canım bu aralar güzel bi şarkı duyuyorumkızlar müzik arıyorum yana döne fikri olan var mı
kızlar hatırlayanlarınız varmı bilmiyorum muammaya dönen bi beyaz eşya işim vardı benim;
adam hala getirmedi eşyaları oyalıyo bizi bende bugün tuttum genel merkezlerini aradım bu adam böyle böyle yapıyo diye, bana nedeseler beğenirsiniz bizim o bayiyle problemimiz var, ya banane sizin probleminizden yine sinir etmeyi başardılar beni, bi işimizde düzgün gitmez mi ya
tek sıkıntım teslim edilmemesi de değil adam firmadan mal alamıyomuş bu sıralarcanım daha düğününe çok var panik olma benim buzdolabım kına günüm geldi inanki
çok gittik konuştuk ben engel olmasam neredeyse nişanlım adamı çiğ çiğ yiyecek artık oda bunaldı iyice, adam şu gün bugün diye diye bu hale getirdi işicanım yaaa adam ne deyıp ertelıyoki? yüzyüze görüştünüzmü bayiyle?
bence nişanlınla bi git görüş eninde sonunda getircek ama ugrastırcak gıbı gorunuyo bence nişanlınla bı gıdın konusun
ne için muzık arıyosun canım?
çok gittik konuştuk ben engel olmasam neredeyse nişanlım adamı çiğ çiğ yiyecek artık oda bunaldı iyice, adam şu gün bugün diye diye bu hale getirdi işi
selam canım hoşbuldum
dzcel e de dedıgım gıbı aynıyım işte iş başvuruları falanbenneyaptımki
bugunu guzel kılan tek sey 1 gün daha eksilmesigamyoncuiremsu
kızlar hatırlayanlarınız varmı bilmiyorum muammaya dönen bi beyaz eşya işim vardı benim;
adam hala getirmedi eşyaları oyalıyo bizi bende bugün tuttum genel merkezlerini aradım bu adam böyle böyle yapıyo diye, bana nedeseler beğenirsiniz bizim o bayiyle problemimiz var, ya banane sizin probleminizden yine sinir etmeyi başardılar beni, bi işimizde düzgün gitmez mi ya
canım bu aralar güzel bi şarkı duyuyorum
Aslı Güngör- Aşk Herşeye Değer die bi şarkı ama zevkine nekadar uygundur bilemiyorum bilgin olsun yinede
evet parayı ödemiştik çok oldu koyacak yerimiz yok diye teslim almamıştıkdzcel canım düğün yaklaştı de.iki hafta sonra felan diye yalan söyle belki gönderir.bütün parayı vermişmiydiniz
canım düğün resimlerimiz bir kaç hafta sonra biticek bizden müzik istediler resimlerimizin slayt gösterisi için
Canlarım çok yoğunum,aklım burada ama gelemiyorum
evet parayı ödemiştik çok oldu koyacak yerimiz yok diye teslim almamıştık
ve ürünleri şubatta gidip oraya martın 15 ine kadar istiyoruz demiştik sonuç ortası nisanın yarısı oldu en sonunda o adamı güzel bir benzeticez heralde bi kaşık su da boğacam neredeyse :mymeka:
inşallah ya, zaten nerede böyle olay gelir beni bulur kurşunmu döktürsem ne gözemi geliyoruz acaba dacanım bence gidin tuketıcı haklarına basvurun ,anlaşıldı bu adam guzellıkle vermicek eşyaları,
inşallah bıranonce gelir eşyaların
önerdiğin bi müzik varmı peki canım
inşallah ya, zaten nerede böyle olay gelir beni bulur kurşunmu döktürsem ne gözemi geliyoruz acaba da
işlerimiz yolunda gitmiyo
dün hatırlarsan eşya konusunu kafama takmıyorum nasılsa gelir demiştim kaydirigubbakcemile3öyle deme allah korusun en kötü sorun böyle olsun bunlar çözümü olan şeyler
allah dermansız dert vermesin :Saruboceq:
herşey yolunda gidecek de,gönlünü ferah tut herşey guzel olacak de kafaya takmamaya çalış,inan ne kadar kafaya takarsan o kadar herşey ustune gelir
dün hatırlarsan eşya konusunu kafama takmıyorum nasılsa gelir demiştim kaydirigubbakcemile3
bugünde hemen ardına bu olayı öğrendim neyse işten çıkınca ilgilenicem bu konuyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?