kızlar biz çilekle duşa giricez,ardından yogurdumuzu yiyip okula geciyoruz...hepinizi kocaman öptük.....yarın görüşürüz....
görüşmek üzereee
iyi bakın kendinize.
dirim bacım,angelım,çakırgözlüm,minik çileğin annesi özicim iyiyim çok şükür yoğun bigün aynı koşturma devam ediyo,sizde iyisiniz umarım...
ohhhhh ne güzel yaptım... dogurun hepiniz ne güzel işte....zaten cogunuz ankaradaymışsınız haftasonları buluşuruz,cocuklar oynar biz de dedikodu yaparız fenamı olur....gerci o kadar dil döktüm ankara gelinlerine nolur buluşalım diye kimse oralı olmadı ama o zaman buluşuruz....:CüvCüv:
madeciğim benim işlerde haftaya yoğunlaşacak,dinleniyorum azcık yerimseniben
angel ben sütü çok severim ya,hergün içerim valla mis mis
canım soysalda ayakkabıda mı boyuyorlar???,birde,soysalın az ilerisinde ççekçilerin orda ayakkabı boyayan bir dükkan var,köprünün altında tam,orasıda fena değil,onlar halleder canım
evet ya
negüzel oldu
hayatta en güzel şeyler ummadığın anda insanın karşısına çıkarmış ya.
oziceusunda öyle oldu.
darısıda bize inş.
siz inş. agustosta görün bizim topiciii
süper olacak inş.
ama ben ankarada değilimmm
bende tlf katılırım görüşmeye
:lepi:
kızlar biz çilekle duşa giricez,ardından yogurdumuzu yiyip okula geciyoruz...hepinizi kocaman öptük.....yarın görüşürüz....
canım sözleşmelide tayin olayı çok zor gerçekten,bende sözleşmeliyim biliyorum.inşallah sıkıntı olmaz.dirimcim kamuda çalışıyorum ama sözleşmeliyim dolayısıyla tayin sorunumm var benim o yüzden bu tayin işine çok takıldıkgideceğimiz yer ve ordaki işim belli olsun istiyoruz..
pasta demişken küçükken hep annemler beni pastanede unutsun kimsede beni fark etmesin sabaha kadar orda kilitli bi başıma oturup pasta yiyeyim diye hayal ederdimdelikafadulden
selam canım naberheyy güzeller naber
dirimcim kamuda çalışıyorum ama sözleşmeliyim dolayısıyla tayin sorunumm var benim o yüzden bu tayin işine çok takıldıkgideceğimiz yer ve ordaki işim belli olsun istiyoruz..
pasta demişken küçükken hep annemler beni pastanede unutsun kimsede beni fark etmesin sabaha kadar orda kilitli bi başıma oturup pasta yiyeyim diye hayal ederdimdelikafadulden
dirimcim kamuda çalışıyorum ama sözleşmeliyim dolayısıyla tayin sorunumm var benim o yüzden bu tayin işine çok takıldıkgideceğimiz yer ve ordaki işim belli olsun istiyoruz..
Allah herkese tatlı tatlı bebişler nasip etsin inşallah :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
heyy güzeller naber
gunaydin arkadaslar
Masallah sohbetiniz bol bol ne guzel
bebek konusu açilmis, hepinize en kisa zamanda nasip eder Allah insallah
Bu guzel haberi sizden de aliriz
canım nasılsın,senden ne zaman alıcağız bu haberlerigunaydin arkadaslar
Masallah sohbetiniz bol bol ne guzel
bebek konusu açilmis, hepinize en kisa zamanda nasip eder Allah insallah
Bu guzel haberi sizden de aliriz
Çavdar ekmeği tok tutar
* Çavdar ekmeği yiyin!'Metabolic Balance' sistemi uygulanırken, elma kadar önemli bir başka besin maddesi de çavdar ekmeği. Çavdar ekmeği en uzun süre tok tutan tahıllı ekmek olarak biliniyor. Hiçbir yan etkisi olmayan bir tahıl olan çavdar, şekerin kana karışma süresini uzatıyor. Dolayısıyla çavdar ekmeği yiyen kişi daha uzun süre tokluk hissediyor.
hoşbuldum kızlar ben iim sizlerde iisiniz inş geçmişi okudum da o yüzden geç kaldım
12 gün sonra belli olcak hamiş miyim değilmiyim inş bebişim benimledir :Saruboceq:
aminnn canım inşgünaydın canımm nasılsın
uzun uzun bir amin çekiyorum
angel cssa dirim ve isteyen bütün arkadaşlar adınaa
aminnnn
bende telle katılabilirim:)evet ya
negüzel oldu
hayatta en güzel şeyler ummadığın anda insanın karşısına çıkarmış ya.
oziceusunda öyle oldu.
darısıda bize inş.
siz inş. agustosta görün bizim topiciii
süper olacak inş.
ama ben ankarada değilimmm
bende tlf katılırım görüşmeye
:lepi:
heycanlandım şimdiden bende,inşallah hamişsindir canım,bekliyoruz güzel haberlerini:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?