haktann cım kimlik istenmez cnm ya zaten nikah öncesi işlemlerde kimlik fotokopin olduğu için geriye bir imza kalıyor defter dolduruluyor o fotokopiyle
valla bizimki ne ingilizce olcak ne turkçe olursa fransızca olcak
fransızcada olmazsa enstrumantal olcak sanırım
valla amaaan ben o kadarda onemsemıyorum muzık neymıs falan yaa nasıl olsa duymicam buyuk ıhtımallekaydirigubbakcemile3
ay evet yaa öle olmasıı lazım nıkah ıslemlerını yaparken o kadar ugrastık zaten bıde anemi çıktım:1shok:
hiç uğraşşamıcam yani kımlık falan o nıkah kıymazsa bende ımam nıkahı kıyarım kaydirigubbakcemile3
cnm öle şeymi olur ya ben yeni duydum kimliğin çıkartılıdıgını bnm nikahım geçen hafta oldu kimlik filan sorulmadı
ay canım yaa boşalmışsınız resmen, ama olsunn azmin elinden ne kurtulurki kıydırmışsınız nikahı neyseki
evet cnm resmen boşaldık tabi millet şok pis memurda güldü öyle)
ay angel süpersiniz:)
kaydirigubbakcemile2
yaa kızlar bıde nıkah sırasında kımlıkmı gostercez ben gelınlıgımın neresıne koycam yaa kimliği?
ailenden birine verirsin veya eşin cebinde taşır yada bilmem arkadaşlar kimlik deyince şaşırdı belkide artık istemiyolardır
yaa baskana burdakı kızalrdan ıstemışler valla tırstım şimdi her ihtimale karsı goturim bari kimliğimi:)
nolu rnolmaz
angel canım yaa boşver adam bekardı belkıde kendı evlenemedıyse gıcıklık yapıyodurkaydirigubbakcemile3
teologcum hayırlı olsun nıkahına.s.a.s.
belkide canımkaydirigubbakcemile3
haktann cım kimlik istenmez cnm ya zaten nikah öncesi işlemlerde kimlik fotokopin olduğu için geriye bir imza kalıyor defter dolduruluyor o fotokopiyle
işte teologcum heryerin düzeni başka
benden istediler senden istememişler
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canımcım nbr nasıl gidiyor
çok üzüldüm acaba eşiminde bi madde falan mı kullandıda geldi eve
ay şu kızın başına geleni okyunca cinlerim tepeme geldii
evt kızlar ya her yerin düzeni farklı ankarada mesela kan testi istemiyorlar ama afyonda kan testi olmazsa olmaz demekki her yerin işleyişi farklı
Devrem akşama ne yemek var?Bıktım yavs yemek düşünmekten dün ıspanak yaptım kociş yemedi
Ondan gözlememi yapsam acep,onu yer işte
kızlar ben de iğneden korkuyordum amainan bişi olmuyor oturun koltuga başınızı tavana dikin inanın iğne girince damara sanki sinek ısırığıymış gibi hissediyorsunuz ama 4 tüp alıyorlar ya kanın lıkır lıkır gittiğini hissedince bir tuhaf oluyorsunuz
ay çok kötü oldum, içinden kanlar gitti sanki :dilcikar:
cnm kocişin yemediyse ben yerim sen beni çağır hemen gelirim
devrem benim kociş yok ya anneme gidiyorum yemeğe:)
Burada olsanda yesen keşke
kızlar ben de iğneden korkuyordum amainan bişi olmuyor oturun koltuga başınızı tavana dikin inanın iğne girince damara sanki sinek ısırığıymış gibi hissediyorsunuz ama 4 tüp alıyorlar ya kanın lıkır lıkır gittiğini hissedince bir tuhaf oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?