valla kıskandık kızlar, bizde koyalım dimi dirimcim...
bencede, bizde seninkini azimle bekliyoruz
bekleyın bekleyın 38 gun dediğin nedirki hemen geçerrrkaydirigubbakcemile3
38 demeyelım 38 gun sonra dugun var bunun 3-4 gunu sevgilimle gececek o işbaşı yapınca bende bılgısayar başı yaparımkaydirigubbakcemile3
resımlerımı paylaşırım sizlerle:Saruboceq:
hadi yaaa:çok üzgünüm:
her bunyeyı farklı etkılıyo demekki
benım hep ilk gunlerım dayanılmaz olurdu şimdi hafifledi çok şükür
inşallah senınkılerde bı gun hafifler çünkü çekilmez oluyo yaaa:çok üzgünüm:
İnşallah canım...Ay ne heyecanlısındır şimdi. Birden kendi geçen seneki telaşımı hatırladım.. senağlama
yasmink cım salonun çok şık gorunuyo
bi sorum olucak bak hemen yenı evlenecek olanlardan soru geldıkaydirigubbakcemile3
o avızeler aydınlatıyomu bende o tarz almayı planlıyorumda
inşallah canım ben bazı geceler ağrıdan zıplıyorum uykudan
ve hastalanmadan önce daha çok ağrım olur bacaklarımın ağrısından uyuyamam
aman ya off bıktım zaten:-(((((
Teşekkürler canım... Valla aydınlatıo;ama biz genelde ayaklı lambader yakıyoruz eşimle ikimiz varken ki o da yetiyor bize. Kesinlikle tavsiye ederim. Böle bişi bulursan al. Ben bide bi arkadaşta bu lambaların ayaklısını görmüştüm çok güzeldi;ama İzmir'de bulamadım maalesef...
canım benim heycandan çok sabırsızlık başladı bende son gunler geçmiyo galiba
yasmincim salonda çok hoş
güle güle oturun inş.
hımmm tamam canım zaten bizde köşe lambası alıcaz aksesuar olarak o kadar guzel seyler varki ne şekillere sokmuşlar lambalarıkaydirigubbakcemile3
zaten mecburen alıcaz çünkü ben direk sarı ışıkta oturamıyorum mıdem bulanıyo genel ışığımız beyaz olacak köşe lambamız sarı olacakkaydirigubbakcemile3
öyle bi anlaşma yaptık ,
köşeden gelirse sarı ışık loş olursa sorun yaşamıyorum çünkükaydirigubbakcemile3
Haktanncım öle valla ben nikahta sesim titreye titreye ismimi söledim heyecandan varyaaaa ölüyordum nerdeyse..Ama inan ogün o kadar güzel bir günkü tekrar yaşamak isterdim
:1shok::1shok:
öle demeeeeee
zaten bende nikah esnasında ismimi unutcam dıye korkuyorum bide sesım tırerse naparııımmmm:tomato:
allahıııım işte sadece o anı düşününce heycan basıyo geriri için sadece sabırsızlanıyorumkaydirigubbakcemile3
ayy yazık canım yaa benim arkadasımın da bacakları tutmazdı kramp gırerdi
doktor demiştiki adet sancısının en hat safada oldugunu gosteren birinci belirti istifar etmekmiş
2. si ise bacak agrısıymıs:çok üzgünüm:
demekki sen cidden çok acı çekiyosun
peki agrı kesıcı falan da fayda etmıyomu? benım bıldıgıme göre ( okuldayken saglık merkezınde çalışmıştım) hastalanmadan bı kaç saat once içersen kas gecşetıcı ya da agrı kesıcı o zaman daha rahat olurmussun
Haktanncım öle valla ben nikahta sesim titreye titreye ismimi söledim heyecandan varyaaaa ölüyordum nerdeyse..Ama inan ogün o kadar güzel bir günkü tekrar yaşamak isterdim
:1shok::1shok:
öle demeeeeee
zaten bende nikah esnasında ismimi unutcam dıye korkuyorum bide sesım tırerse naparııımmmm:tomato:
allahıııım işte sadece o anı düşününce heycan basıyo geriri için sadece sabırsızlanıyorumkaydirigubbakcemile3
senin nikahın nerde olcak canım düğün yapacağın salondamı yoksa nikah salonundamı
Hımmm... Genelde ışıklar bu sene sarı.. İşiniz zor:) Bende heryeri dolaştım en sonunda bunları aldım. Bizde beyaz ışık sevmiyoruz bnm gözlerim yoruluo
mrb kızlar ben geldiimmmm nasılsınız
senin nikahın nerde olcak canım düğün yapacağın salondamı yoksa nikah salonundamı
düğün nikah aynı salonda olcak canım ,
yani nikahla başlicak düğünümüzsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?