor bogazim benim Allah Allah...
Ayrica kk yi sana yasak etmesinler yaa ne olur, ne yapariz sensiz buralardaaaaaaaaaa
Dirimim, uzulme...tam olarak derdin nedir bilemiyorum ama elbette bu kara gunler geçecek
Bende ara ara esimle çok kotuyum ama bak az da olsa duzeldik, demekki, bu sancili zamandan hepimiz geçecegiz...Uzulme bitanem yaa...kiyamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?