Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dirim bacım,angelım,çakırgözlüm,minik çileğin annesi özicim iyiyim çok şükür yoğun bigün aynı koşturma devam ediyo,sizde iyisiniz umarım...
madeciğim benim işlerde haftaya yoğunlaşacak,dinleniyorum azcık yerimseniben
angel ben sütü çok severim ya,hergün içerim valla mis mis

canım soysalda ayakkabıda mı boyuyorlar???,birde,soysalın az ilerisinde ççekçilerin orda ayakkabı boyayan bir dükkan var,köprünün altında tam,orasıda fena değil,onlar halleder canım

bendende kocaman bi aminnnnn canım

ya özi geldi aramıza bzi iyice atağa kaldırdı
yani böyle aramızda hamile olunca ben daha çok iştaha geliyorumkaydirigubbakcemile3

evet ya
negüzel oldu
hayatta en güzel şeyler ummadığın anda insanın karşısına çıkarmış ya.
oziceusunda öyle oldu.
darısıda bize inş.
siz inş. agustosta görün bizim topiciii
süper olacak inş.

ama ben ankarada değilimmm
bende tlf katılırım görüşmeye
:lepi:

aLiNyAziMsIn,
selam canım nasılsın,dün yoktun??
kızlar sölemesi ayıptır kremalı bisküvi yiyorum cokacimcoook:1rolleyes:
çok nefis,tavsiye ederim yani sositososito

slm canım, iyiyim sen nasılsın, dün biraz yorgundum ya evli arkadaşlarımı görünce dedim evime gidip bi temizlik yapayım sonrada yorgun düşmüşüm,işte yokken uyukladım valla :1rolleyes: sen nasılsın, gelip pastandan yesek mi ne, hemde tam açken :tomato:

ya kızlar aslında karar verdik sayılır ama dediğim gibi önce taşların tam anlamıyla yerine oturmasını bekliyoruz,sağlık sigortası yaptırcam dahafisfisfis

kızlar biz çilekle duşa giricez,ardından yogurdumuzu yiyip okula geciyoruz...hepinizi kocaman öptük.....yarın görüşürüz....

ye ye nereye kadar,Allah sonumuzu hayır etsin,yuvarlanacağız yakında sositososito
ya pastanede çalışsam kesin bütün pastaların tadına bakardım yani cokacimcoook:sm_cool:

ya aslında kafam çok karışık dirimim,istiyorum ama eşim sürekli şehir dışında görevde o yüzden istemiyoruz,tayin olucaz oda düşündürüyo bizibenneyaptımki

canım eşin tayin olunca sende mi oluyorsun,özel değil sanırım senin çalıştığın yer..
canım en mantıklısı zorunlu hizmet bittikten sonra çocuk yapmak ama kimbilir kaç yıl bekliceksiniz :sm_confused:

özi siz evleneli ne kadar olmuştu?

hayatım 18 ekimde evlendim,bu ayın 18 inde 6 dolacak....ama ben olaya şöyle baktım 27 yaşındayım cocuk için ideal bi yaş diye düşündüm sonradan...yani bana kalsa ben 30 dan sonra yapıcaktım ki sabrım bu yaşlardaki gibi olmayacaktı,sanırım allahta böyle istedi :CüvCüv:ve şimdi verdi....albümüme bakarsan aklında şekillenirim made...

dirimcim kamuda çalışıyorum ama sözleşmeliyim dolayısıyla tayin sorunumm var benim o yüzden bu tayin işine çok takıldıkgideceğimiz yer ve ordaki işim belli olsun istiyoruz..
pasta demişken küçükken hep annemler beni pastanede unutsun kimsede beni fark etmesin sabaha kadar orda kilitli bi başıma oturup pasta yiyeyim diye hayal ederdimdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…