gunaydin arkadaslar
Masallah sohbetiniz bol bol ne guzel
bebek konusu açilmis, hepinize en kisa zamanda nasip eder Allah insallah
Bu guzel haberi sizden de aliriz
hoşbuldum kızlar ben iim sizlerde iisiniz inş geçmişi okudum da o yüzden geç kaldım
12 gün sonra belli olcak hamiş miyim değilmiyim inş bebişim benimledir :Saruboceq:
ye ye nereye kadar,Allah sonumuzu hayır etsin,yuvarlanacağız yakında sositososito
ya pastanede çalışsam kesin bütün pastaların tadına bakardım yani cokacimcoook:sm_cool:
canım eşin tayin olunca sende mi oluyorsun,özel değil sanırım senin çalıştığın yer..
canım en mantıklısı zorunlu hizmet bittikten sonra çocuk yapmak ama kimbilir kaç yıl bekliceksiniz :sm_confused:
dirimcim kamuda çalışıyorum ama sözleşmeliyim dolayısıyla tayin sorunumm var benim o yüzden bu tayin işine çok takıldıkgideceğimiz yer ve ordaki işim belli olsun istiyoruz..
pasta demişken küçükken hep annemler beni pastanede unutsun kimsede beni fark etmesin sabaha kadar orda kilitli bi başıma oturup pasta yiyeyim diye hayal ederdimdelikafadulden
Herkese selamlar
cssa gelmez bu ay senin adetin merak etme:)üstüne dokuz ay daha gelmez:)
canım yardım edemiyorum ne yazıkki,çünki o site bizim kuruma yasak,olmassa avatarına girip sol tarafta albüm ekle var,ordan da girebilirisin :sm_confused:yok dirimcimmm yokkk yapamadımm tatlımmm
öyle artık,alan almış napalım yani hihoyyytvalla sonumuz dümbelek olacak :dance:
Hoşgeldin :)
Nerden geldin?
Nerede çalışıyorsun bankada mı?
Kaç yaşındasın?
Eşin ne iş yapıyor?
Evleneli ne kadar oldu?
Bebiş var mı yada düşünüyor musun?
Teşekkürlerimi fışkırtırızdelikafadulden
hoşgeldin canımHerkese selamlar
hoşgeldin canım
yasmin izmirin neresindesin hoşgeldin bu arada aramıza canım
angelmm canım arkadaşım benim saol evet regl günüm ama olmam inş varya ne geri bi duygu ya iş için deliren ben şimdi bi kaç iş şansı var ama pek umursamıorum umrumda dei aaa ben bile şaşırıyorum kendime yaa:)
İzmir
Hyr kendi şirketimizde
27 senağlama
Özel bir şirkette dışsatınalma müdürü :)
31 Mayıs'ta 1 sene olacak
Yok istiiyroum;ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?