Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haktann cım kimlik istenmez cnm ya zaten nikah öncesi işlemlerde kimlik fotokopin olduğu için geriye bir imza kalıyor defter dolduruluyor o fotokopiyle

ay evet yaa öle olmasıı lazım nıkah ıslemlerını yaparken o kadar ugrastık zaten bıde anemi çıktım:1shok:
hiç uğraşşamıcam yani kımlık falan o nıkah kıymazsa bende ımam nıkahı kıyarım kaydirigubbakcemile3

Evet orası öyle hatta o günü hatırlamıcaksın:) Akşamını bile ertesi gün uyandıında anlıcaksın evlendiğinizi :) Balayına gidecekmisiniz

Yorgunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bunu duymaktan sıkıldınız ama bugünlerde böyle ne yazık ki

cnm geçmiş olsun ya her sabah aç karna 2 kaşık pekmez ardından yarım bardak su iç kahvaltıyı da yarım saat sonra yap iki aya kadar kan değerlerin yüksellir

cnm öle şeymi olur ya ben yeni duydum kimliğin çıkartılıdıgını bnm nikahım geçen hafta oldu kimlik filan sorulmadı

canım valla bizde istediler demekki biz eskilerde kaldık eh 2 sene olcak evleneli)

çok üzüldüm acaba eşiminde bi madde falan mı kullandıda geldi eve

madde bile alsa bunu yapamaz
kızlar allah korusun ama hepimiz insanız böyle bişey başınıza gelirse hemen karakola gidin şikayetçi olun eğer polis sizi doktora götürmezse kendiniz doktora gidip rapor alın..
polis sizi eşinizle barıştırmak isterse karı koca arasında olur böyle şeyler derse lütfen buna aldanmayın...
bir başkasının başına böyle birşey geldiğine şahit olursanız sizde şikayetçi olabilirsiniz

evt kızlar ya her yerin düzeni farklı ankarada mesela kan testi istemiyorlar ama afyonda kan testi olmazsa olmaz demekki her yerin işleyişi farklı

Devrem akşama ne yemek var?Bıktım yavs yemek düşünmekten dün ıspanak yaptım kociş yemedi
Ondan gözlememi yapsam acep,onu yer işte

evt kızlar ya her yerin düzeni farklı ankarada mesela kan testi istemiyorlar ama afyonda kan testi olmazsa olmaz demekki her yerin işleyişi farklı

Bizim burdada istediler kan testi. Bir de iğneden de korkarım bayılıodum nerdeyse senağlama Ayrıca sırf iğne yüzünden çocuk yapmaktan korkuyorum:1no2:

kızlar ben de iğneden korkuyordum amainan bişi olmuyor oturun koltuga başınızı tavana dikin inanın iğne girince damara sanki sinek ısırığıymış gibi hissediyorsunuz ama 4 tüp alıyorlar ya kanın lıkır lıkır gittiğini hissedince bir tuhaf oluyorsunuz

ay çok kötü oldum, içinden kanlar gitti sanki :dilcikar:

canım ankarada da mecbur kan testı o yuzden yaptırdık bız ıyyy bende içimden kanlar gıtcek dıye korkuyodum acıdan degıl
şansıma deneyımsız bı kadın çattı damarıma hava bastı
sonra bılen bırı geldı ben daha gözümü korkudan kapatmadan çoktaan bitmişti bile işikaydirigubbakcemile3

yasmincim balayına temmuzda nişanlımın yıllık ıznınde gitcez allah ızın verırse
teologcum saol canım ama kansızlık degıl benımkısı akdenız anemisi genetık bı rahatsızlık sadece taşıyıcıyım eger eşimde de olsaydı o zaman çocuklar tehlıkedeydı ama allahtan nişanlım sağlamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…