yaa kızlar bıde nıkah sırasında kımlıkmı gostercez ben gelınlıgımın neresıne koycam yaa kimliği?
yaa kızlar bıde nıkah sırasında kımlıkmı gostercez ben gelınlıgımın neresıne koycam yaa kimliği?
Allah Allah işe bak... Geçmiş olsun canım Allah'tan o gün kıyılmış nikahınız... Bizimde Nikah Şahidimiz T.C.Kimlik nosunu bulamadı:) Nöbetçi bi tane bulduk, misafirler arasından... kaydirigubbakcemile3
Allah tan kıyıldı yoksa babamla uğraşırdım valla pzt yeni kimlik çıkaracaksın tekrar gel kıydır bide düşünsenize düğünden sonra eve geldiğimi gelinliğimle Allah ım yardım ettide düzeldi işler yoksa mahvolurduk yani:-((
canım yaaa neler yaşamışsınız
ne gıcıkmış o memur ole yaaaklava:
allahım yarabbım işte işi yokuşa süren tipler yaaaa
neyse bak anlatacak anın olmuş baksana
üstünden zaman gecınce gülerek anlatırsınız bunu
evet cnm hakketten anlatılacak hikaye ama kocişle annesigil eve gidince dayım bide kocişin eniştesi o kadar çok girdilerki memurun yanına bi iyilik yap diye adam nuh dedi peygamber demedi yaaa ama olsun yaptığıyla kaldı manyak kıyıldı yine nikahım)
aa haktanmış o:)
göğsüne koysan nasıl olur ki :1hug:
yaa baskana burdakı kızalrdan ıstemışler valla tırstım şimdi her ihtimale karsı goturim bari kimliğimi:)
nolu rnolmaz
angel canım yaa boşver adam bekardı belkıde kendı evlenemedıyse gıcıklık yapıyodurkaydirigubbakcemile3
teologcum hayırlı olsun nıkahına.s.a.s.
kaydirigubbakcemile3:roflol:
çok yakışır yaaa güzel fikir göğsüme koyim bari kimliği ordan çıkartıtım anneannemın para çıkarması gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buarada bizim dansmüziğimizde İLANI AŞK,
orhan ölmezin seni seviyorum
bide dönmez olsun.
valla üçü arasında kalmıştım hazırlamamıştıkta şarkıyı salondakiler onları çaldı,kalbim temizmiymiş ne.
bide bence türkçe olması daha güzel, ingilizceyi herkes anlamıyoki, türk dilinde aşkın ilanından yanayım:asigim:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buarada bizim dansmüziğimizde İLANI AŞK,
orhan ölmezin seni seviyorum
bide dönmez olsun.
valla üçü arasında kalmıştım hazırlamamıştıkta şarkıyı salondakiler onları çaldı,kalbim temizmiymiş ne.
bide bence türkçe olması daha güzel, ingilizceyi herkes anlamıyoki, türk dilinde aşkın ilanından yanayım:asigim:
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay şu kızın başına geleni okyunca cinlerim tepeme geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?