Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ayy kızlar ya zaten tam öğle vakti karnım acıkmış bi de geçmişe bakıp kısır falan görünce
iyice iştahım kabardı, benim yengemde adanalıdır kısırı güzel yapar
olsada yesem şimdi şu aç halimle cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cokacimcoooksositososito

ay ya ne utanç verici,bizim kurumla anlaşmalı eczaneye gittim,bayan yoktu
diana hapımı utanarak aldım valla.parantez açıp kistim var da demek istedim ama diyemedim

sağol cnm teşekkür ederim
inşallah geçicek hepimizin bütün sıkıntıları yaralım inşallah

selam haktann hoşgeldin biz iyiyiz cnm sende ne var ne yok

pınartuncay sende hoşgeldin

h.g canımm
biz buralardayız işte nolsun, aç karnımı doyuracam birazdan kaydirigubbakcemile3
sende ne var ne yok

afiyet olsun şimdiden:)
canım bende işte rutin olaral bilgisayar başına geçtim bi atarftan iş başvurusu yapıyorum bi taraftan burayı kontrol edıyorum,
amaan işte benim gibi çalışmayanlar için hergun aynıdırı malesef:1no2:

selam haktann hoşgeldin biz iyiyiz cnm sende ne var ne yok

pınartuncay sende hoşgeldin

selam canım hoşbuldum
dzcel e de dedıgım gıbı aynıyım işte iş başvuruları falanbenneyaptımki
bugunu guzel kılan tek sey 1 gün daha eksilmesigamyoncuiremsu

inşallah istediğin işe kavuşursun biranönce
yada yok düğünden sonra olsun yine, benim gibi uğraşma sende hem iş hem hazırlık falan.

kızlar hatırlayanlarınız varmı bilmiyorum muammaya dönen bi beyaz eşya işim vardı benim;
adam hala getirmedi eşyaları oyalıyo bizi bende bugün tuttum genel merkezlerini aradım bu adam böyle böyle yapıyo diye, bana nedeseler beğenirsiniz bizim o bayiyle problemimiz var, ya banane sizin probleminizden yine sinir etmeyi başardılar beni, bi işimizde düzgün gitmez mi ya

inşallah istediğin işe kavuşursun biranönce
yada yok düğünden sonra olsun yine, benim gibi uğraşma sende hem iş hem hazırlık falan.

inşallah canım
evet düğünden sonra olması daha iyi artık zaten piyasa o kadar durgunki artık ilan bile yok
zaten içime doğuyo evlendıkten sonra işe başlicam:)
hadi o zaman şöle yapalım biz balayına gıdelım sonra başlayayım ben işe en iyisikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…