Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım yaaa adam ne deyıp ertelıyoki? yüzyüze görüştünüzmü bayiyle?
bence nişanlınla bi git görüş eninde sonunda getircek ama ugrastırcak gıbı gorunuyo bence nişanlınla bı gıdın konusun

canım daha düğününe çok var panik olma benim buzdolabım kına günüm geldi inanki
tek sıkıntım teslim edilmemesi de değil adam firmadan mal alamıyomuş bu sıralar
firmada vermiyomuş zaten aralarındaki husumetten dolayı ne yapcaz bilemiyorum ya
paramızı ver desek onuda veremez bu krizde

çok gittik konuştuk ben engel olmasam neredeyse nişanlım adamı çiğ çiğ yiyecek artık oda bunaldı iyice, adam şu gün bugün diye diye bu hale getirdi işi

dzcel canım düğün yaklaştı de.iki hafta sonra felan diye yalan söyle belki gönderir.bütün parayı vermişmiydiniz

çok gittik konuştuk ben engel olmasam neredeyse nişanlım adamı çiğ çiğ yiyecek artık oda bunaldı iyice, adam şu gün bugün diye diye bu hale getirdi işi

canım anladıgım kadarıyla iş ciddi
bence peşini bırakma gerekırse her gun ugras yada tuketıcı haklarına basvur artık hemen çözüyolar sorunları 1 ay kaldı ama yınede işin peşini bırakma

selam canım hoşbuldum
dzcel e de dedıgım gıbı aynıyım işte iş başvuruları falanbenneyaptımki
bugunu guzel kılan tek sey 1 gün daha eksilmesigamyoncuiremsu

hakkında hayırlısı olsun cnm merak etme bulursun güzel bi iş hayırlısıyla cnm

eee ne olcak ne zama getirceklermiş hayret ya parasını peşinmi ödemiştiniz eşyalar gelmeden

canım bu aralar güzel bi şarkı duyuyorum
Aslı Güngör- Aşk Herşeye Değer die bi şarkı ama zevkine nekadar uygundur bilemiyorum bilgin olsun yinede

aaa bak bu süper bi şarkı dzcel cim

dzcel canım düğün yaklaştı de.iki hafta sonra felan diye yalan söyle belki gönderir.bütün parayı vermişmiydiniz
evet parayı ödemiştik çok oldu koyacak yerimiz yok diye teslim almamıştık
ve ürünleri şubatta gidip oraya martın 15 ine kadar istiyoruz demiştik sonuç ortası nisanın yarısı oldu en sonunda o adamı güzel bir benzeticez heralde bi kaşık su da boğacam neredeyse :mymeka:

canım düğün resimlerimiz bir kaç hafta sonra biticek bizden müzik istediler resimlerimizin slayt gösterisi için

anladım canım
ben aslında yabancı parça dinlemem de sevmem de ama böyle slayt oluncada türkçe şarkılar garip geliyo bana yani enstrumantal olabilir söz olmayınca bana daha anlamlı gelıyo çünkü zaten resımler o kadar anlamlıki....

canım bence gidin tuketıcı haklarına basvurun ,anlaşıldı bu adam guzellıkle vermicek eşyaları,
inşallah bıranonce gelir eşyaların

canım bence gidin tuketıcı haklarına basvurun ,anlaşıldı bu adam guzellıkle vermicek eşyaları,
inşallah bıranonce gelir eşyaların
inşallah ya, zaten nerede böyle olay gelir beni bulur kurşunmu döktürsem ne gözemi geliyoruz acaba da
işlerimiz yolunda gitmiyo

önerdiğin bi müzik varmı peki canım

canım malsefki yok bizde bu konularla hep nişanlım ilgilenir, ben pek yabancı şarkı dınlemedıgım için bilemiyorum :sm_confused:
yardımcı olamadım tatlım muzık konusunda ama bence kesınlıkle ya yabancı yada turkçe olsa bıle yanı turklerden çıkma bi parça olsa bile sözü olmamalı enstrumantal olmalı dediğim gibi sözler o resımlerdekı anlamı değiştiriyo bırakın resımlerı seyrederken kendiniz anlam yukleyın her izlediğinizde yeni anlamlar
ben sadece böyle fikir verebıldım tatlım yardımcı olamadıgım için uzgunum:tomato:

inşallah ya, zaten nerede böyle olay gelir beni bulur kurşunmu döktürsem ne gözemi geliyoruz acaba da
işlerimiz yolunda gitmiyo

öyle deme allah korusun en kötü sorun böyle olsun bunlar çözümü olan şeyler
allah dermansız dert vermesin :Saruboceq:
herşey yolunda gidecek de,gönlünü ferah tut herşey guzel olacak de kafaya takmamaya çalış,inan ne kadar kafaya takarsan o kadar herşey ustune gelir

dün hatırlarsan eşya konusunu kafama takmıyorum nasılsa gelir demiştim kaydirigubbakcemile3
bugünde hemen ardına bu olayı öğrendim neyse işten çıkınca ilgilenicem bu konuyla

dün hatırlarsan eşya konusunu kafama takmıyorum nasılsa gelir demiştim kaydirigubbakcemile3
bugünde hemen ardına bu olayı öğrendim neyse işten çıkınca ilgilenicem bu konuyla

ee siz eşyalatı alınca nereye koycaksınız cnm şimdi ev falan tuttunuzmu
hani tayin işiniz varya evlenince nerde kalcaksınız

bu arada bugün takvime bi baktım düğünden sonraki salı yani işe başlayacağı gün 19 mayısmış
bi gün daha izinli olucak nişanlım nasıl sevindim anlatamam ya :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…