madeciğim benim işlerde haftaya yoğunlaşacak,dinleniyorum azcık yerimsenibendirim bacım,angelım,çakırgözlüm,minik çileğin annesi özicim iyiyim çok şükür yoğun bigün aynı koşturma devam ediyo,sizde iyisiniz umarım...
angel ben sütü çok severim ya,hergün içerim valla mis mishım ben süt hiç içmem cnm yani anne sütünü bile 2 ay zor içmişim
kokusu bile rahatsız eder beni
ondan dedim
yok çok değil sadece önü yıpranmıştı
sedefli beyazdı varmıdırki rengi
ben onu bi soysala götürüyüm o kadar çok ayakkabı mağazası varkiorda kesin bulurum
slm cnm nbr
bendende kocaman bi aminnnnn canım
ya özi geldi aramıza bzi iyice atağa kaldırdı
yani böyle aramızda hamile olunca ben daha çok iştaha geliyorumkaydirigubbakcemile3
kocam olsa bende çocuk çalışmasını başlatcam ama adam yok evde:)
aLiNyAziMsIn,
selam canım nasılsın,dün yoktun??
kızlar sölemesi ayıptır kremalı bisküvi yiyorum cokacimcoook:1rolleyes:
çok nefis,tavsiye ederim yani sositososito
:1rolleyes:sırnaşık şey
canım sende istiyormusun hemencecik sositososito
ya kızlar aslında karar verdik sayılır ama dediğim gibi önce taşların tam anlamıyla yerine oturmasını bekliyoruz,sağlık sigortası yaptırcam dahafisfisfis
ya kızlar aslında karar verdik sayılır ama dediğim gibi önce taşların tam anlamıyla yerine oturmasını bekliyoruz,sağlık sigortası yaptırcam dahafisfisfis
inş. en hayırlı zamanda olur canım.
ye ye nereye kadar,Allah sonumuzu hayır etsin,yuvarlanacağız yakında sositosositoslm canım, iyiyim sen nasılsın, dün biraz yorgundum ya evli arkadaşlarımı görünce dedim evime gidip bi temizlik yapayım sonrada yorgun düşmüşüm,işte yokken uyukladım valla :1rolleyes: sen nasılsın, gelip pastandan yesek mi ne, hemde tam açken :tomato:
ya aslında kafam çok karışık dirimim,istiyorum ama eşim sürekli şehir dışında görevde o yüzden istemiyoruz,tayin olucaz oda düşündürüyo bizibenneyaptımki
özi siz evleneli ne kadar olmuştu?
görüşürüz canımkızlar biz çilekle duşa giricez,ardından yogurdumuzu yiyip okula geciyoruz...hepinizi kocaman öptük.....yarın görüşürüz....
ye ye nereye kadar,Allah sonumuzu hayır etsin,yuvarlanacağız yakında sositososito
ya pastanede çalışsam kesin bütün pastaların tadına bakardım yani cokacimcoook:sm_cool:
canım eşin tayin olunca sende mi oluyorsun,özel değil sanırım senin çalıştığın yer..
canım en mantıklısı zorunlu hizmet bittikten sonra çocuk yapmak ama kimbilir kaç yıl bekliceksiniz :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?