Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya yine ağzımın içi yara doldu hep sıkıntıdan ya
aft deniyor böyle varya konuşmaya mecalim yok o kadar sızlıyorki:1closedeyes:

Canım neye bu denli canın sıkılıyor bilemiyorum ama,herşeyden önemlisi sensin vede sağlığın.Kaybedilen birçokşey yerine konabilir ama sağlık konmuyor işte
Lütfen kendine iyi bak,kafanda büyütme herşeyi

kocişi aradım şimdi kan veriyomuş hastanede ameliyat kesinmiş artık
gün vereceklermiş bugünsenağlama

angel sıkıntı diyince eşin nasıl oldu,ameliyat olucak mı?ona mı üzülüyorsun:çok üzgünüm:
mısracığım bizim burada öyle,yasak :1no2:

uyumayın ya,kızlar doktor bana ne dedi biliyormusunuz yüzÜn biraz toparlanmış,kilo almışsın dedi sositosositofisfisfiskafamçokkarıştı
çok güzel sen kilo almak istiyordun zaten.
Bende yedim kisiri bu haftasonu, yaptik superdi, anacigim ustadir usta !!!
Birde çig kofte yedik oh beeee
afiyet olsunnnnnn
hıı evet eminim bu daha lezzetli oluyordur.
ayyy bi yerlerm şişcekk kısslar ya
o kadar canım istedi ki anlatamam

sen akşam azıcık yap
bence
şişmesin biryerler
:)

Canım üzülmene gerek yok ki tersine sevinmelisin.Kocişin en büyük sıkıntısından kurtulacak.Ameliyat olmasa nolacak o sancılar çok rahatsız edecek.Hadi bakiyim toparla kendini,kocişe destek zamanı

canım inşallah biran önce rahatsızlığından kurtulur,canım sen bide eşine ameliyattan sonra kim bakacak onun için üzülüyordun değilmi?:1no2:

Aman cnm güya çalıştığımız birim gizli ya,binanın yerini teli bile öğrendi birçok kişi
Bilgi aktarılmayacak vs,yakında kk da gidebilir

hım anladım cnm
kk gitmesin yaaa biz sensiz naparız:-((

angel sıkıntı diyince eşin nasıl oldu,ameliyat olucak mı?ona mı üzülüyorsun:çok üzgünüm:
mısracığım bizim burada öyle,yasak :1no2:

evet olucak cnm bugün belli olcakmış şimdi hastanede

çok güzel sen kilo almak istiyordun zaten.

afiyet olsunnnnnn

hıı evet eminim bu daha lezzetli oluyordur.

sen akşam azıcık yap
bence
şişmesin biryerler
:)

off evde yemek var bi sürü o zevki hafta sonuna saklarım herhalde

Canım üzülmene gerek yok ki tersine sevinmelisin.Kocişin en büyük sıkıntısından kurtulacak.Ameliyat olmasa nolacak o sancılar çok rahatsız edecek.Hadi bakiyim toparla kendini,kocişe destek zamanı

ya öylede işte ne bilem sıkılıyorum yine de bende çok çektim bir ay acısı zor
aşim sigara kullanıyor hemde çok ee bide bölge iltihaplı lokal bayıltsalar bi tür komple bayıltsalar bi tür birde 1 saat falan sürüyomuş
gerçi bende çok korkarak girdim ama bişi hissetmedimde amelityat sonra bakımı önemli ben çalışıyorum ancak 2 gün izin alırım o da laf yiyerek belki yıllık iznimin 10 gününü alırım
işte böle canmsenağlama

canım inşallah biran önce rahatsızlığından kurtulur,canım sen bide eşine ameliyattan sonra kim bakacak onun için üzülüyordun değilmi?:1no2:

evet canım onuda düşünüyorum annesi gelir herhalde ama ben kendim bakmazsam görmezsem içime sinmezkiÇok üzgünüm çoook

üzülme canım
inş. kocan en hayırlı bir şekilde saglığına
kavuşur.

sende kendine bak canım
bırakma kendini.
:Saruboceq::Saruboceq:

sağol cnm
işte bende sıkılınca yüzüm sivilcelerle dolar
ağzımdada yaralar çıkar hep
içime attığımdan vücudum tepki veriyorsenağlama

Angelim, aglama bebem, bak iste ne guzel ki çaresi var vede kurtulucak yakin zamanda, senin guçlu olman gerek, nice sevdiklerimiz zor gunlerden geçtiler, yaninda olman gerek...uzulme sakin, Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin...daha kotu degilmi ?

Misraam tesekkur ederim bitanem ama inan vermem gereken 8 kg var...maalesef...annem de dedi...offff ama obur gibi yiyorum ya, hiç durmuyor bogazim benim Allah Allah...
Ayrica kk yi sana yasak etmesinler yaa ne olur, ne yapariz sensiz buralardaaaaaaaaaa

Dirimim, uzulme...tam olarak derdin nedir bilemiyorum ama elbette bu kara gunler geçecek
Bende ara ara esimle çok kotuyum ama bak az da olsa duzeldik, demekki, bu sancili zamandan hepimiz geçecegiz...Uzulme bitanem yaa...kiyamam sana

Ben kilolarımdan kurtulma yolunu buldumhihoyyyt
Göbekten kesicem ve bu yağ parçacıklarınının büyük bir kısmını dirime,bir kısmını sensiye birazınıda Çakır a yapıştırcam.Ohhhhh rahatladım kendimi kuş gibi hissediyorum:roflol:

evet canım Allah ım dermansız dert vermesin ama ne biliyim insanın elinde değil işte
yanındayım işte zaten ona belli edemeyince içime atıyorum işte sizinle konuşuyorum burdada

Tamam gulum git ye bakalim
bizimle paylas ama o kadar da uzme kendini guzelim...hersey daha da guzel olacak sizin için
o aftlardan bende de var, esimde de...geçen hafta esimde vardi yazik nasil aci çekti ama geçti iste simdi
afiyet olsun herkese
bende çikicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…