Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yaa baskana burdakı kızalrdan ıstemışler valla tırstım şimdi her ihtimale karsı goturim bari kimliğimi:)
nolu rnolmaz

angel canım yaa boşver adam bekardı belkıde kendı evlenemedıyse gıcıklık yapıyodurkaydirigubbakcemile3
teologcum hayırlı olsun nıkahına.s.a.s.

haktann cım kimlik istenmez cnm ya zaten nikah öncesi işlemlerde kimlik fotokopin olduğu için geriye bir imza kalıyor defter dolduruluyor o fotokopiyle

çok saol cnm darısı hayırlısıyla sana

kaydirigubbakcemile3:roflol:

çok yakışır yaaa güzel fikir göğsüme koyim bari kimliği ordan çıkartıtım anneannemın para çıkarması gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

buarada bizim dansmüziğimizde İLANI AŞK,

orhan ölmezin seni seviyorum

bide dönmez olsun.

valla üçü arasında kalmıştım hazırlamamıştıkta şarkıyı salondakiler onları çaldı,kalbim temizmiymiş ne.

bide bence türkçe olması daha güzel, ingilizceyi herkes anlamıyoki, türk dilinde aşkın ilanından yanayım :asigim:

Walla bizim ingilizceydi:) You are my everthing melodisi çok güzeldi. CD aldık 50 düğün şarkısı diye onun içinden seçtik beendik:)

valla bizimki ne ingilizce olcak ne turkçe olursa fransızca olcak
fransızcada olmazsa enstrumantal olcak sanırım
valla amaaan ben o kadarda onemsemıyorum muzık neymıs falan yaa nasıl olsa duymicam buyuk ıhtımallekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…