Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dirim bacım,angelım,çakırgözlüm,minik çileğin annesi özicim iyiyim çok şükür yoğun bigün aynı koşturma devam ediyo,sizde iyisiniz umarım...

bizde idare ediyoruz cnm
birden yoğunlaşıp birden boşalıyor benim burası))

evet hepimiz aynı anda olup aynı anda doğurcezzz))

ya sosyalda bi sürü ayakkabıcı varya hani gelinlik ayakkabası da satıyor herhalde boya işini de hallederler diye düşündüm bakıyım
o körünün altındaki yeride biliyorum orayada bakıyım bi
sağol şekerkaydirigubbakcemile5

inş. canım inş.
sende gelirsin ankaraya bi kerecik olmazmıdelikafaduldendelikafadulden

kızlar biz çilekle duşa giricez,ardından yogurdumuzu yiyip okula geciyoruz...hepinizi kocaman öptük.....yarın görüşürüz....

görüşürüz cnm iyi bakın kendinize

canım sözleşmelide tayin olayı çok zor gerçekten,bende sözleşmeliyim biliyorum.inşallah sıkıntı olmaz.
ya ben keşke babam market işletseydi diye de çok hayal kurardım,saat başı gider otlanırdım,kesin
heyy güzeller naber
selam canım naber

ayy madecim
çok tatlısın
nasıl güzel hayal öyle.

hakkatten süpersin madecimdelikafaduldendelikafadulden

Allah herkese tatlı tatlı bebişler nasip etsin inşallah :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

amin canım:Saruboceq:

heyy güzeller naber

iyiyiz canım sen nasılsın:1hug:

gunaydin arkadaslar
Masallah sohbetiniz bol bol ne guzel
bebek konusu açilmis, hepinize en kisa zamanda nasip eder Allah insallah
Bu guzel haberi sizden de aliriz

gunaydin arkadaslar
Masallah sohbetiniz bol bol ne guzel
bebek konusu açilmis, hepinize en kisa zamanda nasip eder Allah insallah
Bu guzel haberi sizden de aliriz
canım nasılsın,senden ne zaman alıcağız bu haberleri

Çavdar ekmeği tok tutar

* Çavdar ekmeği yiyin!'Metabolic Balance' sistemi uygulanırken, elma kadar önemli bir başka besin maddesi de çavdar ekmeği. Çavdar ekmeği en uzun süre tok tutan tahıllı ekmek olarak biliniyor. Hiçbir yan etkisi olmayan bir tahıl olan çavdar, şekerin kana karışma süresini uzatıyor. Dolayısıyla çavdar ekmeği yiyen kişi daha uzun süre tokluk hissediyor.

mısracığım ellerine sağlık,ne güzel bilgiler veriyosun bize
kızlar ben ekmeği yemeğin yanında değilde ayrı yemeyi seviyorum.
bir dilim kesip poğaça gibi yiyorum,çavdar ekmeğini trabzon ekmeğini çok seviyorum :1rolleyes:

Pastayı yemeye kremadan başlayın

Pasta ve baklava gibi besinler vücuttaki şeker oranını artırdığı için, pasta yemeye önce kremadan başlamak gerekiyor. Yemeye proteinden başlayınca insülin salgılaması gecikiyor. Böylece insülin hızla yükselmiyor. Baklavadan önce ceviz yemek de şekerin yükselmesini engelliyor. Aynı şekilde alkol almaya başlamadan önce biraz fındık fıstık yemek ve birkaç dakika beklemek gerekiyor. O zaman kandaki şeker oranı düşük kalıyor, yani insülin salgılanması gecikiyor. Metabolizma çalışmaya devam ediyor. ınsülinin düşük kalması ise vücudun yağ yakmasına büyük oranda yardımcı oluyor.

hoşbuldum kızlar ben iim sizlerde iisiniz inş geçmişi okudum da o yüzden geç kaldım
12 gün sonra belli olcak hamiş miyim değilmiyim inş bebişim benimledir :Saruboceq:

hoşbuldum kızlar ben iim sizlerde iisiniz inş geçmişi okudum da o yüzden geç kaldım
12 gün sonra belli olcak hamiş miyim değilmiyim inş bebişim benimledir :Saruboceq:

heycanlandım şimdiden bende,inşallah hamişsindir canım,bekliyoruz güzel haberlerini:sm_cool:

günaydın canımm nasılsın

uzun uzun bir amin çekiyorum
angel cssa dirim ve isteyen bütün arkadaşlar adınaa

aminnnn
aminnn canım inş
bende telle katılabilirim:)
heycanlandım şimdiden bende,inşallah hamişsindir canım,bekliyoruz güzel haberlerini:sm_cool:

inş canımcm hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…